سلام
از کجا این خبر را دارید؟
از اینجا!
دوست عزیز جاش مهم نیست، مهم اینه که درست شده باشه یا نه
دوستانی که با پینگ گرفتن مثل دوستمون Sendo تایم آوت دارن دیگه مشکلشون کیفیت پایین سرویسشون هست و نه مشکلات اختلال پروتکل ها یا پورتها
سلام
از کجا این خبر را دارید؟
من برای اینترنت نخواستماز اینجا!
دوست عزیز جاش مهم نیست، مهم اینه که درست شده باشه یا نه
دوستانی که با پینگ گرفتن مثل دوستمون Sendo تایم آوت دارن دیگه مشکلشون کیفیت پایین سرویسشون هست و نه مشکلات اختلال پروتکل ها یا پورتها
مخابرات. با 4g هم ، کریو رو 5 دقیقه ای قطع میکنهاز کدام شرکت اینترنت دارید؟
چه سرعتی؟
دوستان موارد بالا رو دریافت کردم
وعده داده شده که بزودی مشکل پورتهای UDP که شامل مشکل کریو هم هست داره حل میشه، مرتب تست کنید ببینید مشکل برطرف شده یا خیر تا فیدبک بدیم به متصدیان مربوطه.
اینترنت ایران یه خاصیت داره که اصلا کلا به همه چی شکاک میشی مودم و کامپیوتر و عوض میکنی همه چی خوب میشه همون موقعه سیستم قبلیتو بزاری بازم همه چی خوبه چون اینترنت لحظه ای هست یه تایم هایی خوبه سر یه تایمایی میترکه زیاد سخت نگیر احتمالا سیستمت مشکلی نداره بعضی وقتا که نت قطع میشه میرم تو تنظیمات مودم میگم اوه نگاه کن اینو عوض کردم خراب شده ...اینو بزنم درست میشه اما حقیقت این هست که اینترنت داغونه ربطی به تجهیزات ما نداره حالا مودم 400هزار تومانی بخر پینگ داخلیتو ممکنه 1-2 تا کم کنه اما اصل مشکل هنوز پا برجاست.....والا من که داره گریم میگیره فقط ساعت 3 تا 8 صبح میشه بازی کرد بقیه ساعت ها همش timeout هست ما چند وقته اومدیم شمال این محلی که اومدیم فیبر نوریه.حالا والا نمیدونم مشکل از ایناست یا نه چون چند وقت بیش بدتر بود ار این بود ولی بعدش که سیستم رو عوض کردم یهو همچی خوب شد.یعنی روز قبل از عوض کردن سیتم اینترنت ping بالا timeout فراون فرداش که سیستم رو عوض کردم یهو همچی خوب شد یعنی ping ام شد 160 FIx بدون Timeout اصلان عالی عالی شد بود اما بعد از 6 یا 5 ماه دوباره خراب شد حالا سوال من اینه کسی این اتفاق واسش بیش اومده؟ مشکل شاید از تنظیمان Bios باشه چون window هم عوض کردم ولی درست نشد هرکی راهی بلده خواهش میکنم کمک کنه خدا خیرتون بده
خخخخ خیلی خوب بود... امروز بالاخره پشتیبانی جواب داد گفت پورتت را ریست میکنم ... بعد درست شد ...یه دفعه هم توی مخابرات یکی یه فیوز را یه جایی که خدا میدونه کجا بوده بر عکس گذاشته...یعنی خداییش همین سرعت داغونشم موندم چطوری داره کار میکنه ...برای اینکه توی قسمت پشتیبانی استخدام بشی فقط کافیه دو تا چیز را بلد باشی یکی اینکه خطتون نویز داره ... یکی دیگه اینکه یه وسیله ای نزدیک مودم داره نویز میندازه روی خط...اینترنت ایران یه خاصیت داره که اصلا کلا به همه چی شکاک میشی مودم و کامپیوتر و عوض میکنی همه چی خوب میشه همون موقعه سیستم قبلیتو بزاری بازم همه چی خوبه چون اینترنت لحظه ای هست یه تایم هایی خوبه سر یه تایمایی میترکه زیاد سخت نگیر احتمالا سیستمت مشکلی نداره بعضی وقتا که نت قطع میشه میرم تو تنظیمات مودم میگم اوه نگاه کن اینو عوض کردم خراب شده ...اینو بزنم درست میشه اما حقیقت این هست که اینترنت داغونه ربطی به تجهیزات ما نداره حالا مودم 400هزار تومانی بخر پینگ داخلیتو ممکنه 1-2 تا کم کنه اما اصل مشکل هنوز پا برجاست.....