اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟


  • مجموع رای دهنده‌ها
    1,087
تلفن تماس : 86011172 ، 88463218 ، 88462848
خب دوستان این شماره های زیر ساخت دیگه خودتون میدونین چی کار کنین
ومن الله و توفیق
دوستان پیگیر باشید اگر می خواین از این مهلکه جون سالم به در ببرین
پیج وزیر م بدین اونجاروهم گلبارون کنیم
 
اینترنت پرسرعت، مسأله حل نشده مشترکان فضای مجازی در ایران است؛ مسأله‌ای که سال‌هاست به‌عنوان یک خواسته از دولت و مسئولان اجرایی مطالبه می‌شود، اما همیشه با مشکلاتی مواجه بوده است. آمار و ارقام این حوزه هم نشان‌دهنده عقب‌ماندگی ایران نسبت به کشورهای مطرح و حتی منطقه است. در شرایطی که متوسط سرعت اینترنت در افغانستان یک مگابایت بر ثانیه، در سوریه ١,٥٧، در پاکستان ١.٤٦، در قطر ٣.١٩ و در بحرین ٢.٣١ مگابایت بر ثانیه است، متوسط سرعت اینترنت در ایران تنها ٦٣ صدم مگابایت برثانیه گزارش شده است. حال در این وضع جالب‌ترین خبر این روزها این بوده است که مجلس، یازدهمین کارت زرد خود را به «محمود واعظی» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نشان داده است.

کارت زردی که به بهانه بالا بردن سرعت اینترنت در ایران داده شده است. مهم‌ترین بهانه مجلس هم برای طرح پرسش از واعظی، ارتقای پهنای باند اینترنت بدون تصویب پیوست فرهنگی بود. این موضوع درحالی رخ داد که بنا به آمارهای معتبر جهانی ایران در دستیابی به اینترنت پرسرعت در وضع بسیار نامناسبی به سر می‌برد و مشخص نیست نمایندگان مجلس به چه دلیل بالا رفتن سرعت اینترنت را مدعی شده‌اند؛ حال آن‌که کاربران اینترنت چنین چیزی را تجربه نکرده‌اند و سرعت اینترنت در عمل بالا نرفته است.

تلخی این ماجرای طنزگونه آنجاست که براساس آمارهای موجود، ایران نه‌تنها نتوانسته است به حداقل سرعت پایدار اینترنت در جهان برسد بلکه از این لحاظ از بسیاری کشورهای منطقه عقب افتاده است و گفته‌های اخیر مبنی بر بالا رفتن سرعت اینترنت در عمل رخ نداده و اگر نمایندگان قرار بود به وزیر کارتی نشان دهند، باید برای بالا نبردن سرعت اینترنت می‌بود؛ حال آن‌که واعظی پس از چند نوبت تهدید به استیضاح، در روزهای آخر فروردین ماه ٩٤ به مجلس احضار شد تا به نمایندگان توضیح دهد که چرا پهنای باند اینترنت را بدون ملاحظات فرهنگی افزایش داده است.

در ١١‌ سال سکوت، چرا هیچ نپرسیدید؟

«نصراله پژمان فر» نماینده مشهد و کلات و «مرتضی آقا تهرانی» نماینده تهران، افرادی بودند که علت ارتقای پهنای باند را بدون تصویب پیوست فرهنگی پرسیدند و عنوان کردند که چرا شبکه ملی اطلاعات با وجود ١٠ ساله شدن طرح هنوز به بهره‌برداری نرسیده است. واعظی اما توضیح داد که ایجاد شبکه ملی اطلاعات بدون توسعه پهنای باند ممکن نیست و نمایندگان چگونه درباره سرنوشت شبکه ملی اطلاعات پرسش مطرح می‌کنند، اما به ارتقای پهنای باند خرده می‌گیرند؟ او همچنین خطاب به نمایندگان اعلام کرد: در طول یازده‌ سال گذشته و در دوره‌های قبل آیا نباید از مسئولان وقت درباره توسعه شبکه و پهنای باند و راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات سوال می‌پرسیدید؟ آیا می‌توان شبکه ملی اطلاعات را بی آن‌که پهنای باند را افزایش دهیم اجرا کرد؟

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین تأکید کرد: برای توسعه پهنای باند محدودیت داریم، اما شبکه ملی اطلاعات قرار است تا پایان‌ سال‌جاری به بهره‌برداری برسد. ضمن این‌که برای راه‌اندازی این شبکه نیز در هیچ سندی به وزارت ارتباطات ابلاغ نشده که پهنای باند گسترش پیدا نکند. با این حال نمایندگان اعلام کردند پاسخ‌های وزیر برایشان قانع‌کننده نبوده است و با ٧٠ رای موافق، ٩٩ رای مخالف و ١١ رای ممتنع کارت زرد خود را به واعظی نشان دادند.

