اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,087
من هم تایم اوت ندارم اما لگ دارم . tracert 4.2.2.4 رو پینگ کنید ببینید چند تا از مسیر های ارتباطی مشکل داره ! من 4 تاش همیشه تایم اوت میشن ! حتی اگر با ip سرور بازی یا هر چیز دیگه ای هم تایم اوت نداشته باشید ولی یکی از مسیرهاتون تایم اوت داشته باشه بازم لگ میشید ! واسه من که حداقل اینطوره ... :| ربطی هم به isp نداره و از زیرساخت هست ... :|

درود:d
دوستان یک سوال فنی من این 4 روز 5 روزی که دارم COD GHOSTS رو بازی میکنم لگ های وحشت ناکی دارم موقع بازی کردن هنوز هم کم تر نشده درست هم نشده شماها هم این مشکل رو دارید؟!؟!؟

دوستان یک سوال فنی من این 4 روز 5 روزی که دارم COD GHOSTS رو بازی میکنم لگ های وحشت ناکی دارم موقع بازی کردن هنوز هم کم تر نشده درست هم نشده شماها هم این مشکل رو دارید؟!؟!؟

من که the lost of us رو که انلاین بازی می کنم یکدفعه بعد از حد اقل 30 دقیقه علام قطع ارتباط میاد و هرچه امتیاز کسب کرده بودم می پره
مشکل هر دو عزیز از انترنت هست....من با یکی از نت هام مشکلات شما رو دارم و با اون یکی نداشتم...هم در ghost و هم tlou

یه دو3 روزی هست کلا نت باز به گند کشیده شده. من یه 10 روزی بود مشکلی نداشتم ولی باز شروع شده. شب و روز هم دیگه نداره جالبه همیشه داغونه :|

یه دو3 روزی هست کلا نت باز به گند کشیده شده. من یه 10 روزی بود مشکلی نداشتم ولی باز شروع شده. شب و روز هم دیگه نداره جالبه همیشه داغونه :|

دیگه گذاشتن پشتش دوستان مخابرات و زیرساخت!!! توی COD GHOSTS وقتی دریل دستم هست نت خرابه که چه ارز کنم فاجعه هست دریل توی دستم ناپدید میشه به جاش اسلحه دستم میمونه مجبور میشم وسط بازی برم بیرون تا دریل که دستم هست بیوفته زمین که بقیه به بازیشون ادامه بدن تا من بدبخت دوباره JOIN بشم به اون سرور!!!
اتفاقاتی تو این چند روز دیدم که توی کل عمرم ندیده بودم توی نت و در آینده از قرار معلوم بیشتر خواهیم دید:|

آخرین ویرایش:
خبر افتتاح اینترانت (همون اینترنت پاک) میاد و تو بعضی از شهر ها افتتاح میشه از اول سال پورت UDP که مربوط به اکثرقیلتر شکن ها میشه اختلال داشت خبر *****ینگ هوشمند میاد پینگ تایم اکثر ISP هامیره بالا اینترنت 3جی راه اندازی میشه نماینده های مجلس سر افزایش پهنای باند کشور وزیر رو تهدید به استیضاح میکنن مرجع تقلید اینترنت پر سرعت رو غیر شرعی و حرام اعلام میکنه حالا هم که یه صفحه درست کردن تو فیس بوک و مسخره میکنن تا سوژه خوبی برای کاهش سرعت اینترنت و *****ینگ جدید از قیلتر در نیومدن فیسبوک دست بعضی ها بده این همه اتفاق پشت سر هم من الکی مشکوکم یا درست فکر میکنم اینا تو یه اقدارم انتحاری میخوام اینترانت رو جای اینترنت به خورد مردم بدن
در آخر پستمون دوباره پاک نشه صلوات بلند

