الان شاتل توی کانال تلگرام پیام داد اینترنت کل کشور مشکل پیدا کرده و امروز بین ساعت 18 تا 18:30 به اوج خودش میرسه.
فکر نکنم جای نگرانی باشه.نهایت ظرف چند ساعت یا اصلا چند روز درست میشه.خرابی توی همه مسال پیش میاد
مطمنم میگی از سرورهای بتل نت که پرت میشی بیرون به خاطر تایم اوت های لعنتی هست.هنوزم همونطوره عوض نشده . حتی نصفه شبها که برای من همیشه کلا انگار پاشون و از روی سیم اینترنت بر میداشتن هم بازم مشکل داشت دیشب . حس میکنم سرعت ارتباط با سرورهای خارجی به شدت پایینه چون توییچ و با بدترین کیفیتم نمیشد ببینی در صورتی که قبلا من حتی hd هم میتونستم ببینم
این قضیه مثل جوک می مونه برای شما..نمیتوننن جلوی هک چند تا عرب رو بگیرن یا روی فایروال سایت کار کنن میان سرعت نت مردم رو میارن پایین..جای که ما هستیم اسمشو نقض ح... میذارن...شما نباید انتظارات بالای داشته باشیتوقع داشتم دیگه این اختلالات لعنتی که دلیل عمدش به خاطر حملات سایبری بوجود اومدن امروز حل شن.ولی انگار که نه انگار.کاش حداقل میگفتن تا این تاریخ باید صبر کنید تکلیفمون رو میدونستیم
این قضیه مثل جوک می مونه برای شما..نمیتوننن جلوی هک چند تا عرب رو بگیرن یا روی فایروال سایت کار کنن میان سرعت نت مردم رو میارن پایین..جای که ما هستیم اسمشو نقض ح... میذارن...شما نباید انتظارات بالای داشته باشی
دانلودام همه توو تایم رایگان بوده و هر اپدیتی هم داشتم توو تایم رایگان انجام دادم. هر دفعه ام زنگ میزنی میگن وایرلس هک شده در صورتی که من مک فیلترینگ دارم. وقتی میگی مک فیلترینگ داری میگن پس ویروسه! 
نه من این مشکل رو ندارم ! هر محله تو کشور مشکل خاص خودشو داره !دوستان عزیزم شما هم مشکل وصل شدن به سرویس های گذر از تحریم رو دارید؟؟ تقریبا یک هفته است برای من اصلا وصل نمیشه.

سلام.اره منم دقیقا همین مشکل رو دارمدوستان عزیزم شما هم مشکل وصل شدن به سرویس های گذر از تحریم رو دارید؟؟ تقریبا یک هفته است برای من اصلا وصل نمیشه.
دوستان عزیزم شما هم مشکل وصل شدن به سرویس های گذر از تحریم رو دارید؟؟ تقریبا یک هفته است برای من اصلا وصل نمیشه.