در دولت‌های گذشته تنها آمارسازی شد

ایراد نمایندگان مجلس به وزیر درحالی مطرح شد که اساس پرسش بهارستان‌نشین‌ها از چند زاویه قابل بررسی است. «کاظم آیت‌اللهی» کارشناس و رئیس پیشین سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور در این‌باره به «شهروند» می‌گوید: براساس آمارهای معتبر بین‌المللی که مورد تأیید وزارت ارتباطات و مسئولان کشور است، پهنای باند اینترنت در ایران در وضع بسیار بدی قرار دارد و رتبه کشور ما در این زمینه به پایین‌تر از رتبه عمومی کشورهای خاورمیانه نیز رسیده است.

وی ادامه داد: توسعه پهنای باند در ایران با مضیقه بسیاری روبه‌رو است و اختلاف نظرهای متعدد در این زمینه مهم‌ترین مانع ارتقای سرعت اینترنت در ایران است.
این کارشناس ادامه می‌دهد: نمایندگان مجلس از وزیر پرسیده‌اند چرا بدون پیوست فرهنگی سرعت اینترنت را ارتقا داده است؟ این موضوع از چند منظر قابل بررسی است. اول این‌که با وجود تلاش‌های ارزنده واعظی در ارتقای پهنای باند اینترنت، هنوز هم ایران نتوانسته است به حداقل‌ها برسد و هنوز هم کشور ما از نظر سرعت اینترنت عقب‌تر از سایر کشورهای منطقه است.

وی افزود: این در شرایطی است که طبق استانداردهای جهانی میزان توسعه‌یافتگی یک کشور با میزان دسترسی به اینترنت نسبت مستقیم دارد و تأخیر بیشتر در دسترسی به معیارهای حداقلی به معنی فاصله گرفتن کشور با معیارهای توسعه‌یافتگی است.

عقب‌ماندگی اینترنت و ضعف‌های موجود

آیت‌اللهی تأکید کرد: در دولت گذشته به معنی واقعی کلمه و به معنی مطلق هیچ کاری برای توسعه پهنای باند انجام نشد و آمارسازی‌هایی که در دوره‌های متفاوت انجام شد به هیچ عنوان مبنای کارشناسی نداشت. دولت‌ها با عوض‌کردن رویکرد ارایه آمار، عددهای متفاوتی برای ارتقای پهنای باند اعلام کردند که هیچ‌کدام واقعیت نداشت و به ظاهر مسأله را به‌گونه‌ای جلوه می‌داد که وضع بهتر شده است. او توضیح داد: می‌توان گفت در دولت یازدهم در زمینه ارتقای پهنای باند جهش صورت گرفته است، اما این جهش هنوز هم نمی‌تواند شکاف عمیق ما با حداقل‌های جهان را پر کند. به همین دلیل ارتقای پهنای باند نه‌تنها دیرهنگام انجام شده است که هنوز هم نتوانسته است ضعف‌های ما در این زمینه را حتی در منطقه جبران کند.

تجهیزات آزادسازی پهنای باند را در اختیار نداریم

آیت‌اللهی همچنین درباره ملزومات افزایش سرعت اینترنت در کشور به «شهروند» توضیح می‌دهد: در بحث افزایش سرعت اینترنت، وزارت ارتباطات با دو مانع مهم روبه‌رو است. اول این‌که وقتی موضوع آزادسازی خرید پهنای باند مطرح می‌شود باید به این نکته توجه کرد که خرید پهنای باند نیازمند تجهیزات ویژه‌ای است که عموما شرکت‌های بخش خصوصی ما صاحب آن تجهیزات نیستند و همین موضوع باعث می‌شود خرید پهنای باند درحال حاضر به صورت عمده توسط دولت انجام شود.

