اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,087
کسی آمار نداره امام زمان کی ظهور میکنه؟!
خسته شدم از این بی نتی!
wgyp2x.jpg

آخرین ویرایش:
من و پینگم همین الان یهویی :دی

i880hx041yjm6kznx4yt.jpg

qs8gxjvk3lfjue4let9d.jpg

isp : پارس انلاین .
گفتم سرویس کاهشو پینگو فعال کنن مجانی :دی نتیجه هم این شد :bighug:

آخرین ویرایش:
این وضعیت پینگ من بدون وی پی ان گیمینگ در بتلفیلد 4 هست :

68310224100656453932.jpg

اینم تست PING:

105015412.png

مشکل اینجاست که پکت لاست بین 20 تا 40 درصد بالا میره و بشدت کیفیت رو تحت الشعاع قرار داده و این وضع چند روزیه ادامه داره.

چند ساعت پیش رفتم UFC بازی کردم , لگ یکمی داشت واسه خودم ( چند هفتس این مشکل وجود داره برام ) اما آخر بازی کسی که باش مسابقه دادم پیام داد و یه مشت بارم کرد که گند زدی با این لگ و ... ( امریکایی بود طرف )

خلاصه از خجالت آب شدم و کنسول رو خاموش کردم و تصمیم گرفتم یه مدت آنلاین بازی نکنم تا ببینیم چی میشه .

الان هم 4.2.2.4 پینگ گرفتم 230 بود .

واقعا تا کی باید تحمل کنیم :| ؟!

دوستان من تا چند وقت پیش پینگم با سرور های شرق / جنوب شرق آسیا حدود 500-600 بود الان اومده زیر 200 ! مسیر خاصی به سمت آسیا زدن تو این چند وقته ؟

چند ساعت پیش رفتم UFC بازی کردم , لگ یکمی داشت واسه خودم ( چند هفتس این مشکل وجود داره برام ) اما آخر بازی کسی که باش مسابقه دادم پیام داد و یه مشت بارم کرد که گند زدی با این لگ و ... ( امریکایی بود طرف )

خلاصه از خجالت آب شدم و کنسول رو خاموش کردم و تصمیم گرفتم یه مدت آنلاین بازی نکنم تا ببینیم چی میشه .

الان هم 4.2.2.4 پینگ گرفتم 230 بود .

واقعا تا کی باید تحمل کنیم :| ؟!

من با همین پینگ یا حتی بیشتر راحت لست بازی میکنم:d

دوستان من تا چند وقت پیش پینگم با سرور های شرق / جنوب شرق آسیا حدود 500-600 بود الان اومده زیر 200 ! مسیر خاصی به سمت آسیا زدن تو این چند وقته ؟

بله، چند روز پیش مسیر ارتباطی جدیدی در شرق ایران و با افغانستان افتتاح شد، خبرش رو هم در تماس تلفنی، مدیریت زیرساخت اعلام کرده بود.

اونقدر حاشیه سازی می کنن که این اخبار در لا به لای اخبار حاشیه ای و منازعات سیاسی گم میشه. شاید هم اعلام نمی کنن که حرام بودنش اعلام نشه!

میدونید تایم اوت ها چند هفته ادامه دار شده و هیچی ... ! :| اصلا تا حالا اطلاع دادین به زیرساخت . اگر زیر بار نمیرن به وزیر بگید دوباره . یه کاری بکنید دیگه ... :|

میدونید تایم اوت ها چند هفته ادامه دار شده و هیچی ... ! :| اصلا تا حالا اطلاع دادین به زیرساخت . اگر زیر بار نمیرن به وزیر بگید دوباره . یه کاری بکنید دیگه ... :|

دوست عزیز، مشکلی در شبکه باشه مقطعی هست یا مختص منطقه ی شماست، مشکل عمده و فراگیری گزارش نشده که بخوایم اطلاع بدیم.

تایم آوت هم همیشه کم و بیش بوده، با نت ایران عجین هست، بگیم چیکارش کنن خب؟!

دوست عزیز، مشکلی در شبکه باشه مقطعی هست یا مختص منطقه ی شماست، مشکل عمده و فراگیری گزارش نشده که بخوایم اطلاع بدیم.

تایم آوت هم همیشه کم و بیش بوده، با نت ایران عجین هست، بگیم چیکارش کنن خب؟!
این رو واقعا راست میگه تایم اوت نداری باید زنگ بزنی ببینی چی شده!
من چند روزیه که نتم خوب و با ثبات شده و از وقتی پروفایل گیم پارس انلاین گذاشته شب پینگم از 250-300 بالا تر نمیره(نا محدود دارم اما شب همش تایم اوت بود و پینگ 500+ بدون پروفایل گیم)
روز هم مودمو ریست میکنم چند بار پینگم 100-110 میشه شما هم حتما تست کنید،لازم نیست مودم رو خاموش روشن کنید تنظیمات رو ذخیره کنید چراغ اینترنت قط میشه 5ثانیه بعد وصل میشه و پینگ تغییر میکنه
پارس آنلاین-تهران -نبوت

دوست عزیز یجور میگی آقا فرشید باید زنگ بزنه انگار وظیفشه..بنده خدا یدفعه زحمت کشید مشکل udp رو گزارش کرد...نمیشه که برای هر کسی که مشکل خاص داره تماس بگیره...شما از طریق خود isp تون پیگیری کن...

دوست عزیز یجور میگی آقا فرشید باید زنگ بزنه انگار وظیفشه..بنده خدا یدفعه زحمت کشید مشکل udp رو گزارش کرد...نمیشه که برای هر کسی که مشکل خاص داره تماس بگیره...شما از طریق خود isp تون پیگیری کن...

مگه من منظورم شخص خاصی بود ؟ همه رو میگم :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or