اخرین اخبار هک برای کنسول PS5

لینوکس بیاد روی جلبریکا یعنی کنسول میشه پی سی؟!
باید رو هارد جدا اجراش کنید و دردسرای خودشو داره به اون راحتی نیست اکثر کنسولای جیلبریک شده لینوکس اجرا میکنن.
به علاوه قبلا gamers nexus رو فریمورای قدیمی تستش کرده بود میتونید ویدیوشو ببینید بازیا خوب روش اجرا نمیشن به کار هرکسی نمیاد ولی کاربردای خودشو داره.

آخرین ویرایش:
سونیک ایزو جیلبربک رو به وقت ایران منتشر میکنه؟؟خنده داره
همچین چیزی توی اکانتش نیست و به عکس میخوره پست اینستا باشه. کاش هوش مصنوعیو برای ایرانیا کلا بن کنن. همینجوریش کل مدیای فارسی چرتو پرت بود از وقتی هوش مصنوعی خوب شد افتضاح ترم شده

مشکلی نیس عزیز
خلاصه کلام بله تا حدی ب همین شکل..
ولی بازم نیاز ب صبوری داره ;ب دلیلی ک همیشه راجبش عرض کردم ک صحنه هک پر از فرازو نشیب و غافلگیریه پس هر زمان ممکنه دستخوش اتفاقات بزرگ دیگری هم بشه و کلا معادله رو عوض کنه!!
فعلا درگیرش نباش ب قول معروف نقدو بگیر نسیه رو بی خیال و امیدوارم همینم ک هستو تا الان اگر قرار بر همین منواله چیزی رو دراخر بدن ک همه بتونن استفاده , بهره خوبی ازش ببرن و ب قول معروف درگیرو اعصاب خردکنی نباشه...
از یک سمت , اتفاقا اون پست فلو و کناره گیری یا حالا توقفش میتونه ب قول رفیقمون یک لجبازی , درگیری و بهتر بگم انگیزه هم ب دیگران (جامعه هکرا) بده ک باااو مااا میتونیم خودمونم از پس بربیایم !! و اینجاس ک شاید یکسری امتیازاتی رو ک قرار بود بعدا کاربرای عادی بگیرن زودترم بگیرن البته اینا همش فرضیه س...در انتها باز اون شوک نبود اندی اگر ادامه دار باشه , واقعیتی ک وجود داره رو نمیشه منکر شد و قطعا تو بعدش تاثیرگذاره...

Sonic-Iso
کرنل اکسپلویت در 14.00 پچ شده. هنوز هایپروایزر را بررسی نکرده ام.
View attachment 422407
View attachment 422408
اینطور میگه ک گویا گزین;
«یک جیلبریک خصوصی برای پلی‌استیشن ۵ در فریمور ۱۴.۰ در اختیار داره که کار می‌کنه.»
PS5JB.jpg

باید رو هارد جدا اجراش کنید و دردسرای خودشو داره به اون راحتی نیست اکثر کنسولای جیلبریک شده لینوکس اجرا میکنن.
به علاوه قبلا gamers nexus رو فریمورای قدیمی تستش کرده بود میتونید ویدیوشو ببینید بازیا خوب روش اجرا نمیشن به کار هرکسی نمیاد ولی کاربردای خودشو داره.
اونقدرا سخت نیست. من از روی یه ویدئو یوتیوب چند ماه پیش رو کنسول یکی از بچه‌ها که ورژنش پایین بود رفتم و ابونتو ریختم. امولیتور PS3 و NS1 رو هم عالی اجرا می‌کرد.

فعلا بازی‌های PS5 و پچ‌شدن‌شون اوکی بشه، کم‌کم روش‌های اسونتر برای اجرای لینوکس میاد که هرکسی بتونه هرکاری کنه. ممکنه OS لینوکسی محدود بسازن که کار باهاش برای همه راحت باشه، یچیزی مثل Steam OS. هرچی بگذره تکمیل‌تر و اسونتر میشه.

