PSN توسط گروه LizarSquad هک شدهو سونی این شبکه رو مسدود کرده
... مشکل از نت ما نیست
![]()
بله، گویا PSN دوباره مورد تهاجم واقع شده، دوباره قراره مدیر SONY بعد از اینهمه تغییرات امنیتی توی شبکش بیاد عذرخواهی کنه!
PSN توسط گروه LizarSquad هک شدهو سونی این شبکه رو مسدود کرده
... مشکل از نت ما نیست
![]()
دوستان در تماس با مدیریت زیرساخت مشکلات این چند روزه رو مطرح کردم، بخشی از مشکل ( مربوط به کر- یو) تایید شد و قابل رفع هست. در مورد بازیها هم ضمن اینکه پیگیریهای کاربران در این تاپیک رو تشویق کردند، قرار شد دوستان اطلاعات دقیقتری ظرف دو یا سه روز آینده بیان بگن تا اگر مشکل جدی هست پیگیری و رفع بشه. اما گفته شد که تغییر خاصی در بخش نرم افزاری شبکه ایجاد نشده و Extension جدیدی هم اعمال نشده که بخواد باعث بروز مشکل جدیدی بشه.
موردی که عنوان شد این بود که شبکه ی دیتا در روزهای آتی با سرعت بسیاری متورم خواهد شد که قطعا پیامدهای جنبی دیگری رو هم خواهد داشت، بخشی به توسعه ی شبکه های نسل سوم و چهارم و بخشی به خاطر گسترش خود شبکه خواهد بود. این مطلب رو دوستان در روزهای گذشته هشدار داده بودند.
در رابطه با سه بند اول باید بگم مهلت خبر فوق که مربوط به 17 تیر 93 بود ، تقریبا تمام شده و از همین روز ها ما باید شاهد حل تدریجی موارد اشاره شده در اون 3 بند باشیم پس اگر تا آخر شهریور امسال اتفاقی افتاد که به قول اقای حسن کریمی معاون فنی زیرساخت برای همه قابل لمس باشه پس الوعده وفا ولی اگر نشد بدونیم کی دروغ گفته.
در رابطه با مورد چهارم ، پاسکاری عجیبی بین وزارت ارتباطات ، مخابرات و زیرساخت ، و ISP PAP ها وجود داره طوری که همه میگن زیرساخت پهنای باند کم میده ولی مخابرات و زیرساخت می گن ما پهنای باند اضافی هم داریم !!! تصمیم در مورد حقیقت رو واگذار می کنم به خواننده ولی زیرساخت طوری جواب میده که انگار هیچ وقت مشکل نداشته و تمام مشکلات و بدبختی ها از سر بقیه است ، این خیلی برای من جالبه
فرشید جان در رابطه با مشکل در بازی ها یک نکته رو بگم : الان بحث سر این نیست که ما فلان ساعت مشکل داریم یا فلان روز مشکل نداریم ، الان بحث سر اینه که ایا شما شده 1 روز کامل مشکل نداشته باشی ؟! :dیا یک هفته کامل مشکلی وجود نداشته باشه ؟! :dاصلا امکان داره ما با این سرویس های بسیار گرون که از این شرکت ها میگیریم یک هفته اینترنت Stable و بدون مشکل جدی داشته باشیم !!! بدبختی اینجاست که هر روز و هر هفته و هر ماه باید به یه ساز اینا برقصسیم یه روز اینترنت کلا قطع و وصل میشه ، یه روز پینگ رو 1000ms می چرخه ، یه روز پکت لاست روی 60% متمرکز شده ، یه روز ارور مسدود بودن فلان پورت از فلان پروتکل رو میبینیم ، یه روز سرعت بشدت افت می کنه ، یه روز با پکت لاس 0 درصد و پینگ 90ms مشکل عجیب لگ و ایست و فریز تو بازی پیش میاد ، یه روز ... این بحث ها با ایشالا و ماشالا و حرف های فلانی حل نمیشه ! این حرف ها با اقدام صادقانه و خالصانه و عملی حل میشه که اینم اتفاق نخواهد افتاد.(لااقل در آینده نزدیک)![]()
بهترین کار اینه که از بین انواع و اقسام مشکلات روزمره، مشکلات ضروریتر رو متمرکز بشیم و برای رفعش با شرکتهای متولی در تعامل باشیم، مثل همین مشکل UDP در بازیها که حداقل در این مورد ضروریتر بود و توجه و وقتی که گذاشتیم باعث رفعش شد و در صورت بروز مجدد هم سریعتر می تونیم مشکل رو رفع کنیم، این که حل شد به اولویت بعدی می پردازیم، اگه خدا بخواد برای نسل دهه های 1400 و بالاتر مشکلاتی مثل الان وجود نداشته باشه!!
