اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,088
شما تو عكس اولي پينگتون رو با يه سرور تو تهران گرفتيد تو دومي با يكي تو برمن معلوم پينگ ميره بالا
پينگتون هم اصلا بد نيست خيلي خوبه براي انلاين بازي كردن اين سرعت براتون مشكلي ايجاد نميكنه
پکت لاست دارم یا به عبارتی از دست رفتن اطلاعات!اگه دوتا بازی کرده باشین اون کنار میزنه از من حدود 20 درصد هسن که خیلی زیاده!
133644207.png

داداش از شاتل که سرویس دارید پینگتون ثبات داره ؟ مثلا زیر 200 میمونه یا در ساعات مختلف شبانه روز نوسان داره ؟

ثبات داره بدون پکت لاست
اما صبح ها پینگ 90تا100هست و روزها 150تا180هست
توی بازی های ثباتش بیشتره مثلا بازی killzoneرو اگه 4ساعت بازی کنی شب یا روز و بعد بری تو بخش Connectionمیبنی پینگ حدود 100تا150هست و بدون پکت لاست و سرعت دانلود و اپلودت رو هم زده
در ضمن پینگ تو بازی LAST OF USفوق العاده است یعنی از 5خط شما با اروپا 3یا4خط هستی با ایرانی ها 5خط
چندین عکس هم گرفتم از وضعیت اینترنت
اما شاتل سر من کلاه گذاشته چون گفته سرویس گیم 6مگ نداره روی سرویس 6مگ گیم4مگ بسته سرعتم از 4مگ بالاتر نمیره قبلا من 6مگ داشتم سرعت تا 13مگابایت میرفت

پکت لاست دارم یا به عبارتی از دست رفتن اطلاعات!اگه دوتا بازی کرده باشین اون کنار میزنه از من حدود 20 درصد هسن که خیلی زیاده!
133644207.png

اون جوری که شما نوشته بودید فکر کردم دومی رو با کاهش پینگ گرفتید(چون گفته بودید با کاهش پینگ اون مشکل پکت حل میشه منم این حرف رو زدم )
مشکل psn مربوط به اینترنت ماست؟ بعضی وقت ها اصلا نمیشه دانلود کرد خود به خودم درست میشه

ثبات داره بدون پکت لاست
اما صبح ها پینگ 90تا100هست و روزها 150تا180هست
توی بازی های ثباتش بیشتره مثلا بازی killzoneرو اگه 4ساعت بازی کنی شب یا روز و بعد بری تو بخش Connectionمیبنی پینگ حدود 100تا150هست و بدون پکت لاست و سرعت دانلود و اپلودت رو هم زده
در ضمن پینگ تو بازی LAST OF USفوق العاده است یعنی از 5خط شما با اروپا 3یا4خط هستی با ایرانی ها 5خط
چندین عکس هم گرفتم از وضعیت اینترنت
اما شاتل سر من کلاه گذاشته چون گفته سرویس گیم 6مگ نداره روی سرویس 6مگ گیم4مگ بسته سرعتم از 4مگ بالاتر نمیره قبلا من 6مگ داشتم سرعت تا 13مگابایت میرفت
والا ما که شاتل داریم مفت نمیرزه
قط وصل میشه (مشکل از خط و نویز هم نیست) بارون میباره قطع میشه هوا سرد میشه قطع میشه پشتیبانی هم که نگو هر وقت زنگ زدم میگه 1 ساعته برطرف میشه
پینگم که واسه من با لندن زده 456 نمیدون ماله شما چرا اینقدر کمه
واسه گیم میخوای پارس آنلاین یا صبانت خوبه پینگ شون کمه و سرعتشون متوسط
آسیاتک رو نمیدونم ولی میگن خوبه
زنگ هم یه بار زدم گفتم سرویس گیم میخوام گفت همچین چیزی نداریم

