اخرین اخبار هک برای کنسول PS5

درود
خیر فقط تا 12.00 درست شده

درود دوستان این نسخه از هاست زکو رو هم امتحان کنید ps5webkit-autoloader جدید رو روی خودش داره وقتی نصب بشه کاملا افلاین میتونید دستگاه رو جیل کنید
zecoxao.github.io/slopkit2
12.20 دیسک خور چی

• Like
Reactions: شوکی
سلام دوستان من این جیلبریک جدید رو اجرا کردم اما نمیدونم بعدش باید چیکار کنم؟؟ میشه یک نفر راهنمایی بکنه!
من بازی رو دانلود کردم و ریختم توی هارد با فرمت اکسترافت اما وقتی وصل میکنم به کنسول هارد رو شناسایی نمیکنه توی قسمت ستینگ هم وارد اتاهن میشم اما اونجا نمیتونم چیزی نصب بکنم(کلا شناسایی نمیکنه) چیکار باید بکنم؟یه جا خونم با اکسپلورر باید بریزی من فایل پکیج این برنامه رو هم گرفتم ریختم تو هارد اما کلا شناسایی نمیکنه هارد رو!

سلام دوستان من این جیلبریک جدید رو اجرا کردم اما نمیدونم بعدش باید چیکار کنم؟؟ میشه یک نفر راهنمایی بکنه!
من بازی رو دانلود کردم و ریختم توی هارد با فرمت اکسترافت اما وقتی وصل میکنم به کنسول هارد رو شناسایی نمیکنه توی قسمت ستینگ هم وارد اتاهن میشم اما اونجا نمیتونم چیزی نصب بکنم(کلا شناسایی نمیکنه) چیکار باید بکنم؟یه جا خونم با اکسپلورر باید بریزی من فایل پکیج این برنامه رو هم گرفتم ریختم تو هارد اما کلا شناسایی نمیکنه هارد رو!
من خودم پیلود ps5 compressor رو دانلود کردم ریختم رو ps5 با اون بازی هارو انتقال میدم از رو هارد. بازی اگه فولدر باشه باید یه پوشه homebrew بسازی توی هارد و فایل بازی رو براری تو اون. اگه فرمتش اکسفت هست بازی تو صفحه اول هاردت بزار باید شناسایی کنه. مطمئن باش پیلود shadowmount هم فعال باشه.

دوستان عزیز، اکسپلویت وب جوردی هم آپدیت شد و دیگه مثل نسخه قبلی نیست.

PS5 SlopKit Jailbreak

🔥، این نسخه هم پیلود منیجر رو به صورت خودکار روی خودش داره

✅بعد از اینکه سایت رو باز کردید:
1️⃣ گزینه Jailbreak رو بزنید
2️⃣ به انتهای صفحه برید و گزینه Payload Manager رو انتخاب کنید تا اجرا بشه

View attachment 417422
دوست عزیز تو مرورگر کنسول بعد وارد کردن اون DNS ای که قبلا گفتید SLOPKIT رو تایپ کنم صفحه جیلبریک باز میشه و گزینه جیلبرک رو بزنم کنسول خودش کپی خور میشه؟ بعدش از هارد اکسترنال H.H.D میخوام چندتا بازی به هارد داخلی بریزم باید چکار کنم ؟ بعد هر بار کنسول رو خاموش روشن کنم برای فعال شدن کپی خور چکار باید کنم؟( شرمنده سوالاتم زیاد شد چون هیچی نمیدونم:)))

• Like
Reactions: شوکی
به نظر من اصلا ارزش نداره خیلی هنگ می‌کنه
درود
اتفاقا هاست جوردی و زکو اپدیت شده به وب کیت اتولودر 0.3.0 که بینهایت راحت و با کمترین خطا جیلبریک میکنه دستگاه رو اونم به صورت افلاین نیازی به dns و ازین حرفا نداره
من الان این نسخه رو زدم روی یه دستگاه با فریمور 11.60 تمامی پیلودهای مورد نظر رو بهش دادم در کسری از ثانیه همش لود میشه ...
یه چیزدیگه که خیلی جالب توجه بود و خیلی هم مهمه سرعت انتقال بازیها از هارد اکسترنال معمولی به هارد داخلی دستگاه هست که بینهایت بالا رفته ... مثلا یه بازی با حجم 150 گیگ رو در عرض 20 دقیقه روی هارد داخلی کپی کرد که قبلا همین بازی با همون هارد دقیقا 75 دقیقه برای من زمان میبرد
واینکه پیلود گیم کمپرسور رو من بهش دادم بعد از انتقال بازیها با همین پیلود بازیها رو حجمشون رو نصف میکنه ... مثلا بازی آستروبات نسخه exfat حدود 152 گیگ حجمشه با کمپرسور شد 45 گیگ ... بدون لگ هم اجرا میشه ...