خبر افتتاح اینترانت (همون اینترنت پاک) میاد و تو بعضی از شهر ها افتتاح میشه از اول سال پورت UDP که مربوط به اکثرقیلتر شکن ها میشه اختلال داشت خبر *****ینگ هوشمند میاد پینگ تایم اکثر ISP هامیره بالا اینترنت 3جی راه اندازی میشه نماینده های مجلس سر افزایش پهنای باند کشور وزیر رو تهدید به استیضاح میکنن مرجع تقلید اینترنت پر سرعت رو غیر شرعی و حرام اعلام میکنه حالا هم که یه صفحه درست کردن تو فیس بوک و مسخره میکنن تا سوژه خوبی برای کاهش سرعت اینترنت و *****ینگ جدید از قیلتر در نیومدن فیسبوک دست بعضی ها بده این همه اتفاق پشت سر هم من الکی مشکوکم یا درست فکر میکنم اینا تو یه اقدارم انتحاری میخوام اینترانت رو جای اینترنت به خورد مردم بدن
در آخر پستمون دوباره پاک نشه صلوات بلند
من که شخصا امیدوارم این تابستون هر چه زودتر تموم بشه نت درست میشه نفوذ بد نزن شما هم وقتی دانلود روزانه هم سرعت به پایین ترین وجه ممکن پایین اومده که نمیشه به این گفت نت ملی شد!!! یادمه توی پایش گفت اگه درست شنیده باشم البته وزیر گفت تا پایان 94 میخوان خراب کاری کنن نه حالا این خرابی مجدد بیشتر شرکت ها توی این هفته واقعا جای تعجب داره درصورتی که 2 هفته قبل که خیلی وضع بهتر بود ولی بازم فک نمیکنم نت ملی باشه چون از سال88 تا حالا هر سال دارن میگن خیلی مهم نیست این قضیه به نظر من این واگذاری بیش از حد نت باعث بروز چنین مشکلاتی شده و نبود ساپورت شرکت ها به طور دقیق.

با توجه به وضعیت خودم ، دوستام و چیزایی که تو این سایت خوندم به نظرم باز یک سری ها به مشکل خوردند (ما خودمون 5 نفریم از 3 تا شهر مختلف با 5 تا ISP مختلف) الانم چند روزیه نمی تونم هیچ بازی بکنم (دقیقا از 3 روز پیش)
نت 10 ثانیه قطعه ، 10 ثانیه وصله و همینطوری !!
ho3mawctvy62.jpg

من که شخصا امیدوارم این تابستون هر چه زودتر تموم بشه نت درست میشه نفوذ بد نزن شما هم وقتی دانلود روزانه هم سرعت به پایین ترین وجه ممکن پایین اومده که نمیشه به این گفت نت ملی شد!!! یادمه توی پایش گفت اگه درست شنیده باشم البته وزیر گفت تا پایان 94 میخوان خراب کاری کنن نه حالا این خرابی مجدد بیشتر شرکت ها توی این هفته واقعا جای تعجب داره درصورتی که 2 هفته قبل که خیلی وضع بهتر بود ولی بازم فک نمیکنم نت ملی باشه چون از سال88 تا حالا هر سال دارن میگن خیلی مهم نیست این قضیه به نظر من این واگذاری بیش از حد نت باعث بروز چنین مشکلاتی شده و نبود ساپورت شرکت ها به طور دقیق.
یه پیشنهاد عمومی به همه کاربرا کلا به حرف های این دولت اون دولت گوش نکنین اینا یه حرف میزنن شب میخوابن صبح بلند میشن یه حرف دیگه میزنن رو حرف وزیری هم که فرق کیلوبات و کیلوبیت و مگابایت ومگابیت نمیدونه که اصلا حسابی نیست.

به مدت 7 روز مسدود شدم.. اگه یبار دیگه اینترنت وسط بازی قطع بشه واسه همیشه اکانت 1 میلیونی و از دست میدم.. ممنون از تمام مسئولین که انقد تلاش میکنن

به مدت 7 روز مسدود شدم.. اگه یبار دیگه اینترنت وسط بازی قطع بشه واسه همیشه اکانت 1 میلیونی و از دست میدم.. ممنون از تمام مسئولین که انقد تلاش میکنن

داداش برو نت واسه dl بگیر و فیلم و گیم آفلاین دانلود کن واسه یه 3 ماهی. سمت آنلاین نرو که اعصابت میریزه به هم. من که خودم میخوام اینکارو بکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or