اینطور میگه ک گویا گزین;
«یک جیلبریک خصوصی برای پلی‌استیشن ۵ در فریمور ۱۴.۰ در اختیار داره که کار می‌کنه.»
View attachment 423182
بنا به تجربه شخصی میگم، هکرهایی هستن‌ که باگ‌های زیرو دی دارن‌ و هیچ‌وقت ریپورت نمی‌کنن. ممکنه ۵۰ تا هکر باشن که از هم خبر ندارن ولی زیرو دی رو دارن. ممکنه ۱۰ تا پیدا شده باشه، ممکنه ۲ تا و ممکنه خیلی بیشتر.

به همین علت هیچ‌وقت نگران آپدیت‌های آینده نباشید، اطلاعات داخل sdk فرمویرهای آینده رو میرسونن. ۱۳.۶۰ هم چون اکسپلویت هایپروایزر داره، می‌تونن بدون دردسر بازی‌های آینده رو پچ کنن و بکپورت بدن و ...

آخرین ویرایش:
نمیشه فقط گزینه آپدیت کردن هست
اگر اونجا نمیاد‌. حالت سختیه. مدل PS5 این هست که اخرین Firmware رو نگه میداره برای ری اینستال و این‌چیزا.
کلا تیک های اتوماتیک اپدیت و هرچیزی که هست بردار. از اینترنت کلا قطعش کن. با کابل اگر وصله، کابل رو جدا کن با وایرلس اگر وصل هست، شبکه نتورک رو قطع کن.(forgot کن)

مطمئن نیستم اما دوتا راه حل هست. اول تحقیق بیشتر کن و با مسئولیت خودت انجام بده. اگر سونی‌کاری کرده باشه اتوماتیک اپدیت بشه یا هرچیزی مسئولش خودتی!
وارد Safe Mode شو.
کنترلر رو با کابل وصل کن به دستگاه.
از منو گزینه‌ی زیر رو انتخاب کن.
Clear Cache and Rebuild Database
این‌گزینه رو انتخاب می‌کنی و تایید OK می‌کنی.
Clear System Software Cache
رو میزنی. بعد از یک -دو دقیقه فکر‌ کنم کنسول رو روشن کنی باید رفته باشه. اگر نرفته باشه راه حل دوم باید دستگاه رو کاملا ریست فکتوری‌ کنی.

اول از چیزایی که لازمه بک اپ بگیر.

از منوی کنسول میشه. از سیف مود هم بری گزینه‌ی "Reset PS5"میشه.

• Like
Reactions: شوکی and gow87
هیچوقت فکر نمیکردم یه روزی باید کنسولم رو خاموش نگه دارم و منتظر کپی خور شدن باشم . دیگه انقدر دلار رفته بالا که لجم میگیره بخوام این پول هارو بدم یه هفته گیم بزنم .
یعنی روزی ۱۰ بار میام تو آخرین اخبار هک ببینم خبری شده یا نه 😂
میخواستم یه gta 6 رو پیش خرید کنم اما خب دیگه گفتم بزار صبر کنم ببینیم آخرش چی میشه حالا فوقش باید ۳ـ۴ تومن بیشتر پول بدیم
قشنگ gta5 رو یادمه که موقع انتشار با ps3 همون روز اول بازی کردم به صورت کپی خور

با انتشار کپیخور 13.60 چه عناوینی به جمع بازی های کپیخور اضافه میشود.​

CONTROL Resonant
دانلود بازی CONTROL Resonant برای PS5

Marvel's Wolverine
دانلود بازی ولورین Marvels Wolverine برای PS5

F1 25
دانلود بازی F1 25 برای PS5

Skull and Bones
دانلود بازی Skull and Bones برای PS5

EA Sports FC 27
دانلود بازی فیفا EA Sports FC 27 برای PS5