alocersade
کاربر سایت
آره دیشب این پیعامو دیدم گفتم کاش میشد تو چنل چت کردوقتی که استاد بزرگ نت ایران آسیا ش*ت میاد یه اینجور چیزی تو چنل رسمی تلگرامش شیر میکنه دیگه واقعا انتظاری نمیشه داشت از اینترررررنت این مرز و بوم.
آره دیشب این پیعامو دیدم گفتم کاش میشد تو چنل چت کرد
رووو که نیست...
با پینگ 200-300 مثلا بریم bf4 بزنیم اولا که 90% سرورا با این پینگ کیکت میکنن بیرون بخاطر high ping دوم اینکه 1 ثانیه تاخیر داری و فک نکنم بتونی کسیو حتی رو در رو بزنی.تو بازیای مثل لول یا دوتا2 هم با پینگ 200-300 که انگار رو موست یه ورنه گذاشتن انقدر کلیک کردن و فرمان دادن سخت و با تاخیر میشه و حتی نمیتونی از یک مجیک جا خالی بدی.
بنظر من اینا این مطلبو از یک سایت دیگه گرفتن کپی کردن و دیدن توی مطلب اصلی پنگو زده زیر 100 بعد دیدن پینگ آسیاتک از 300 کمتر نمیشه و نوشتن شما میتونین با پینگ 300 آنلاین بازی کنین.
منطق واقعی میگه هر کس بخواد با این پینگ آنلاین بازی کنه از بازی آنلاین متنفر میشه![]()
بله من استفاده کردمدوستان اینجا کسی از سرویس های کاهش پینگ استفاده کرده؟
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
تایید میکنم مشکل UDP دوباره برگشته پینگ 140-160 بدون تایم اوت ولی بازی فریز میشه World of warcraft &Blade and soul
آسیاتک -تهران نبوت
ps:سرویس های کاهش پینگ هم قضیه رو بدتر میکنند، پینگم یه خط درمیون تایم اوت میشه با گادپینگ و چندتا کاهش پینگ دیگه
دوستان جدیدا این صفحه ها باز میشه تو هر سایتی اینا چیه جریانش؟ اسکن هم کردم چیزی پیدا نکرده
![]()
اینکارو کردم گویا فقط ie هست که این تبلیغات توش نمیادبرو تو هر مرورگری که داری از بیخ و بن هیستوری و ... رو پاک کن. یوزر پسوردهای ذخیره شده ت رو اگه برات مهم هستن بذار بمونه.
من هم این مشکل رو داشتم. مربوط به مرورگر هست، بعد یک مدت این تبلیغات رو نشون میدن اگه نسخه رایگان داشته باشید. هیچ کاری نمیشه بکنید.اینکارو کردم گویا فقط ie هست که این تبلیغات توش نمیاد
از گوگل کروم بعید در هر حال من از edge استفاده میکنم مشکلی ندارهمن هم این مشکل رو داشتم. مربوط به مرورگر هست، بعد یک مدت این تبلیغات رو نشون میدن اگه نسخه رایگان داشته باشید. هیچ کاری نمیشه بکنید.
از مرور Edge که مخصوص ویندوز 10 هست استفاده کنید، در حد موزیلا کار میده.