اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,087
4gهیچوقت درست جواب نمیده چون طبیعت سیمکارت با مودم بی مودم Nat type stric 3هست پینگش هم متغییر هست
شما دو راه بیشتر ندارید یا تغییر ISPبدید یا اینترنت وایرلس بگیرید
منظورم مبین دزد نیست!اینترنت وایرلس با مودم outdoorبیرونی یا خارجی
اتفاقا خیلی جواب میده . فقط مشکل نت 3 . ولی پینگ کاملا ثابت و سرعت آپلود هم خیلی بالا!!!!

پارس آنلاین تا 5 روز پیش خوب بود ولی الان به هیچ سرور بازی با ps4 نمیتونم وصل بشم !!! حتی نمیشه بازیهاتو آپدیت کنی!!! ولی سرعت و پینگم خوبه!!! جالبه که بهشون زنگ میزنی قبول میکنن مشکل دارن ولی میگن معلوم نیست کی رفع بشه!!! فقط هم پارس آنلاین هنوز مشکل داره ! بقیه ISP ها مشکلی ندارن!!!

من چون فکر میکنم دست ای اس پی ها نیست زنگ نمیزنم . هر وقت بخوان درست میکنن . زنگ زدن من زیاد تاثیری نداره. انگار کلا اینترنت پکوندن
اتفاقآ باید شما زنگ بزنید و بهشون اعتراض کنید تا بفهمن کاربرای گیمینگ تعدادشون زیاده و این مشکل صدای خیلی ها در آورده!! اگر 2 نفر زنگ بزنن اونوقت میگن چرا برای 2 نفر بریم شبکه شخم بزنیم و مشکل پیدا کنیم !! بیشتر کاربرا راضی هستن پس بیخیال !! برای همین همه باید زنگ بزنن به پارس آنلاین!! جالب هم اینه که بقیه ISP هیچ مشکلی الان تو برقراری با سرورهای آنلاین بازی ندارن !! فقط پارس آنلاین اینجوری شده!!

شاتل مشکل برگشته
وقتی پینگ پایین باشه یکسری سایت ها باز نمیشند
وقتی پینگ بالا باشه سایت ها باز میشند دقیقا مشکلی که عید بوجود اومد

هایوب ک کلا با اخر هفته ها مشکل داره!
توی طول هفته حتی توی شلوغ ترین زمان ها هم سرعت و پینگ عالیه و دیسکانکت خیلی کم
چهارشنبه و پنجشنبه ها فقط نیم ساعت طول میکشه به پی اس ان کانکت شه بعدم ک کانکت شد فرتو فرت میبینم لیست فرندا رفت هیچیم لود نمیشه و از بازی دیسکانکت میشم!
اخر هفته ها در حدی بد میشه که فایل صد مگی رو نیم ساعت طول میکشه دانلود کنه :| اینترنتمم 2 مگه!
جالبه هر سری هم ما به پشتیبانی زنگ میزنیم اپراتور میگه اینترنت با اختلال مواجهه و "مهندسان" در حال پیگیری ان:|
اما چیزی ک در حقیقت داره اتفاق می افته اینه:
latest

اگه بخاطر بسته های فشفشش نبود تا الان 20 بار عوضش کرده بودم

امروز نتم همیطور دیسکانتکت میشد نشد یه روند مثل ادمیزاد بازی کنیم
من دیسکانکت داشتم با پینگ بالا دیگه امروز ترکونده بود!
اما همینکه وارد ساعت رایگان میشه پینگ دوباره درست میشه!
الان با4.2.2.4 رو 80هستم!
چرا باید روز پینگ بالا باشه شب پایین!؟اونم درست راس ساعت 1شب!

حدود 5 روزه باز قطعی های لحظه به لحظه و اعصاب خورد کنی ها شروع شده... فکر کنم یه تست یا دستکاری یا مشکل کشوری هست و نه مختص یک ISP

شاتل با زیرساخت قرارداد بسته راس ساعت 2بعد از ظهر پینگ بالا بره دقیقا سر ساعت این اتفاق میوفته!
اگر اختلال داشت که ساعتی نبود !هیچکس به این مسائل تا حالا دقت نکرده؟

• Like
Reactions: lich_king
الان این اتفاقیه که داره میوفته
1بامداد تا 2بعد از ظهر پینگ خوب
2بعد از ظهرتا4بعد از ظهر پینگ بد
10شب تا 1بامداد پینگ بد

چرا راس ساعت این اتفاق میوفته؟
من تریس کردم سر ساعت همه چیز جا به جا میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن