من هم مشكل شما رو داشتم، تنظيمات DNS مودمم رو بشكل زير تغيير دادم درست شد، شما هم اگه امتحان نكردى بكنسایتای خارجی واسه من باز نمیشند
همین بازیسنتر بزور باز میشه
شاتل
من هم مشكل شما رو داشتم، تنظيمات DNS مودمم رو بشكل زير تغيير دادم درست شد، شما هم اگه امتحان نكردى بكنسایتای خارجی واسه من باز نمیشند
همین بازیسنتر بزور باز میشه
شاتل
اين هم پاسخ سازندگان بازى موبايل اتومبيل رانى real racing 3 كه نشون ميده محدوديت و اختلالش از داخله،سلام
بازى real racing 3 تحت موبايل براى سيستمهاى ios و android هم مختل هست و فقط تحت نرم افزارهاى تغيير آى پى كار ميكنند.
تشكر
بازی Rocket league هم الان یه ماهه که کلا از کار افتاده به خاطر بسته بودن پورت های UDP
همینطور War Thunder ....از 3 4 ماه پیش به کلی در ایران تبدیل به یه بازی سینگل پلیر شده....واقعا مسخرس تیکت هم زدیم گفتن پورت باید باز باشه ما کاری نمیتونیم بکنیم.
جناب پست real racing 3 رو هم ديديد؟کوتاهی از خود شما دوستان هست که زودتر نیومدید اطلاع بدید!
بارها قبلا گفتم این قبیل موارد رو اطلاع بدید و در صورتی که در مورد مشکل داشتن تمام کاربران در این بازی یقین دارید و مشکل از سرویس دهنده ی خاص شما نباشه مراتب رو به زیر ساخت اعلام می کنم
ترجیحا سرورها و پورتهای بازی رو هم اعلام کنید و نام سرویس دهنده
این تاپیک رو کلا برای همین هدف از اول ایجاد کردم.
دوست عزیز این چه اینترنتی هست که شما دارید.این به درد نمی خوره
از کدام شرکت اینترنت دارید؟امشب ترکونده ها هر 10 دقیقه پرت میشم از بازی بیرون
سلامدوستان موارد بالا رو دریافت کردم
وعده داده شده که بزودی مشکل پورتهای UDP که شامل مشکل کریو هم هست داره حل میشه، مرتب تست کنید ببینید مشکل برطرف شده یا خیر تا فیدبک بدیم به متصدیان مربوطه.