اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,088
وقتی که استاد بزرگ نت ایران آسیا ش*ت میاد یه اینجور چیزی تو چنل رسمی تلگرامش شیر میکنه دیگه واقعا انتظاری نمیشه داشت از اینترررررنت این مرز و بوم.
آره دیشب این پیعامو دیدم گفتم کاش میشد تو چنل چت کرد
رووو که نیست...

با پینگ 200-300 مثلا بریم bf4 بزنیم اولا که 90% سرورا با این پینگ کیکت میکنن بیرون بخاطر high ping دوم اینکه 1 ثانیه تاخیر داری و فک نکنم بتونی کسیو حتی رو در رو بزنی.تو بازیای مثل لول یا دوتا2 هم با پینگ 200-300 که انگار رو موست یه ورنه گذاشتن انقدر کلیک کردن و فرمان دادن سخت و با تاخیر میشه و حتی نمیتونی از یک مجیک جا خالی بدی.
بنظر من اینا این مطلبو از یک سایت دیگه گرفتن کپی کردن و دیدن توی مطلب اصلی پنگو زده زیر 100 بعد دیدن پینگ آسیاتک از 300 کمتر نمیشه و نوشتن شما میتونین با پینگ 300 آنلاین بازی کنین.
منطق واقعی میگه هر کس بخواد با این پینگ آنلاین بازی کنه از بازی آنلاین متنفر میشه :)

آره دیشب این پیعامو دیدم گفتم کاش میشد تو چنل چت کرد
رووو که نیست...

با پینگ 200-300 مثلا بریم bf4 بزنیم اولا که 90% سرورا با این پینگ کیکت میکنن بیرون بخاطر high ping دوم اینکه 1 ثانیه تاخیر داری و فک نکنم بتونی کسیو حتی رو در رو بزنی.تو بازیای مثل لول یا دوتا2 هم با پینگ 200-300 که انگار رو موست یه ورنه گذاشتن انقدر کلیک کردن و فرمان دادن سخت و با تاخیر میشه و حتی نمیتونی از یک مجیک جا خالی بدی.
بنظر من اینا این مطلبو از یک سایت دیگه گرفتن کپی کردن و دیدن توی مطلب اصلی پنگو زده زیر 100 بعد دیدن پینگ آسیاتک از 300 کمتر نمیشه و نوشتن شما میتونین با پینگ 300 آنلاین بازی کنین.
منطق واقعی میگه هر کس بخواد با این پینگ آنلاین بازی کنه از بازی آنلاین متنفر میشه :)

جالب اینجا هست که همین مطلب هم تناقض داره قسمت اولی که قرمز کردم نوشته پینگ زیر 50 کیفیت مطلوبی داره و پینگ بالای 150 و 200 دچار تاخیر میشید ولی خط های بعدی نوشته با پینگ 300 میشه با کیفیت مطلوب و قابل قبولی بازی کرد پس میرسیم به همون حرف شما که از جایی کپی کردن.

دوستان جدیدا این صفحه ها باز میشه تو هر سایتی اینا چیه جریانش؟ اسکن هم کردم چیزی پیدا نکرده
823794679a27b9191d56782874913a12.jpg

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

تایید میکنم مشکل UDP دوباره برگشته پینگ 140-160 بدون تایم اوت ولی بازی فریز میشه World of warcraft &Blade and soul
آسیاتک -تهران نبوت

ps:سرویس های کاهش پینگ هم قضیه رو بدتر میکنند، پینگم یه خط درمیون تایم اوت میشه با گادپینگ و چندتا کاهش پینگ دیگه

تایید میکنم مشکل UDP دوباره برگشته پینگ 140-160 بدون تایم اوت ولی بازی فریز میشه World of warcraft &Blade and soul
آسیاتک -تهران نبوت

ps:سرویس های کاهش پینگ هم قضیه رو بدتر میکنند، پینگم یه خط درمیون تایم اوت میشه با گادپینگ و چندتا کاهش پینگ دیگه

همه کاهش پینگ ها بین 10 تا 50 درصد loss دارند.

دوستان جدیدا این صفحه ها باز میشه تو هر سایتی اینا چیه جریانش؟ اسکن هم کردم چیزی پیدا نکرده
823794679a27b9191d56782874913a12.jpg

برو تو هر مرورگری که داری از بیخ و بن هیستوری و ... رو پاک کن. یوزر پسوردهای ذخیره شده ت رو اگه برات مهم هستن بذار بمونه.

--------------

دوستان در مورد سرویس های کاهش پینگ خیلی جالبته که من از 3 تا سرویس دهنده اکانت دارم دوتاشون دیگه کار نمیکنن.
یکیشون کانکت نمیشه اون یکی کانکت میشه و به اینترنت وصل نمیشه ولی سومی گوش اقایون کر هنوز داره کار میکنه
کسی ایده ای نداره؟
اینترنت مخابرات.

اینکارو کردم گویا فقط ie هست که این تبلیغات توش نمیاد

من هم این مشکل رو داشتم. مربوط به مرورگر هست، بعد یک مدت این تبلیغات رو نشون میدن اگه نسخه رایگان داشته باشید. هیچ کاری نمیشه بکنید.
از مرور Edge که مخصوص ویندوز 10 هست استفاده کنید، در حد موزیلا کار میده.

من هم این مشکل رو داشتم. مربوط به مرورگر هست، بعد یک مدت این تبلیغات رو نشون میدن اگه نسخه رایگان داشته باشید. هیچ کاری نمیشه بکنید.
از مرور Edge که مخصوص ویندوز 10 هست استفاده کنید، در حد موزیلا کار میده.
از گوگل کروم بعید در هر حال من از edge استفاده میکنم مشکلی نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or