اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,088
پورت های Yahoo که کلا پوکیدن خیلی ها دیگه یاهو هم نیمتونن بالا بیارن هر کی وقت کرد اینو یه تستی بزنه ببینه براش میاد بالا یا نه
چند تای از رفیق هامون هم نتونستن بیان یاهو... اینجوری که از اوضاع پیداست مسئله پیچده تر از مسایل اینترنت ایران و گیم هستش... الان ایرانی ها بیشتر از دوره حاج محمود دچار محدودیت شدن

اینترنت برا 5 دقیقه با های وب پینگش شد 70 با سرور فرانکفورت بعدش 20 دقیقه نت قطع شد حالا اینطوری شد
دیگه psn بالا نمیاد
live که اصلا نت رو نمیشناسه
pc هم که روشن هست فقط داره پینگ میگیره
متاسفم:|
سایت های خارج به کل بستن
حالا میفهمم چرا با این که 1 میلیارد 300 میلیون نفر در چین هستند ولی تو گیم انلاین ازشون خبری نیست
پینگم الان با 4.2.2.4 بهترین شکلش 500 هست
خودتون قضاوت کنین نیم ساعته دارم یه فایل 400 کیلوبایتی رو اپ میکنم هنوز تموم نشده

اینترنت برا 5 دقیقه با های وب پینگش شد 70 با سرور فرانکفورت بعدش 20 دقیقه نت قطع شد حالا اینطوری شد
دیگه psn بالا نمیاد
live که اصلا نت رو نمیشناسه
pc هم که روشن هست فقط داره پینگ میگیره
متاسفم:|
سایت های خارج به کل بستن
حالا میفهمم چرا با این که 1 میلیارد 300 میلیون نفر در چین هستند ولی تو گیم انلاین ازشون خبری نیست
پینگم الان با 4.2.2.4 بهترین شکلش 500 هست
خودتون قضاوت کنین نیم ساعته دارم یه فایل 400 کیلوبایتی رو اپ میکنم هنوز تموم نشده

من شک ندارم اینترنت ایران به یک دلیل میتونه به این روز افتاده باشه
اون هم بحث En- e r -gy هستش
بحث چین من با شما موافق نیستم... مشکل از ادم ها یا ادم های خاصش نیست
مشکل طویل بودن فرهنگ و تمدن هستش... تمدن چه مثبت یا منفی ولی طویل.. باعث خیلی اسیب ها میشه.. بحث کهن بودن چوب تری برای ما حساب میشه

اینم وضعیت پینگ داخلی من الان 1 هفته ست اینطوریه. پینگ 4.2.2.4 و 8.8.8.8 که کلا نابود شده تایم اوت خالی . زنگم زدم isp باز یه چیزی خوردن نمیدونیم تقصیر ما نیست تو مخابرات دارن یه غلطی میکنن بخاطر اونه..... به امید خدا تا هفته دیگه ...... خوردن مشکلتون حل میشه. مثلا قرار بود پهنای باند اضافه کنن.....چقدر دروغ یه نگاه به این دروغا کنیم حکایت چوپان دروغگو یادمون میره:))
55wzoegkgyovok3v8sy8.png

من شک ندارم اینترنت ایران به یک دلیل میتونه به این روز افتاده باشه
اون هم بحث En- e r -gy هستش
بحث چین من با شما موافق نیستم... مشکل از ادم ها یا ادم های خاصش نیست
مشکل طویل بودن فرهنگ و تمدن هستش... تمدن چه مثبت یا منفی ولی طویل.. باعث خیلی اسیب ها میشه.. بحث کهن بودن چوب تری برای ما حساب میشه
نه داداش منظورم چیز دیگه ای هست
نگاه کن داداش این *****ینگ هوشمنده از چین وارد ایران شده که میلیارد ها تومن خارجش شده تا بیارنش ایران
پس باید نتیجه بگیریم این *****ینگ هوشمنده داخل چین هم هست یعنی مردمش مثل ما هستن و نمیتونن بازی کنن مثل ادم

من صفحات این فروم رو به زور باز میکنم بقیه هم این طورن؟
های وب.

- - -ویرایش - - -

های وب.

