اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,087
آقا هزینه سیم کشی داخل ساختمون چقدره که من انجام بدم دهنه ISP گل بگیرم تا دیگه نگه نویز از خطتتونه
نویز و به چه اسمی تو تنظیمات مودم نشون میده/؟
اینو بگم که کل سیم کشی خونه را هم عوض کنی باز یه چیز دیگه پیدا می کنن و میگن

• Like
Reactions: VICE
الان 7 8 ماهه پورتهای وارتاندر بستست اگه میخواست درست بشه تا الان درست شده بود...

پارس آنلاین - این پورتها 7 8 ماهه بستست هیچکی صداشم درنمیاد

TCP 80, 443, 5222, 7850-7854(range), 7800-7802(range
UDP 20010-20500(range), 3478-3480(range

آقا هزینه سیم کشی داخل ساختمون چقدره که من انجام بدم دهنه ISP گل بگیرم تا دیگه نگه نویز از خطتتونه
بابا اینا فیلمشونه من عوض کردم باز میگن نویز داره

برو اول خط كه سيم مخابرات اومده تو خونه سيم رو جدا كن مودمو بزن بعد تماس begir با isp دستور بده خطو check كنن

• Like
Reactions: naeim_n1
آقا این مشکل هنوز حل نشد به قران عجب مملکت گل ودبلبلی داریم ما این همه جوون این همه صفحه دارن از بدبختی اینترنتی خودشون فریاد میزنن این همه مدت یکی نیست بیاد رسیدگی کنه خدایا خودت کمک کن

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

آقا این مشکل هنوز حل نشد به قران عجب مملکت گل ودبلبلی داریم ما این همه جوون این همه صفحه دارن از بدبختی اینترنتی خودشون فریاد میزنن این همه مدت یکی نیست بیاد رسیدگی کنه خدایا خودت کمک کن

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
خدا كارى نميكنه خودشم تو كتابش گفته ملتها سرنوشتشونو تعيين ميكنن نگفته من تعيين ميكنم!
بازى ساده real racing 3 هم سالهاست الان بسته است.

سلام دوستان کسی اینجا بلده port forward انجام بده روی رادیو من خودم این پورتهای رو که لازمه برای xbox one
باز باشن امتحان کردم اما بازم تست میکنم پورت هارو close میزنه خواهشا اگر کسی میدونه خبر بده:-s
  • Port 88 (UDP)
  • Port 3074 (UDP and TCP)
  • Port 53 (UDP and TCP)
  • Port 80 (TCP)
  • Port 500 (UDP)
  • Port 3544 (UDP)
  • Port 4500 (UDP)

کارشناسان دلسوز پارس آنلاین:

فیلترینگ پورتهای وارتاندر ادامه خواهد داشت.....بدلیل استفاده از SSL256 و امکانات چت خصوصی رفع فیلتر نخواهد شد. 90% آی اس پی ها از ماهواره دیتا میگیرن که این مسیر کلا این فیلترینگ روش پیاده شده و 10 درصد مونده هم از طریق فیبر نوری که رو اونها هم بزودی اجرا میشه تمام....
GG WP

این همه نتیجه پیگیریها...بیخود وقت خودتونو تو این تاپیک تلف نکنین دوستان......به ناظمان و مسئولان سایت پیشنهاد میکنم این تاپیک رو حذف کن چون به صفحه 5000000000 هم میرسه و آب و از آب تکون نمیخوره..... این خط و این نشون...با تشکر از همه که وقت گذاشتن.

کارشناسان دلسوز پارس آنلاین:

فیلترینگ پورتهای وارتاندر ادامه خواهد داشت.....بدلیل استفاده از SSL256 و امکانات چت خصوصی رفع فیلتر نخواهد شد. 90% آی اس پی ها از ماهواره دیتا میگیرن که این مسیر کلا این فیلترینگ روش پیاده شده و 10 درصد مونده هم از طریق فیبر نوری که رو اونها هم بزودی اجرا میشه تمام....
GG WP

این همه نتیجه پیگیریها...بیخود وقت خودتونو تو این تاپیک تلف نکنین دوستان......به ناظمان و مسئولان سایت پیشنهاد میکنم این تاپیک رو حذف کن چون به صفحه 5000000000 هم میرسه و آب و از آب تکون نمیخوره..... این خط و این نشون...با تشکر از همه که وقت گذاشتن.
يعنى حتى تحمل چت كردن امن بازيكنهاى اين بازى رو هم ندارند! اين زنگ خطر جدى برا هممون هست كه حواسمون جمع باشه اگر ديگر برنامه ها باز و بدون اختلال هستن چه بسا ناامن باشن.
اين تاپيك جمع شه بهتره چون واقعا وجودش خنده داره، حيف وقت خود من تو جاى جاى اين تاپيك گذاشتم و مشكلات رو مطرح كردم

آقا من تو run با 4.2.2.4 پینگ میگیرم فقط تایم اوت میده یه دیقه گذاشتم همش تایمت اوت بود با 8.8.8.8 پینگ میده
به psn هم وصل نمیشم مشکل چیه؟

نت افتضاح شده!خودم نویز خط دارم ولی اگه مشکل از خودم باشه همیشه باید خراب باشه نه که از جمعه به اینور یهو بترکه!
تو بازی همش لگه دوستامم که از جاهای دیگن مشکل دارن.خسته نشدن اینا؟به چی میرسن هی تر بزنن به اینترنت ملت؟بجا اینکه برن وضعیت کشورو درست کنن فقط زورشون به ما رسیده بسه دیگه خدایی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or