او ادامه داد: در دولت یازدهم شخص وزیر اعلام کرد مانعی برای ورود بخش خصوصی به موضوع واردات پهنای باند وجود ندارد و درحال حاضر یکی دو شرکت خصوصی اقدام به واردات پهنای باند کرده‌اند. با این حال حضور بیشتر شرکت‌های خصوصی برای واردات پهنای باند قطعا به کاهش قیمت و افزایش سرعت اینترنت ختم می‌شود.

وی ادامه داد: بحث دوم که در سرعت اینترنت تاثیرگذار است، کنترل محتوا و *****ینگ است، زیرا کنترل محتوا باعث می‌شود پهنای باند اولیه وارد کانال بازبینی و نهادهای *****کننده شود و پس از تغییر این پهنا، خروجی آن مورد استفاده مصرف‌کننده نهایی قرار گیرد.

آیت‌اللهی تأکید می‌کند: درست است که ***** محتوا جزو قوانین سایر کشورهای جهان است و در کشور ما نیز محتوای مجرمانه باید از دسترس عموم خارج شود، اما بحث بر سر تسهیل این قوانین است که باعث می‌شود سرعت اینترنت نیز تحت‌الشعاع قرار گیرد.

وزارت ارتباطات، عضوی از ١٣ سیاست‌گذار

گفته‌های این کارشناس درحالی صورت می‌گیرد که وزیر ارتباطات در اولین نشست خود در ‌سال ٩٤ به خبرنگاران رسانه‌ها اعلام کرد که عموم مردم تصور می‌کنند وزارت ارتباطات تنها تصمیم‌گیرنده در زمینه ***** محتوا و سرعت اینترنت است. این در شرایطی است که ١٣ عضو در این زمینه تصمیم‌گیری می‌کنند که وزارت ارتباطات تنها یکی از این اعضاست. واعظی همچنین تأکید کرد: وزارت ارتباطات برای راه‌اندازی ٣جی و اینترنت پرسرعت زیر فشارهای مختلف قرار گرفته است و این فشارها به اندازه‌ای بوده است که در مواردی تهدید به برخورد شده است.
به‌خاطر بهانه‌ها، توسعه عقب نمی‌افتد؛ کشور ضرر می‌کند
مجلس نهم در شرایطی وزیر ارتباطات کابینه یازدهم را شایسته دریافت کارت زرد دانست که به گفته واعظی در دولت یازدهم پهنای باند داخلی از٥٠٠ گیگابیت به ٢٤٠٠ گیگابیت و پهنای باند بین‌الملل از ٧٠ گیگابیت به ١٧٠ گیگابیت افزایش یافته است و قیمت اینترنت مشترکان خانگی کاهش داشته است. با این حال او یک روز پس از حضور در بهارستان در گفت‌وگو با فارس گفته است: ما به دليل برخي بهانه‌ها توسعه پهناي باند اينترنت را تعطيل نمي‌کنيم بنابراین اين توسعه بايد انجام شود. اما اينکه مي‌گويند توسعه ندهيد تا کارهاي ديگر انجام شود، مملکت ضرر مي‌کند.

گفتنی است پیوست فرهنگی مورد نظر نمایندگان مجلس نیز از دو ‌سال پیش تاکنون در دستور کار شورایعالی فرهنگی است که ریاستش با رئیس‌جمهوری و اعضای غیر دولتی است، اما هنوز به تصویب نرسیده است. حال آن‌که نمایندگان می‌گویند چرا واعظی افزایش پهنای باند را به زمانی پس از تصویب این پیوست موکول نکرده است. این ایراد نمایندگان در شرایطی مطرح می‌شود که سازمان ملل در تشریح اهداف خود برای توسعه اینترنت پرسرعت در ‌سال ٢٠١٥ جهان اعلام کرده است مطابق این برنامه حداقل باید ۶۰‌درصد جمعیت دنیا به اینترنت متصل شوند و این جمعیت به‌صورت پایدار از اینترنت پرسرعت بالای ۴ مگابیت برخوردار شوند.
 