والا ما که شاتل داریم مفت نمیرزه
قط وصل میشه (مشکل از خط و نویز هم نیست) بارون میباره قطع میشه هوا سرد میشه قطع میشه پشتیبانی هم که نگو هر وقت زنگ زدم میگه 1 ساعته برطرف میشه
پینگم که واسه من با لندن زده 456 نمیدون ماله شما چرا اینقدر کمه
واسه گیم میخوای پارس آنلاین یا صبانت خوبه پینگ شون کمه و سرعتشون متوسط
آسیاتک رو نمیدونم ولی میگن خوبه
زنگ هم یه بار زدم گفتم سرویس گیم میخوام گفت همچین چیزی نداریم
من توی سه سال اشتراک شاتل هیچ مشکلی نداشتم فقط یکسال نتونستمADSLبگیرم حالا هم که گرفتم رفتم شاتل
شما زنگ بزن واحد پشتیبانی بگو (پروفایل گیم)می خوام این اسمی هست که اونا میشناسند
در ضمن شما کجا هستی؟میتونی به واحد پشتیبانی تهران خبر بدی حالشونو بگیرند
در ضمن پینگ من با سرور لندن 150است و همین بازیkillzoneاگه پکت لاست داشته باشی نشون میده مثلا میگه 10تا پکت لاست ولی برای من همیشه صفر بوده!
هیچوقت هم LEFTنخوردم یا قطع نشد
توGTA Vتوی یک Sessionبه مدت 2ساعت بودم هیچ اتفاقی نیوفتاد

**
*
*
برای یادآوری بد نیست بگم که سال پیش در ابتدای تابستان چه قولهایی داده شد و اکنون در نیمه ی دوم سال 94 کجا هستیم، فکر می کنم که بهتره دنبال یه راهکار جدید برای مقصود خودمون باشیم:

335bagiyc6dtgzajgii.jpg

**
*
*
برای یادآوری بد نیست بگم که سال پیش در ابتدای تابستان چه قولهایی داده شد و اکنون در نیمه ی دوم سال 94 کجا هستیم، فکر می کنم که بهتره دنبال یه راهکار جدید برای مقصود خودمون باشیم:

335bagiyc6dtgzajgii.jpg

بهترین راهکار امضای تومار و تبلیغ در برنامه های تلویزیونی
یادتون هست که تومار آزاد سازی سربازان بود و در برنامه نود پخش شد
چنین چیزی نیاز هست که قدم بزرگیه

بهترین راهکار امضای تومار و تبلیغ در برنامه های تلویزیونی
یادتون هست که تومار آزاد سازی سربازان بود و در برنامه نود پخش شد
چنین چیزی نیاز هست که قدم بزرگیه
:d
البته تو اون قضیه یه کشته هم دادیم که اتفاقا تنها کادر اون گروه بود.تو اتفاق مشابه فکر کن الان وزیر ارتباطات رو با این حرکتت استیضاح کنن و بعدش هم اعدام:d
اینترنت پر سرعت با کیفیت تو این کشور جزء جرم های علیه امنیت ملی و فساد فی الارض هستش حالا شما میخاین تو تیلویزیون اعتراض کنیم:-/

من سه روزه هر 10 الی 15 دقیقه قطع میشم پارس انلاین دارم کسی این مشکلو داره؟
چندبارم مودمو ریست کردن هربارم یه بهونه میارن یا نویزه یا مشکل مخابراته منطقه یا مشکل از خودشونه واقعا غیرقابل تحمل شده دیگه!:|

این عکسی که اقا فرشید Share زدن:

335bagiyc6dtgzajgii.jpg

این یاد اوری ها دیگه باید نشون بده گیمرهای ایران با چه ادم های سرکار دارند
این اقای وزیر از شبکه های مثل apart نیز تمجید کردند...
بدترین کاری که در این یکی دو سال انجام شد ثبت سایت Aparat بود..سایت های مثل َAparatخلق شدند تا ثابت کنند سایتی که رکوردار بازدید یک میلیارد در روز رو دارد ( Youtube) هرگز از فیل-ترینگ خارج نخواهد شد وقتی هم که Youtube و Fac-book فی-لتر باشند شما با محدودیت ها در port ها مواجه میشد... مشکلات و ارور های vp-n و کند سرعت و فیلت-رینگ هو-شمند و و و ....
هر چقدر سایت های مثل Aparat رشد کنند به ضرر خود شما تمام خواهد شد

من سه روزه هر 10 الی 15 دقیقه قطع میشم پارس انلاین دارم کسی این مشکلو داره؟
چندبارم مودمو ریست کردن هربارم یه بهونه میارن یا نویزه یا مشکل مخابراته منطقه یا مشکل از خودشونه واقعا غیرقابل تحمل شده دیگه!:|

بله
شخصا در چند سرویس دهنده ی دیگه هم الان شاهد قطعیای مکرر و متناوب هستم، پشتیبانها دروغ می گن!

