اخرین اخبار هک برای کنسول PS5

PCSX2 on PS5
خلاصه ک زدن ب emu رو ps5 شدید...
انصافا هم با اجرای عالی طبق ویدیوهاش..

View attachment 423422

خب بخش اجرای Emu همیشه رو نسلای امروزی و هک شده ب نظرم لذت بخشه حالا اینجا داره سوال میکنه;
آیا PS5 دارای یک موتور گرافیکیه که به صورت بومی در PCSX2 تعبیه شده باشه یا اینکه پورتی هست که از طریق نرم افزار اجرا می شه؟ وضعیت چگونه خواهد بود - آیا یک رابط گرافیکی در PCSX2 وجود داره، و اگر بومی کنسول باشه، آیا دقیقاً مانند PS2 بومی با گرافیک عالی خواهد بود؟

تو جوابش گفته;
«رندرینگ پردازنده گرافیکی (GPU) PS5. همان‌طور که گفتی، این مثل یک پی‌اس۲ نیتیو (بومی/اصلی) با گرافیک فوق‌العاده خواهد بود.»

View attachment 423423
لینک ویدیو;
Sword (@sword_pdf) on X
لینک دانلود برنامه pcsx2 برای ps5 رو اگه میشه قرار بدید

• Like
Reactions: rezagoli
درود
رفیق هر زمان بیادو بصورت رسمی منتشر بشه , حتما...
اما تا این لحظه و فعلا داره رو بازیای مختلف تست و روش کار میکنه ...
Sword (@sword_pdf) on X

در مورد دریم کستم Markus 95 اینطور گفته ک ظاهرا خبرای بدی در مورد اجرا رو PS4 و عملکرد شبیه ساز دریم کست داره;
ضمن یک توضیح و عذرخواهی
اینطور گفته ک
خبر بد، N64 و Dreamcast emus روی PS4 واقعا ضعیف اجرا می شن...
من 50% سرعت شبیه سازی رو روی PS4 PRO از دست میدم...منظورش اینه ک چون تاخیر داشته رو 4 پرو حداکثرش کار میکنه بلکه جواب بده...
من نگاهی می اندازم اما فکر می کنم آنها را روی PS4 کنسل کنم و فقط روی PS5 نگه دارم...
هدف من در ابتدا این بود که از PS4 استفاده کنم تا همه بتونن از آن لذت ببرند در مجموع (هم 4 و هم 5)
اما در نهایت PS4 من را عقب نگه می دارد (ب خاطر ضعف عملکرد cpu)
برای مشاهده، یا به طور کامل به PS5 مهاجرت کنید
PS5JB.jpg

بازم گزارش باگ و ثبت در هکروان
PS5JB.jpg

الان تو وضعیت کیش و مات قرار گرفته سونی اگه خاموش کنه هک میشه :D نکنه حالا هی طولش بده ؟ دستگاهو افلاین کردم نشستم منتظر که اگر هک خوبی بود اخر نسلی بزنیم راحت بشیم:D
منم اکانتامو پاک کردم و آگهیشون کردم منتظرم سونی دکمه خاموش ۱۳.۶ رو بزنه
روزی ۱۰ بار اینجا و سایت همسایه رو‌ چک میکنم🙆

• Love
Reactions: El sigloBlanco
اکو;
و نسخه جدید Kstuff Next Gen , اما مزیت هاش;
نسبت به نسخه‌های قبلی و Lite دارای دسترسی عمیق‌تر به کیت توسعه سیستمی (SDK) و قابلیت توسعه‌پذیری آسان‌تر برای افزودن امکانات جدید است. همچنین این نسخه از پایه بازنویسی شده تا پایداری سیستم را افزایش داده و آینده جیلبریک PS5 را تضمین کنه.
PS5JB.jpg

دوستان ورژن 13.6 تقریبا اوکی شده دیگه؟
من میخوام PS5 Slim بخرم ،اکثرا ورژن 13.60 هستن ،دیگه به امید هک میخوام بخرم
اگه هنوز معلوم نیست بگردم ورژن پایین‌تر؟
کدوم ورژن پیدا کنم خوبه؟

دوستان ورژن 13.6 تقریبا اوکی شده دیگه؟
من میخوام PS5 Slim بخرم ،اکثرا ورژن 13.60 هستن ،دیگه به امید هک میخوام بخرم
اگه هنوز معلوم نیست بگردم ورژن پایین‌تر؟
کدوم ورژن پیدا کنم خوبه؟
صد در صد تایید شده منتظرن افلاینشه پابلیک کنن اینجور که از خبرا پیداست همه چیزم روش امادس از حل مشکلات ۵۰ دقیقه و لینوکس و.... ولی خب بنظرم میتونی صبر کنی یه چند روز دیگه منتشر بشه ببینی اگه مشکلات خاصی نداره بعد بخری چون تازه میخوای بخری میتونی کارکرده فریمور پایینم بخری برای این میگم. اگه نمیخوای سمت کارکرده بری که بخر بهرحال مشکلاتی هم داشته باشه یا نداشته باشه صد در صد ۱۳.۶۰ میاد

• Like
Reactions: M ξ λ δ ζ
صد در صد تایید شده منتظرن افلاینشه پابلیک کنن اینجور که از خبرا پیداست همه چیزم روش امادس از حل مشکلات ۵۰ دقیقه و لینوکس و.... ولی خب بنظرم میتونی صبر کنی یه چند روز دیگه منتشر بشه ببینی اگه مشکلات خاصی نداره بعد بخری چون تازه میخوای بخری میتونی کارکرده فریمور پایینم بخری برای این میگم. اگه نمیخوای سمت کارکرده بری که بخر بهرحال مشکلاتی هم داشته باشه یا نداشته باشه صد در صد ۱۳.۶۰ میاد
چون دنبال اسلیم 2116 هستم، اکثرا ورژن بالا هستن
وگرنه 2016 مثلا ورژن 10 و 11 هم هست تو دیوار
ولی بخاطر بهینه بودن اینا همون 2116 می‌خرم

چون دنبال اسلیم 2116 هستم، اکثرا ورژن بالا هستن
وگرنه 2016 مثلا ورژن 10 و 11 هم هست تو دیوار
ولی بخاطر بهینه بودن اینا همون 2116 می‌خرم
اگر قیمت برات ملاکه ارزونترین مدل فت رو پیدا کن بخر. من فت دارم از سال اول همینم تازه اون زمان کارکرده خریدم هیچ مشکلی نداره. اگه دوست داری همون اسلیم ۲۱۱۶ بخری که بگیر. چون جیلبریک ریلیز نشده نمیشه با قطعیت گفت ولی اینجور که معلومه هیچ مشکل خاصی نداره و مهمترین چیزا که همون سرعت جیلبریک و fpkg و اینا هست به گفته خودشون بدون مشکله اما بازم کسی نمیدونه مشکلی داره که رو فریمورای پایینتر کم دردسر تر باشه یا نه
میتونی صبر کنی یه چند روز دیگه ریلیز بشه ببینی همه چی اوکی هست بعد بخری ولی بنظرم بخر خودتو راحت کن بعید نیست جیلبریک ریلیز بشه خود فروشنده ها یه موج گرونی راه بندازن

• Like
Reactions: M ξ λ δ ζ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or