ps34
Gold User
سلام.اره منم دقیقا همین مشکل رو دارمدوستان عزیزم شما هم مشکل وصل شدن به سرویس های گذر از تحریم رو دارید؟؟ تقریبا یک هفته است برای من اصلا وصل نمیشه.
سلام.اره منم دقیقا همین مشکل رو دارمدوستان عزیزم شما هم مشکل وصل شدن به سرویس های گذر از تحریم رو دارید؟؟ تقریبا یک هفته است برای من اصلا وصل نمیشه.
دوستان عزیزم شما هم مشکل وصل شدن به سرویس های گذر از تحریم رو دارید؟؟ تقریبا یک هفته است برای من اصلا وصل نمیشه.
شرایط اینترنت تو این کشور تو هر محله و تو هر خونه فرق داره با بقیهدوستان عزیزم شما هم مشکل وصل شدن به سرویس های گذر از تحریم رو دارید؟؟ تقریبا یک هفته است برای من اصلا وصل نمیشه.
تقریبا یک ماه میشه که با سرورهای EA چه تو fifa چه تو bf مشکل تایم اوت دارم ...
پینگم هم خیلی خوبه و لی متاسفانه از این دو بازی پرت میشم بیرون
سلام شما برنامه Net Balancer رو دانلود و نصب کن بعد هر وقت خواستی سیستم رو خاموش کنی برنامه و باز کن ببین از چه منبعه Receive/Send ها امدهدوستان شما مشکل خورده شدن حجم ندارین احیانا؟! من 3 تا ISP عوض کردم و حس میکنم هر 3 تا دارن حجمم رو میخورن! 2 هفته ی پیش 20 گیگ حجم خریدم و دو ساعت پیش چک کردم شده 3 گیگ! دانلودام همه توو تایم رایگان بوده و هر اپدیتی هم داشتم توو تایم رایگان انجام دادم. هر دفعه ام زنگ میزنی میگن وایرلس هک شده در صورتی که من مک فیلترینگ دارم. وقتی میگی مک فیلترینگ داری میگن پس ویروسه!
واسه من دقیقا همینطوری البته 1-2 روز هست چک نکردم شاید درست شده باشهسلام وقتتون بخیر . دوستان حدود 2 هفته ایی هست که شبا از ساعت 10 حدودا تا 1 صبح پینگ 2 برابر میشه !
کسی این مشکل رو داره ؟
پارس آنلاین
دو مگ نامحدود مخابرات كسي استفاده ميكنه؟ كيفيتشو ميخوام بدونم چطوريه
این مشکل رو دقیقا منم دارم کلن عادت کردم به این که در لپتاپم رو باز میکنم No Internet Access داشته باشم.یک هفته است شاتل مسیج میده به علت اختلال خارج از شبکه اینترنتون قطع میشه و فلان
روزی 10ساعت نتم قطعه!