دوستان برای رفع مشکل قطعی و کلا سرعت از سرویس زیر استفاده کنید
برای رفع مشکل سرعت پایین دانلود از پلی استینش ۴ یا ۳ روش زیر را دنبال کنید.

setting > network > Lan < Manual
تمام تظیمات را روی دیفالت و تنها MTU را روی ۱۵۰۰ ( منظورم اتوماتیک نیست ) بذارید و ‌DNS هم 8.8.8.8 و 8.8.8.4 بذارید

حالا بخش مهمش که Proxy server هست

اطلاعات زر را وارد کنید
ip: 185.49.87.69
PORT : 3128

بعد از تنظیم تست کانکشن بگیرید و شاهد بالارفتن سرعت هنگام دانلود بشوید.

دوستان این سرویس کاملا رایگانه همون کاهش پینگ خودمون هست با این تفاوت که پابلیک هست.

به دوستان معرفی و استفاده کنید

کاملا رایگانه

توجه توجه
صحبت وزیر در مورد پورت UDP
2-در خصوص اختلال UDP متاسفانه عده ای سودجو به بهانه فروش UPN و یا قاچاق ترافیك صوت بین الملل از الگوریتم های پیچیده ای برای ایجاد تونل استفاده می كنند و برای مقابله با این رفتار نامناسب، طبیعتاً انسدادهایی صورت می گیرد كه برخی اوقات موجب تداخلاتی روی سایر سرویس ها می گردد. همكاران بنده اعلام نمودند كه جلساتی را با طرفداران بازیهای رایانه ای، كه از طریق همین صفحه اعتراضاتی را اعلام كرده بودند، برگزار و اعتقاد داشتند كه این اختلالات ناخواسته به حداقل رسیده است. در این خصوص مقرر شد؛ از این پس اگر مجدداٌ دوستان عزیز اختلالی را مشاهده نمودند آن را به همراه مستندات لازم از آن اختلال از طریق همین صفحه به بنده گزارش دهند تا جلساتی برگزار و به سرعت اختلال مربوطه حل و فصل و برطرف گردد. ضمن اینكه اطلاعات سودجویانی كه باعث چنین سوءاستفاده هایی هستند نیز در اختیار پلیس فتا قرار گیرد تا ضمن برخورد قانونی، از ایجاد اختلال در سرویس های روزمره مردم پیشگیری جدی به عمل آید.

توجه توجه
صحبت وزیر در مورد پورت UDP
2-در خصوص اختلال UDP متاسفانه عده ای سودجو به بهانه فروش UPN و یا قاچاق ترافیك صوت بین الملل از الگوریتم های پیچیده ای برای ایجاد تونل استفاده می كنند و برای مقابله با این رفتار نامناسب، طبیعتاً انسدادهایی صورت می گیرد كه برخی اوقات موجب تداخلاتی روی سایر سرویس ها می گردد. همكاران بنده اعلام نمودند كه جلساتی را با طرفداران بازیهای رایانه ای، كه از طریق همین صفحه اعتراضاتی را اعلام كرده بودند، برگزار و اعتقاد داشتند كه این اختلالات ناخواسته به حداقل رسیده است. در این خصوص مقرر شد؛ از این پس اگر مجدداٌ دوستان عزیز اختلالی را مشاهده نمودند آن را به همراه مستندات لازم از آن اختلال از طریق همین صفحه به بنده گزارش دهند تا جلساتی برگزار و به سرعت اختلال مربوطه حل و فصل و برطرف گردد. ضمن اینكه اطلاعات سودجویانی كه باعث چنین سوءاستفاده هایی هستند نیز در اختیار پلیس فتا قرار گیرد تا ضمن برخورد قانونی، از ایجاد اختلال در سرویس های روزمره مردم پیشگیری جدی به عمل آید.

وزیر ارجاعی دادن به مذاکرات سال گذشته ی ما با وزارت خونه که همین پست قبلی عکسش رو گذاشتم

دوستان اگه مشکلی هست ، هم اینجا و هم در صفحه ی وزیر مطرح کنن، اگر مشکل حادی بود و لازم شد دوباره باهاشون جلسه بزاریم، اگر خود وزیر موافقت کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or