اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,088
ولی خداییش چرا برای من و تمام دوستای PSNمشکلی وجود نداره
من جای مدیریت بودم یه تاپیک مفصل با بحث سرعت و پینگ وDNSو NATایجاد میکردم
الان بعضیا هستند با NAT 2بازی میکنن فکر میکنند مشکلی نداره در صورتی که در پایین صفحه ی ارور مربوط به تنظیمات nATهست که اختلال ایجاد میشه و تعداد انگشت شماری این موضوع رو فهمیدن
من مطمئنم 90درصد کسایی که اینجا پست میزارن مشکلاتشون مربوط به خودشونه
من هم رو Xbox Liveهستم هم روPSNکوچکترین مشکلی وجود نداره مگر از طرف خود کاربر
یکی بود همیشه تو پارتی یا صداش رو نداشتیم یا نمیتونستیم باهاش حرف بزنیم هر چی هم راهنماییش کردیم فایده نداشت چون بلد نبود عملیش کنه،بهش گفتم تو برو یه مودم جدید بخر فقط زایکسل نباشه!برو یه چیز دیگه بگیر
این آقا مودم جدید خرید تمام مشکلاتش برطرف شد و مشکل اصلی وجود گزینه یQOSدر مودم هست که مربوط به NATمیشه و به طور پیشفرض گزینه یNATهم فعال بود و قبلا هم DMZرو ست کرده بود!
ریست هم میداد QOSفعال میموند
من نه می خوام بگم بقیه ناآگاه هستتند نه می خوام بگم اینترنت کشور خوبه! اما بیشترش مربوط به خودتونه!
همچین تاپیک رو تو سایت لیون کامپیوتر یه سایت حرفه ای کامپیوتر ایجاد کردم هیچکدوم قبول نمیکردن میگفتن اختلال کجا بود:d

شما از راه نرسیده بیشتر مشکلات رو گردن کاربران میندازی در صورتی که کاملا بر عکسه!! هیچ جای دنیا لزومی نداره که کاربران این همه اطلاعات فنی کسب کنن و وارد جزییات بشن و هیچ کجای دنیا هم مثل ایران اختلال نداریم

پس قبل از پرداختن به مسائل فنی و توصیه های ناکارآمد در مورد تغییر تنظیمات کنسول یا مودم، وقت بزارید و مطالب تاپیک رو به دقت بخونید، اگه شما مشکل نداشتید دلیل نمیشه کل ایران هم بدون مشکل باشه!! بنده هم اینجا تا جایی که برسم بررسی می کنم و اگر موردی رو از طرف کاربر ببینم پاسخ می دم.

اینجا هم تاپیک اختصاصی مشکلات کنسول نیست، در مورد مشکلات بازیها روی تمام پلتفرم ها هست

یعنی واقعا پینگم با سور های اروپایی 39 هست ؟؟؟
یکی به من بگه کجای کار میلنگه که پینگ من ر با سرور های اروپایی 39 نشون داده؟؟!!!
واقعا منم همچین پینگی میگرفتم، فکر میکردم یه جای کار مشکل داره !

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

ناموووووووسا دمشون گرم
خیلی نت خوبی دادن :|

1مگ پارس انلاین
فقط به درده تلگرام میخوره
اونم فقط واسه چت کردن نه دانلود کردن فیلم و اهنگ

Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Users\ms\Desktop>ping 8.8.8.8 -t

Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=153ms TTL=44
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=155ms TTL=44
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=154ms TTL=44
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=152ms TTL=44
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
پارس انلاین یهویی .گند زدن با این سرویسهاشون .هر 3 دقیقه قطع میشه

4801456108.png

:|

شاتل میخواد اینترنت 300 میگ راه بنداره :))

بله، به شرط اینکه واقعا انحصار از دست مخابرات و زیر ساخت خارج بشه، البته مشکلات مسدود سازی و بستن پورتها مثل سابق پابرجا خواهد ماند!

حتما با ماهی 2 3 گیگ حجم ؟! :))
تا کی میخوان اینترنت کیلویی بفروشن خدا میدونه :|

در این مورد هم گفتن که اگر بتونن به سمت نامحدود کردن هم پیش میرن.

سلام دوستان اورجین برای من به هیچ وجه انلاین نمی شد چند روزی هست که این جوری شده با کاهش پنگم انلاین نمی شد فقط با سنگ شکن انلاین می شد نمی دونم چه کار کنم مخابرات اصفهان دارم کسی هست این مشکل را داشته باشد

بله، به شرط اینکه واقعا انحصار از دست مخابرات و زیر ساخت خارج بشه، البته مشکلات مسدود سازی و بستن پورتها مثل سابق پابرجا خواهد ماند!

در این مورد هم گفتن که اگر بتونن به سمت نامحدود کردن هم پیش میرن.

برادره من واقعا فک میکنی این کار شدنیه؟
اینجا وقتی ایرانسل اومد 3جی داد همه شاکی شدن که چرا داره سرعت بالا میده . شاید حتی این سرعت ایرانسل تو کشورای دیگه یه فاجعه باشه !
بعد شما انتظار داری این سرعت نت بیاد اونم نامحدود
اونم زیر ساخت و مخابرات اجازه بدن

برادره من واقعا فک میکنی این کار شدنیه؟
اینجا وقتی ایرانسل اومد 3جی داد همه شاکی شدن که چرا داره سرعت بالا میده . شاید حتی این سرعت ایرانسل تو کشورای دیگه یه فاجعه باشه !
بعد شما انتظار داری این سرعت نت بیاد اونم نامحدود
اونم زیر ساخت و مخابرات اجازه بدن
داداش من بحث اجازه و توان و .... نیس بحث اینه که ما تو کشوری زندگی میکنیم که با اومدن نت 3g از روابط ویدویی ترسیدن :))
میگیری چی میگم مشکل طرز تفکر نخ نما شده یه سری افراد هست که متاسفانه صاحب نفوذ و قدرت هستن وگرنه مخابرات با اون بودجه فضایی که داره در عرض چشم به هم زدن میتونه نت رو درست کنه
مشکل جای دیگس :d

از صبح تا حالا نت نابوده نابوده.پینگ حدود 150 تا افزایش پیدا کرده.سایت ها به سختی باز میشن و استریم آن لاین غیر ممکنه.ولی دانلود فرقی نکرده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or