ولی خداییش چرا برای من و تمام دوستای PSNمشکلی وجود نداره
من جای مدیریت بودم یه تاپیک مفصل با بحث سرعت و پینگ وDNSو NATایجاد میکردم
الان بعضیا هستند با NAT 2بازی میکنن فکر میکنند مشکلی نداره در صورتی که در پایین صفحه ی ارور مربوط به تنظیمات nATهست که اختلال ایجاد میشه و تعداد انگشت شماری این موضوع رو فهمیدن
من مطمئنم 90درصد کسایی که اینجا پست میزارن مشکلاتشون مربوط به خودشونه
من هم رو Xbox Liveهستم هم روPSNکوچکترین مشکلی وجود نداره مگر از طرف خود کاربر
یکی بود همیشه تو پارتی یا صداش رو نداشتیم یا نمیتونستیم باهاش حرف بزنیم هر چی هم راهنماییش کردیم فایده نداشت چون بلد نبود عملیش کنه،بهش گفتم تو برو یه مودم جدید بخر فقط زایکسل نباشه!برو یه چیز دیگه بگیر
این آقا مودم جدید خرید تمام مشکلاتش برطرف شد و مشکل اصلی وجود گزینه یQOSدر مودم هست که مربوط به NATمیشه و به طور پیشفرض گزینه یNATهم فعال بود و قبلا هم DMZرو ست کرده بود!
ریست هم میداد QOSفعال میموند
من نه می خوام بگم بقیه ناآگاه هستتند نه می خوام بگم اینترنت کشور خوبه! اما بیشترش مربوط به خودتونه!
همچین تاپیک رو تو سایت لیون کامپیوتر یه سایت حرفه ای کامپیوتر ایجاد کردم هیچکدوم قبول نمیکردن میگفتن اختلال کجا بود:d
شما از راه نرسیده بیشتر مشکلات رو گردن کاربران میندازی در صورتی که کاملا بر عکسه!! هیچ جای دنیا لزومی نداره که کاربران این همه اطلاعات فنی کسب کنن و وارد جزییات بشن و هیچ کجای دنیا هم مثل ایران اختلال نداریم
پس قبل از پرداختن به مسائل فنی و توصیه های ناکارآمد در مورد تغییر تنظیمات کنسول یا مودم، وقت بزارید و مطالب تاپیک رو به دقت بخونید، اگه شما مشکل نداشتید دلیل نمیشه کل ایران هم بدون مشکل باشه!! بنده هم اینجا تا جایی که برسم بررسی می کنم و اگر موردی رو از طرف کاربر ببینم پاسخ می دم.
اینجا هم تاپیک اختصاصی مشکلات کنسول نیست، در مورد مشکلات بازیها روی تمام پلتفرم ها هست