اون 45 روز برای اهاد مردم هست که تو اخبار 20:30 پخش بشه و گزارشگر هم بگه به به و چه چه نت ما عالی هست داره فوق العاده تر هم میشه و مردم هم باور کنند اگه بگن 2 سال دیگه درست میشه هم هنوز من باور نمیکنم چراکه در کشور ما همیشه باید الزام و اجباری باشه تا کاری انجام بشه اما الان فقط ما کاربر های همیشه در نت و گیمر های انلاین اعتراض میکنیم ما گیمر ها هم در نظر مردم غرب زده هستیم نمیتونیم الزامی رو ایجاد کنیم تا کاری انجام بشهببینید عزیزان من خودم خیلی خوب میدونم که این قضیه تو 45 روز اتفاق نمی افته یا حتی چند ماه فقط مشکل اینجاست که اینا می خوان طوری قلمداد بشه که با وجود تمام این مسیر ها و سیستم های محدود کننده روی مسیر اینترنت میشه به اینترنت با ثبات رسید ! خیر با این حالت فعلی این امر محقق نمیشه مگر اینکه سیستم های جدید و مناسب تری در نظر بگیرن تا کیفیت اینترنت رو خیلی کمتر تحت تاثیر قرار بده.
این بحث فیل ترینگ هوشمند رو نمی دونم دقیق چیه ولی اگر منظورشون بهبود تجهیزات و سخت افزار های مربوطه به همراه بحث نرم افزاری هست شاید بشه امید به بهبود داشت ولی باز هم تکرار می کنم در آینده نزدیک اتفاق نمی افته و فعلا باید فقط تحمل کرد و طاقت آوورد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: نرمافزار *****ینگ هوشمند تا 5ماه آینده تست خود را آغاز و وارد شبکههای ارتباطی و اینترنت کشور میشود.
الا واقعا نت ایران 1.2 ترابیت هست؟ما هممون میدونیم اگه نت ایران به 3 یا 4 ترابیت برسه اکثر مشکلات پایه ای ما حل میشه بنظر میاد این عدد هم عددی هست برای اهاد مردم نه یک گیمر حرفه ایپهنای باند داخل کشور که در سال گذشته 500 گیگابیت بر ثانیه بود امروز به 1210 گیگابیت بر ثانیه رسیده است
پهنای باند داخلی شاید ترابیتی باشه، اما اینترنت هنوز همان 150 گیگابیت هست، سرعتی که فقط جواب ده میلیون نفر رو میده، نه ۸۰ میلیون نفر رو!اون 45 روز برای اهاد مردم هست که تو اخبار 20:30 پخش بشه و گزارشگر هم بگه به به و چه چه نت ما عالی هست داره فوق العاده تر هم میشه و مردم هم باور کنند اگه بگن 2 سال دیگه درست میشه هم هنوز من باور نمیکنم چراکه در کشور ما همیشه باید الزام و اجباری باشه تا کاری انجام بشه اما الان فقط ما کاربر های همیشه در نت و گیمر های انلاین اعتراض میکنیم ما گیمر ها هم در نظر مردم غرب زده هستیم نمیتونیم الزامی رو ایجاد کنیم تا کاری انجام بشه
درباره ی شیلترینگ هوشمند گفتند یک نرم افزار هست بنظر نمیاد بخوان تجهیزات رو بهبود بدن اگر هم بخوان بهبود بدن باز هم ملای محل جلوشون رو میگیره
نقل و قول های زیر رو هم از اینجا گرفتم
الا واقعا نت ایران 1.2 ترابیت هست؟ما هممون میدونیم اگه نت ایران به 3 یا 4 ترابیت برسه اکثر مشکلات پایه ای ما حل میشه بنظر میاد این عدد هم عددی هست برای اهاد مردم نه یک گیمر حرفه ای

#
همه چی فان بود میرفتم وسط معرکه صدای تیر میومد یه دقیقه صبر میکردم بعد میدیدم عه! tailم کو؟
برای یه شکلک گذاشتن 30 ثانیبه منتظرم. 10 بار باید رفرش کنم تا یه پیج باز شه. سرعت دانلود 10 KB/S ککیفیت عالی اصن دوشواری نداریم! 
دقیقا این عدد برای افرادی هست که بدون تفکر همه چیز رو قبول میکنند نه برای ما که هر روز داریم با این اینترنت سر و کله میزنیمپهنای باند داخلی شاید ترابیتی باشه، اما اینترنت هنوز همان 150 گیگابیت هست، سرعتی که فقط جواب ده میلیون نفر رو میده، نه ۸۰ میلیون نفر رو!
ایم مشکل پینگ که حالا حالا ها حل نمیشه مطمعن عمرا به این زودی پینگ زیر 100 با اروپا با قیمت مناسب ببینیم .ولی این رفع ***** استیم به راحتی عملی هست رو این مورد بیشتر تاکید کنید فرشید جانرفع *****ینگ سایت استیم به کجا رسید ؟![]()
ایم مشکل پینگ که حالا حالا ها حل نمیشه مطمعن عمرا به این زودی پینگ زیر 100 با اروپا با قیمت مناسب ببینیم .ولی این رفع ***** استیم به راحتی عملی هست رو این مورد بیشتر تاکید کنید فرشید جان