[TABLE="class: login, width: 600"]
[TR="bgcolor: #C2A94D"]
[TD="class: lable2"]1# : مزخرف ترین اینترنت جهان (ما رکورد زدیم)[/TD]
[/TR]
[TR="bgcolor: #FBE4B9"]
[TD="class: lable2"]سلام اقا من بیشتر از 150 بار به پشتیبانی زنگ زدم همش جواب سربالا میدن . هیچ سوادی ندارن ایران مضخرف ترین اینترنت جهان رو ارائه میدیه و تو همینم مونده که البته با این همه چیز هایی امنیتی که هر روز بیشتر میشه اینترنت کم سرعت رو کم سرعت تر کردن اخه چرا میخواین مردم کمترین ارتباط یا بهتر بگم هیچ ارتباطی با خارج از مرز های ایران داشته باشن من نه میخوام سایت های سیساسی غربی برم نه فیلم های غیر اخلاقی ببینم نه ... من فقط یه گیمر هستم و عاشق این کار هستم الان 2 ماه شده که با هیچ فرد خارجی نتونستم کانکت بشم اخه چرا البته شما isp ها دستتون به جایی بند نیست اصل اون زیرساخت ها هست که کی............رم تو .....ک...سس ..نن...........ج.
huiieqz18ftpk27eb4kh.png
[/URL][/IMG]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

های وب.

- - -ویرایش - - -

های وب.
دقیقآ همین مشکل هست تو تمامه ساییتا
یه عکس دارم با ولیبر میفرستم سند نمیشه اینقدر سرعت خوبه

بخدا الان بالای نیم ساعته میخوام یه عکس از پینگم آپ کنم نمیشه که نمیشه از بس که تایم اوت دارم :d برام جالبه تو این مملکت آپلود یه عکس 100 کیلوبایتی ممکنه آدمو به جنون بکشه.

برای من مثه روز روشنه که تمام این کارها کاملا بصورت هدفمند و برنامه ریزی شده داره انجام می شه

من نمی دونم هدفشون چیه ولی هر چی که هست دارن به نحو احسن انجامش می دن

من یه بار دیگه هم گفتم که تنها راه مقابله نخریدن اینترنت (به فرض یکماه) از اینا هسته

اینکه فقط دلمونو خوش کنیم که روزی 2 یا 3 ساعت اینترنت خیلی زیاد داغون نیست و می شه یه دست بازی کرد (با بدبختی) و همچنان با تمدید اینترنت پول به جیب اینا بریزیم هدفی هست که اینا دنبال می کنن

باور کنید اینا خیلی خوب کاربرای اینترنت ایران رو شناختند

هر اتفاقی که بیفته و هر چقدر که اینترنت گند و حال بهم زن باشه ما مثل ادم های وظیفه شناس بعد از اتمام قرارداد باز هم تمدید می کنیم و تنها کاری که می کنیم دو سه تا بد و بیراه تو فروم ها می گیم که هیچ خاصیتی هم نداره

اینا هم هر هر به ریشمون می خندند

برای من مثه روز روشنه که تمام این کارها کاملا بصورت هدفمند و برنامه ریزی شده داره انجام می شه

من نمی دونم هدفشون چیه ولی هر چی که هست دارن به نحو احسن انجامش می دن

من یه بار دیگه هم گفتم که تنها راه مقابله نخریدن اینترنت (به فرض یکماه) از اینا هسته

اینکه فقط دلمونو خوش کنیم که روزی 2 یا 3 ساعت اینترنت خیلی زیاد داغون نیست و می شه یه دست بازی کرد (با بدبختی) و همچنان با تمدید اینترنت پول به جیب اینا بریزیم هدفی هست که اینا دنبال می کنن

باور کنید اینا خیلی خوب کاربرای اینترنت ایران رو شناختند

هر اتفاقی که بیفته و هر چقدر که اینترنت گند و حال بهم زن باشه ما مثل ادم های وظیفه شناس بعد از اتمام قرارداد باز هم تمدید می کنیم و تنها کاری که می کنیم دو سه تا بد و بیراه تو فروم ها می گیم که هیچ خاصیتی هم نداره

اینا هم هر هر به ریشمون می خندند

مسئله اینه که همه از اینترنت به صرف تفریح استفاده نمیککن خیلی ادارات کاراشون اینترنتیه
همین طور یه حساب سر انگشتی کنی تو این فرم نهایتآ 2000 نفر تو کل ایران تمدید نکنن اصلآ کسی چیزی نمیفهمه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or