های وب نابود نشد! ....د!!های وب نابود شد رفت! پیج باز نمیکنه
پارسال به تمام اداره های دولتی و بانکها نامه زدن که تمام تشکیلاتتون رو بیارید رو بستر ملی و همینکارو کردن .مسئله اینه که همه از اینترنت به صرف تفریح استفاده نمیککن خیلی ادارات کاراشون اینترنتیه
همین طور یه حساب سر انگشتی کنی تو این فرم نهایتآ 2000 نفر تو کل ایران تمدید نکنن اصلآ کسی چیزی نمیفهمه
بر پدر و مادر صاحب ش*ا*ش وب .
با جز سایت ایرانی هیچی باز نمیشه. تایم اوت بخوره توی سرشون.
کلش حتما اتک وار رو با چیز پی ان بزنید ....تا اخراج نشیدهای وب هم به جمع بقیه ی آشغالا پیوست . دوتا 2 مشکل داره . کلش آف کلنز وسط اتک وار میپره بیرون (از کلن اخراج شدم) . 15دقیقه ست که منتظرم اکانت psn توی ps4 باز بشه . رمز اکانت بازیسنتر رو ریکاوری کردم جیمیل باز نمیشد به زور واردش شدم و..........
خدا همتونو لعنت کنه . فقط قیمت بنزین رو میبینن که چقدر با کشور های دیگه فرق داره
به قول یه اهل دلی ،خدا شما رو با یزید و شمر و پسر مرجانه (لع) محشور کنه
بیشتر منظورم ادارات خصوصی و صرافیا بودپارسال به تمام اداره های دولتی و بانکها نامه زدن که تمام تشکیلاتتون رو بیارید رو بستر ملی و همینکارو کردن .
ما هم که مخابراتیم مشکل داره خیلی
کلا این اختلالات سراسریه و به خاطر *****ینگ هوشمنده دارن تست میکنن .
میگن خودم کردم که لعنت به خودم باد
همه ی این داستانا بدبختیای اینترنت از 88 شروع شد دیگه یکی نیست بگه 4 تا بچه خشگله facebook ای رفتن تضاهرات از سر بیکاری و عشقی عواقبشو در نظر نگرفتن... نمیگن بعدش چی میشه اصن میشه نمیشه...نشه چی میشه... از اون موقع 10 برابر تنگ تر شده اینترنت و ف ی ل ت رینگ ، هر سال دیگه داستان همینه (سره تعطیلات و تفریح مردم) اعصاب خرد کنی داریم با udp اینا میدونن چطوری مغزه ملتو خسته کنن
{وقتی اسباب بازی جلوی بچه باشه بعد از چند وقت که بازی کنه خسته میشه یه چیز جدید میخواد ولی وقتی همونو ازش بگیری ، بعد یه مدت که گذشت پسش بدی حالا خرابم شده باشه ، از خوشحالی گریش میگیره بچه}
دلار 1200 شد 4 تومن بعد 3800 شد میگن به به چه چه روحانی دوست داریم...
وقتی زورشو ندارین مریضین میرین تضاهرات
هممون داریم جزای انقلاب باباهامونو میدیم
----
ما هم رده 4،3 تو رده ی تولید نفت عربستانم و روسیه هم اول دومن ما کجا و اونا کجا الان اگه دولت درست داشتیم باید نت 20 مگ نامحدود 30 تومن تا 50 تومن داشتیم...
منبع
بیشترین گاز خاورمیانه رو هم ما تولید میکنیم...ولی گفتنش چه فایده وقتی دست همیچین دولتیه
کشور جهان سومی...درحالی که باید هم سطح اینگلیسو ژاپنو اینا باشیم اگه اقتصاد و دلار اینقدر بد نبود میشد مهاجرت کرد 60% مردم میرفتن...
رسما های وب به فنا رفته دیگه ! هیچی نمونده ازش !! وقتی درست بود سرعت باز کردن وب براش مشکل داشت الان کلا باز نمیکنه دیگهمن تو کلوب آقای واعظی کلی کامنت دادم برای مشکل گیمببینم چیزی میگن یه پیگیری چیزی
.
های وب کلا داغون شده...هیچی نمیاره ...هیچیییییییییییی...وایبر که اصلا تکست هم نمیفرسته ...واتس اپ پیاماش دیر میره میاد...پی اس ان اصلا وصل نمیشه..اینستا نمیاد...کلا داریم برمیگردیم پیش داسناسور ها