دوست عزیز تو مرورگر کنسول بعد وارد کردن اون DNS ای که قبلا گفتید SLOPKIT رو تایپ کنم صفحه جیلبریک باز میشه و گزینه جیلبرک رو بزنم کنسول خودش کپی خور میشه؟ بعدش از هارد اکسترنال H.H.D میخوام چندتا بازی به هارد داخلی بریزم باید چکار کنم ؟ بعد هر بار کنسول رو خاموش روشن کنم برای فعال شدن کپی خور چکار باید کنم؟( شرمنده سوالاتم زیاد شد چون هیچی نمیدونم:)))
ازین راهنما استفاده کن
آموزش جیلبریک و کپی خور PS5 با هاست و مرورگر | فریمور 9.00 تا 12.00

درود
اتفاقا هاست جوردی و زکو اپدیت شده به وب کیت اتولودر 0.3.0 که بینهایت راحت و با کمترین خطا جیلبریک میکنه دستگاه رو اونم به صورت افلاین نیازی به dns و ازین حرفا نداره
من الان این نسخه رو زدم روی یه دستگاه با فریمور 11.60 تمامی پیلودهای مورد نظر رو بهش دادم در کسری از ثانیه همش لود میشه ...
یه چیزدیگه که خیلی جالب توجه بود و خیلی هم مهمه سرعت انتقال بازیها از هارد اکسترنال معمولی به هارد داخلی دستگاه هست که بینهایت بالا رفته ... مثلا یه بازی با حجم 150 گیگ رو در عرض 20 دقیقه روی هارد داخلی کپی کرد که قبلا همین بازی با همون هارد دقیقا 75 دقیقه برای من زمان میبرد
واینکه پیلود گیم کمپرسور رو من بهش دادم بعد از انتقال بازیها با همین پیلود بازیها رو حجمشون رو نصف میکنه ... مثلا بازی آستروبات نسخه exfat حدود 152 گیگ حجمشه با کمپرسور شد 45 گیگ ... بدون لگ هم اجرا میشه ...

ازین راهنما استفاده کن
آموزش جیلبریک و کپی خور PS5 با هاست و مرورگر | فریمور 9.00 تا 12.00
ممنونم . دیدم. ولی نحوه ریختن بازیها از هارد اکسترنال به هارد داخلی رو توضیح نداده. میشه لطفاً بگید باید چجوری این کار رو کنم الان بعد جیلبریک چجوری از هارد اکسترنالم بازی بریزم به هارد داخلی

• Like
Reactions: HD5870
دوستان تا چه ورژنی کپی خور شده ؟
فردا میخام برم کنسول بگیرم . مغازه دار 2 تا کنسول پیششه هر دو فت استاندارد
یکیش اکانتی یعنی اخرین اپدیت دیگری کپی خوره. اکانتی رو میگه 95 کپی خور 105
الان میخام بدونم اگه کپی خور احتمال زیاد برای اخرین اپدیت بیاد همون 95 رو میگیرم اگرم نمیاد کپی خورشو بگیرم ممنون میشم راهنمایی کنید

آخرین ویرایش:
ممنونم . دیدم. ولی نحوه ریختن بازیها از هارد اکسترنال به هارد داخلی رو توضیح نداده. میشه لطفاً بگید باید چجوری این کار رو کنم الان بعد جیلبریک چجوری از هارد اکسترنالم بازی بریزم به هارد داخلی
درود
یه هارد اکسترنال برمیداری فرمت میکنی به exfat بعد بازیهایی که از سایتهای داخلی دانلود میکنی رو توی روت هاردت داخل پوشه نباشه کپی میکنی ... مراحل جیلبریک دستگاه رو انجام میدی در صورتی که موفقیت امیز باشه باید یه نرم افزار به اسم ElfARSENAL رو هم فایل PKG و هم پیلودشو توی پیلود منیجر اجرا کنی ... اگر درست رفته باشی ایکون این نرم افزار رو توی صفحه GAME دستگات میبینیش ... هارد اکسترنال رو وصل میکنی و بعد نرم افزار رو اجرا میکنی سمت چپ تصویرت باید توی گزینه فایل منیجر محتویات هاردت رو ببینی سمت راست تصویرت هم باید محتویات داخلی کنسولت رو ببینی ... در قسمت سمت راست تصویرت (محتویات کنسول یه پوشه باید درست کنی به نام homebrew بازیها رو به داخل این پوشه کپی میکنی ) ... اگه مراحل هک درست انجام شده باشه بازیهات از روی هارد اکسترنال هم راحت اجرا میشن نیاز به کپی توی هارد داخلی کنسول هم نداری

دوستان تا چه ورژنی کپی خور شده ؟
فردا میخام برم کنسول بگیرم . مغازه دار 2 تا کنسول پیششه هر دو فت استاندارد
یکیش اکانتی یعنی اخرین اپدیت دیگری کپی خوره. اکانتی رو میگه 95 کپی خور 105
الان میخام بدونم اگه کپی خور احتمال زیاد برای اخرین اپدیت بیاد همون 95 رو میگیرم اگرم نمیاد کپی خورشو بگیرم ممنون میشم راهنمایی کنید
شما کنسولی رو بخر که ورژن اپدیتش پایین تره... از ورژن 12.00 به پایین بود بخر

این روشی که دوستمون گفت خوبه یه روش دیگم هست پیلود PS5 COMPRESSOR میریزی تو دستگاه.از طریق PAYLOAD MANAGER اجراش میکنی.برنامش بقل بازی ها تو صفحه اصلی میاد برنامشو اجرا میکنی. بازی سمت چپ برنامه میاد انتخابش میکنی سه نقطه بقل بازی رو میزنی انتقال به هارد داخلی رو انتخاب میکنی انتقال میده. سرراست تره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or