پورت های Yahoo که کلا پوکیدن خیلی ها دیگه یاهو هم نیمتونن بالا بیارن هر کی وقت کرد اینو یه تستی بزنه ببینه براش میاد بالا یا نه
چند تای از رفیق هامون هم نتونستن بیان یاهو... اینجوری که از اوضاع پیداست مسئله پیچده تر از مسایل اینترنت ایران و گیم هستش... الان ایرانی ها بیشتر از دوره حاج محمود دچار محدودیت شدن
 
اینترنت برا 5 دقیقه با های وب پینگش شد 70 با سرور فرانکفورت بعدش 20 دقیقه نت قطع شد حالا اینطوری شد
دیگه psn بالا نمیاد
live که اصلا نت رو نمیشناسه
pc هم که روشن هست فقط داره پینگ میگیره
متاسفم:|
سایت های خارج به کل بستن
حالا میفهمم چرا با این که 1 میلیارد 300 میلیون نفر در چین هستند ولی تو گیم انلاین ازشون خبری نیست
پینگم الان با 4.2.2.4 بهترین شکلش 500 هست
خودتون قضاوت کنین نیم ساعته دارم یه فایل 400 کیلوبایتی رو اپ میکنم هنوز تموم نشده
 
اینترنت برا 5 دقیقه با های وب پینگش شد 70 با سرور فرانکفورت بعدش 20 دقیقه نت قطع شد حالا اینطوری شد
دیگه psn بالا نمیاد
live که اصلا نت رو نمیشناسه
pc هم که روشن هست فقط داره پینگ میگیره
متاسفم:|
سایت های خارج به کل بستن
حالا میفهمم چرا با این که 1 میلیارد 300 میلیون نفر در چین هستند ولی تو گیم انلاین ازشون خبری نیست
پینگم الان با 4.2.2.4 بهترین شکلش 500 هست
خودتون قضاوت کنین نیم ساعته دارم یه فایل 400 کیلوبایتی رو اپ میکنم هنوز تموم نشده

من شک ندارم اینترنت ایران به یک دلیل میتونه به این روز افتاده باشه
اون هم بحث En- e r -gy هستش
بحث چین من با شما موافق نیستم... مشکل از ادم ها یا ادم های خاصش نیست
مشکل طویل بودن فرهنگ و تمدن هستش... تمدن چه مثبت یا منفی ولی طویل.. باعث خیلی اسیب ها میشه.. بحث کهن بودن چوب تری برای ما حساب میشه
 
اینم وضعیت پینگ داخلی من الان 1 هفته ست اینطوریه. پینگ 4.2.2.4 و 8.8.8.8 که کلا نابود شده تایم اوت خالی . زنگم زدم isp باز یه چیزی خوردن نمیدونیم تقصیر ما نیست تو مخابرات دارن یه غلطی میکنن بخاطر اونه..... به امید خدا تا هفته دیگه ...... خوردن مشکلتون حل میشه. مثلا قرار بود پهنای باند اضافه کنن.....چقدر دروغ یه نگاه به این دروغا کنیم حکایت چوپان دروغگو یادمون میره:))
55wzoegkgyovok3v8sy8.png
 
من شک ندارم اینترنت ایران به یک دلیل میتونه به این روز افتاده باشه
اون هم بحث En- e r -gy هستش
بحث چین من با شما موافق نیستم... مشکل از ادم ها یا ادم های خاصش نیست
مشکل طویل بودن فرهنگ و تمدن هستش... تمدن چه مثبت یا منفی ولی طویل.. باعث خیلی اسیب ها میشه.. بحث کهن بودن چوب تری برای ما حساب میشه
نه داداش منظورم چیز دیگه ای هست
نگاه کن داداش این *****ینگ هوشمنده از چین وارد ایران شده که میلیارد ها تومن خارجش شده تا بیارنش ایران
پس باید نتیجه بگیریم این *****ینگ هوشمنده داخل چین هم هست یعنی مردمش مثل ما هستن و نمیتونن بازی کنن مثل ادم
 
من صفحات این فروم رو به زور باز میکنم بقیه هم این طورن؟
های وب.

- - -ویرایش - - -

من صفحات این فروم رو به زور باز میکنم بقیه هم این طورن؟
های وب.
 
