بابا اینا فیلمشونه من عوض کردم باز میگن نویز دارهآقا هزینه سیم کشی داخل ساختمون چقدره که من انجام بدم دهنه ISP گل بگیرم تا دیگه نگه نویز از خطتتونه
نویز و به چه اسمی تو تنظیمات مودم نشون میده/؟
بابا اینا فیلمشونه من عوض کردم باز میگن نویز دارهآقا هزینه سیم کشی داخل ساختمون چقدره که من انجام بدم دهنه ISP گل بگیرم تا دیگه نگه نویز از خطتتونه
برو اول خط كه سيم مخابرات اومده تو خونه سيم رو جدا كن مودمو بزن بعد تماس begir با isp دستور بده خطو check كننآقا هزینه سیم کشی داخل ساختمون چقدره که من انجام بدم دهنه ISP گل بگیرم تا دیگه نگه نویز از خطتتونه
خدا كارى نميكنه خودشم تو كتابش گفته ملتها سرنوشتشونو تعيين ميكنن نگفته من تعيين ميكنم!آقا این مشکل هنوز حل نشد به قران عجب مملکت گل ودبلبلی داریم ما این همه جوون این همه صفحه دارن از بدبختی اینترنتی خودشون فریاد میزنن این همه مدت یکی نیست بیاد رسیدگی کنه خدایا خودت کمک کن
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
من وارتاندر رو نصب ندارم ولی Rocket League هنوز درست نشده روی مخابرات.دوستانی که مخابرات دارن مشکلشون با پروتهای وارتاندر حل شده؟؟ اطلاع بدن لطفا سپاس

يعنى حتى تحمل چت كردن امن بازيكنهاى اين بازى رو هم ندارند! اين زنگ خطر جدى برا هممون هست كه حواسمون جمع باشه اگر ديگر برنامه ها باز و بدون اختلال هستن چه بسا ناامن باشن.کارشناسان دلسوز پارس آنلاین:
فیلترینگ پورتهای وارتاندر ادامه خواهد داشت.....بدلیل استفاده از SSL256 و امکانات چت خصوصی رفع فیلتر نخواهد شد. 90% آی اس پی ها از ماهواره دیتا میگیرن که این مسیر کلا این فیلترینگ روش پیاده شده و 10 درصد مونده هم از طریق فیبر نوری که رو اونها هم بزودی اجرا میشه تمام....
GG WP
این همه نتیجه پیگیریها...بیخود وقت خودتونو تو این تاپیک تلف نکنین دوستان......به ناظمان و مسئولان سایت پیشنهاد میکنم این تاپیک رو حذف کن چون به صفحه 5000000000 هم میرسه و آب و از آب تکون نمیخوره..... این خط و این نشون...با تشکر از همه که وقت گذاشتن.
دقیقامشکل سراسری وجود داره دوستان کل آی اس پی های کشور درگیر هستن