اخرین اخبار هک برای کنسول PS5

مجدد خبر بد برای جیلبریک 13.60

این webkitloader پدرسوخته انگار برای کنسول تایمر گذاشته... هربار حدود 3 دقیقه بعد از جیلبریک کنسول خاموش میشه... با ریست فکتوری هم این مشکل حل نشد...

دوستان راه حل جدیدی ندارید؟

این webkitloader پدرسوخته انگار برای کنسول تایمر گذاشته... هربار حدود 3 دقیقه بعد از جیلبریک کنسول خاموش میشه... با ریست فکتوری هم این مشکل حل نشد...

برا من اینطور نبود هر 3 بار هنگ کردن یک بار بالا نیومد اسلیم 2116 دیسک خور آپدیت کردم ارزش نداشت کنسول داشت داغون میشد

• Like
Reactions: all4u and abi69
خبر خوب دوم هم مربوط به عرضه شدن آپ اسکیلر QSSR برای کنسول های playstation 5 fat / slim هست! :D :Rose:
سلام
دوست عزیز توضیح میدید که این قابلیت به چه کاری میاد

خبر دوم هم خوبه هم بد ، باید کنسول آپدیت بشه تا این قابلیت نصب بشه 🥲
روی چه ورژنی کار می‌کنه
مهمه که حتما داشته باشیم؟

• Like
Reactions: all4u and rezagoli
برا من اینطور نبود هر 3 بار هنگ کردن یک بار بالا نیومد اسلیم 2116 دیسک خور آپدیت کردم ارزش نداشت کنسول داشت داغون میشد
جالبه سری اول که تحت وب جیلبریک کردم کاملا استیبل و اوکی بود! بعد از اینکه سایتش داون و تغییر کرد توی گیت هاب هم کامنت ها رو خوندم همه همین مشکل رو دارند!

سلام
دوست عزیز توضیح میدید که این قابلیت به چه کاری میاد

روی چه ورژنی کار می‌کنه
مهمه که حتما داشته باشیم؟
اینجا رو بخون : https://gamefa.com/1611232/ai-upscaling-is-coming-to-ps5/

احتمالا فیرم ور 14 به بعد

ظاهرا طبق این اطلاع رسانی از جردی;
باگ هایپروایزر رو 14.10 هم پچ نشده..
View attachment 424416
آخرای نسل هست دیگه زیاد اهمیت نمیده🤣
با این اوضاع اگر gta 6 هم همون روز اول بازی نکنیم کمتر از ۱ ماه بازی میکنیم

• Like
  • Raised Eyebrow
Reactions: rezagoli and all4u
دوستان الان باید برای بعضی بازیها هارد ssd اکسترنال استفاده کرد؟!
با توجه به عمر اس اس دی هی این بازی و بزن و پاک کن عمرش که خیلی سریع پایین میاد ( با پی سی و اپ میتونید چکش کنید ) همینطور اس اس دی داخلی پی اس ۵ ؟
چون از هک زیاد اطلاعاتی ندارم کسی اگاهی کامل داره بگه نه از رو سایت و اینا که بگه اره هک کن و اینا

• Like
Reactions: armin.ss

حیف کلمه پدرسوخته نیست:دی

کنسول خیلی ها با هایپهای کاذب ایشون ب*** رفته و خواهد رفت

آخرای نسل هست دیگه زیاد اهمیت نمیده🤣
با این اوضاع اگر gta 6 هم همون روز اول بازی نکنیم کمتر از ۱ ماه بازی میکنیم
رفیق
هک جدید اومدو دیگه خیالت راحتو حالا اخر نسله شدو این جریانااا...!
شما از حالا هم اصلا بخوای فکرشو بکنی واسه نسل بعد تا بخواد بیادو اگر بخوای اونموقع جا ب جا شی واسه خودش کم زمان نمیبره...
فعلا بزار همینی ک دراوردنو ب ثبات ک رسوندن بعدش خدا بزرگه...ایشال زمان همه برسه ک بتونن بازیارو هم ب موقع هم کامل تجربه کنن حالا تا بقیه ماجرا ...

روزی یه اپدیت میاد برا این شبیه سازه :D
دیشب اپدیت جدید داد پشتیبانی از ماد، چیت، پچ ۶۰ و ۱۲۰ فریم و... کلی امکانات جدید اضافه شد
بایونیتا میشه بازی کرد؟
بریزید خودتون تست کنید. یا صبر کنید یکم مشکلاتش حل بشه بعد تست کنید.
کسی اطلاع از پرفورمنس بازیا نداره تازه دارن تست میکنن ملت و اطلاع میدن.
من با شبیه ساز رو کامپیوتر Zelda breath of the wild رو با زیرنویس فارسی یکم بازی کردم ولی سیستمم جواب نمی‌داد الان میشه با این شبیه ساز زیرنویس فارسی هم اجرا کرد؟؟
تو اپدیت قبلی پشتیبانی از اپدیت و دی ال سی بازیارو اضافه کرد من نمیدونم زیرنویسو چجوری ریختی و فعال کردی اگه فایلای بازی دستکاری میشه اینجا هم فکر کنم بتونی انجامش بدی
آقا معذرت من هی اینو میپرسم، الان رو ورژن ۱۳.۶۰ چه ورژنی از بازی رو میشه روی هارد داخلی پلی داد؟؟
بجز fpkg بقیه کار میکنن. اونم منتظرن پچ بشه بعد ریلیز کنن مشکل اجرا نداره مشکل اینه پچ نشده ریلیز کنن یه چند وقت بگذره ریلیز میشه اگه عجله ندارید صبر کنید

دوستان من جلبریک کردم وبکیت ورژن ۰.۵.۰ هست بعد بازیهای ps5 و ps4 از طریق ps5 upload نصب کردم مشکلی تا اینجا نیست ولی چندباری موقع جلبریک کنسول خاموش شده و یکبار هم بعد از چند ساعت بازی red dead 2 کنسول فریز شد. این موضوعات باعث خرابی کنسول میشه ؟
البته ps4 pro هم دارم که چندساله ورژن ۹ کپی خور هست اونم خیلی خاموشی داشتم ولی گوش شیطون کر تا الان مشکلی پیش نیومده

حالا اگر این وبکیت و روش جدید باعث خرابی کنسول میشه چون چندتا پست بالاتر یکی از دوستان گفته بیخیال استفاده بشم

پیلودهایی هم که تو صف گذاشتم بعد از جیلبریک
Kst1.11
Nanodns
Lapy
Shadow 1.7

ورژن کنسول هم ۱۲.۷۰ هستش

• Like
Reactions: all4u

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or