اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,087
سلام
دوستانی که پارس آنلاین دارن، لطفا اگه ممکنه یه چک بکنید ببینید پورت 4500 Udp تون باز هست یا بسته .
از این لینک ، در آخر صفحه، گزینه Agree رو بزنید. فایل که دانلود شد، Extract اش کنید. فایل .exe رو باز کنید و در قسمت Udp port number بزنید 4500 و بزنید Run Check. بعدش تو نتیجه ببینید جلوی گزینه Manual setup Mode چی زده. X یا O
مرسی !

اینو کجای دلم بزارم
کجا باید فرار کرد از دست این نوع آدم ها :((

- - -ویرایش - - -

سلام
دوستانی که پارس آنلاین دارن، لطفا اگه ممکنه یه چک بکنید ببینید پورت 4500 Udp تون باز هست یا بسته .
از این لینک ، در آخر صفحه، گزینه Agree رو بزنید. فایل که دانلود شد، Extract اش کنید. فایل .exe رو باز کنید و در قسمت Udp port number بزنید 4500 و بزنید Run Check. بعدش تو نتیجه ببینید جلوی گزینه Manual setup Mode چی زده. X یا O
مرسی !
X )x
بسته هست:|

سلام
مرسی !
من پارس ندارم اما زده بلاک شده چطوری میشه بازش کرد؟

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

مرسی !
یه سوال دیگه : در لایو، مشکل وصل نشدن به پارتی خارجیا، یا وصل نشدن به بعضی بازی های خاص مثل fifa ، forza یا ... رو نداری ؟؟
خواهش میکنم
الآن ر نمیدونم چون خیلی وقته بازی نمیکنم ولی چند وقت پیش که FIFA بازی کردم تونستم یکم بازی کنم ولی با مشکل FH2 که نمیشد بازی کرد

من پارس ندارم اما زده بلاک شده چطوری میشه بازش کرد؟

بسته بودن بعضی پورتها از طرف ISP هست و نمیشه با تنظیمات مودم بازشون کرد ! این پورت 4500 هم، وقتی با پشتیبانی ISP خودم (شاتل) صحبت میکردم، گفتن که این پورت رو ما نبستیم! و یک سری شماره پورت گفت که طبق قرارداد بسته هستن ! یعنی معلوم نیست دقیق از کجا بسته شده !
این پورت در شبکه Xbox live استفاده میشه ! حدس من این بود که علت بعضی محدودیت ها در لایو به خاطر بسته بودن همین پورت باشه !

بسته بودن بعضی پورتها از طرف ISP هست و نمیشه با تنظیمات مودم بازشون کرد ! این پورت 4500 هم، وقتی با پشتیبانی ISP خودم (شاتل) صحبت میکردم، گفتن که این پورت رو ما نبستیم! و یک سری شماره پورت گفت که طبق قرارداد بسته هستن ! یعنی معلوم نیست دقیق از کجا بسته شده !
این پورت در شبکه Xbox live استفاده میشه ! حدس من این بود که علت بعضی محدودیت ها در لایو به خاطر بسته بودن همین پورت باشه !
منم باشون قبلا صحبت کردم گفتن ما پورت رو ن میبندم چون آون زمان که تازه گرفته بودم nat type رو استریکت بود که بعد زنگ زدم چند تا پورت رو دادم بعدش دیدم که اوکی شد.مسلما از زیر ساخته ارگان کت و کلفت که به هیچکس جوابگو نیست.

ارانيها ادم هاي بد بيني هستن
از پلي استيشن تو بمب گذاري استفاده مي كنن
بعد ايرانيها مي گن كلا كنسول قدقا
اين منطق متاسفانه هست
منم با پشتيباني حرف مي ددم همين هايي شما گفتيد رو گفتن
حتي برام باز بودن بعضي پورت ها رو چك كرد

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام
مرسی !
سلام الان تست کردم باز هست اما مشکل شبا شروع میشه شب هم تست میکنم خبر میدم .

سلام
مرسی !
حدودا از ساعت 10:30 شب به بعد بلاک میشه :|
انقدر این دزدا رو لعنت کردم دیگه حال ندارم تکرار کنم .

یه نرم افزار رسمی واسه چک کردن پورت ها وجود داره؟

همینی که دوستمون معرفی کردن خیلی خوبه من بهتر از این پیدا نکردم .
لینک
--------------------------------------------------------------------
دوستان اگر قرار باز جایی اعتراضی کنیم مثل پارسال پیشنهاد میکنم زودتر شروع کنیم تا شاید تو عید اوکی بشه در غیر این صورت مثل پارسال هم عید هم تابستان گیم آنلاین تعطیله !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or