[TABLE="class: login, width: 600"]
[TR="bgcolor: #C2A94D"]
[TD="class: lable2"]1# : مزخرف ترین اینترنت جهان (ما رکورد زدیم)[/TD]
[/TR]
[TR="bgcolor: #FBE4B9"]
[TD="class: lable2"]سلام اقا من بیشتر از 150 بار به پشتیبانی زنگ زدم همش جواب سربالا میدن . هیچ سوادی ندارن ایران مضخرف ترین اینترنت جهان رو ارائه میدیه و تو همینم مونده که البته با این همه چیز هایی امنیتی که هر روز بیشتر میشه اینترنت کم سرعت رو کم سرعت تر کردن اخه چرا میخواین مردم کمترین ارتباط یا بهتر بگم هیچ ارتباطی با خارج از مرز های ایران داشته باشن من نه میخوام سایت های سیساسی غربی برم نه فیلم های غیر اخلاقی ببینم نه ... من فقط یه گیمر هستم و عاشق این کار هستم الان 2 ماه شده که با هیچ فرد خارجی نتونستم کانکت بشم اخه چرا البته شما isp ها دستتون به جایی بند نیست اصل اون زیرساخت ها هست که کی............رم تو .....ک...سس ..نن...........ج.
huiieqz18ftpk27eb4kh.png
[/URL][/IMG]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
 
من صفحات این فروم رو به زور باز میکنم بقیه هم این طورن؟
های وب.

- - -ویرایش - - -

من صفحات این فروم رو به زور باز میکنم بقیه هم این طورن؟
های وب.
دقیقآ همین مشکل هست تو تمامه ساییتا
یه عکس دارم با ولیبر میفرستم سند نمیشه اینقدر سرعت خوبه
 
بخدا الان بالای نیم ساعته میخوام یه عکس از پینگم آپ کنم نمیشه که نمیشه از بس که تایم اوت دارم :d برام جالبه تو این مملکت آپلود یه عکس 100 کیلوبایتی ممکنه آدمو به جنون بکشه.
 
برای من مثه روز روشنه که تمام این کارها کاملا بصورت هدفمند و برنامه ریزی شده داره انجام می شه

من نمی دونم هدفشون چیه ولی هر چی که هست دارن به نحو احسن انجامش می دن

من یه بار دیگه هم گفتم که تنها راه مقابله نخریدن اینترنت (به فرض یکماه) از اینا هسته

اینکه فقط دلمونو خوش کنیم که روزی 2 یا 3 ساعت اینترنت خیلی زیاد داغون نیست و می شه یه دست بازی کرد (با بدبختی) و همچنان با تمدید اینترنت پول به جیب اینا بریزیم هدفی هست که اینا دنبال می کنن

باور کنید اینا خیلی خوب کاربرای اینترنت ایران رو شناختند

هر اتفاقی که بیفته و هر چقدر که اینترنت گند و حال بهم زن باشه ما مثل ادم های وظیفه شناس بعد از اتمام قرارداد باز هم تمدید می کنیم و تنها کاری که می کنیم دو سه تا بد و بیراه تو فروم ها می گیم که هیچ خاصیتی هم نداره

اینا هم هر هر به ریشمون می خندند
 
برای من مثه روز روشنه که تمام این کارها کاملا بصورت هدفمند و برنامه ریزی شده داره انجام می شه

من نمی دونم هدفشون چیه ولی هر چی که هست دارن به نحو احسن انجامش می دن

من یه بار دیگه هم گفتم که تنها راه مقابله نخریدن اینترنت (به فرض یکماه) از اینا هسته

اینکه فقط دلمونو خوش کنیم که روزی 2 یا 3 ساعت اینترنت خیلی زیاد داغون نیست و می شه یه دست بازی کرد (با بدبختی) و همچنان با تمدید اینترنت پول به جیب اینا بریزیم هدفی هست که اینا دنبال می کنن

باور کنید اینا خیلی خوب کاربرای اینترنت ایران رو شناختند

هر اتفاقی که بیفته و هر چقدر که اینترنت گند و حال بهم زن باشه ما مثل ادم های وظیفه شناس بعد از اتمام قرارداد باز هم تمدید می کنیم و تنها کاری که می کنیم دو سه تا بد و بیراه تو فروم ها می گیم که هیچ خاصیتی هم نداره

اینا هم هر هر به ریشمون می خندند

مسئله اینه که همه از اینترنت به صرف تفریح استفاده نمیککن خیلی ادارات کاراشون اینترنتیه
همین طور یه حساب سر انگشتی کنی تو این فرم نهایتآ 2000 نفر تو کل ایران تمدید نکنن اصلآ کسی چیزی نمیفهمه
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or