اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,087
داداش برو نت واسه dl بگیر و فیلم و گیم آفلاین دانلود کن واسه یه 3 ماهی. سمت آنلاین نرو که اعصابت میریزه به هم. من که خودم میخوام اینکارو بکنم
حاجی اینجا جاش نیست بگم.. season LOL داره تموم میشه باید تو rank بیام بالاتر که این نت نمیزاره اصن..
الان زنگ زدم بهشون گفتم این اکانت مسدود شه واسه همیشه شما جوابگو هستی؟! .. بعدشم گفتم میخواین نت و قطع کنین یه نیم ساعت قبلش پیامک بدین ما بفهمیم

مسیولین فراتر از باورها قدم برمیدارن. فک کنم همون *****ینگ هوشمنده. با اینکه پینگ معمولیه ولی خیلی دیر لاگین میشم خیلی دیر عکس العمل نشون میده بازی و امروز حتی چندین بار dc شدم. دو هفتس اینطوریه. هر دفعه زنگ زدم چند ساعت بعد اس دادن سرویس شما رفع خرابی گردید. ولی همینه که هست. WTF؟ (توهین به شعور مشتری؟)
موندم با چه رویی با اون لبخند و غرور :-& میان جلو دوربین و از صدها پروژه بهره برداری شده مثل آسفالت فلان خیابون نهر کشی مزارع و عریض سازی پیاده رو ...:-&:-& سخنرانی میکنن بعد همچین ذوق میکنن میان جلو دوربین میکن عشق ما غم ما دغدغه ما خدمت به مردم ...
کاش فقط نت بود. بدبختی یکی دو تا نیست.

دوستانی که مشکل دارند لطف می کنن ISP رو هم ذکر کنن ببینیم کدوم ISP ها اینقدر نت بی کیفیت می فروشن ؟! بعضی مواردی که اشاره می کنید واقعا به زیرساخت ربطی نداره و خود ISPمقصر است. اگر موضوع مربوط به اشتراک یا کمبود پهنای باند باشه میشه از طریق قانونی علیه ISP شکایت تنظیم کرد و به سازمان تنظیم مقررات ارجاع داد.

دوستانی که مشکل دارند لطف می کنن ISP رو هم ذکر کنن ببینیم کدوم ISP ها اینقدر نت بی کیفیت می فروشن ؟! بعضی مواردی که اشاره می کنید واقعا به زیرساخت ربطی نداره و خود ISPمقصر است. اگر موضوع مربوط به اشتراک یا کمبود پهنای باند باشه میشه از طریق قانونی علیه ISP شکایت تنظیم کرد و به سازمان تنظیم مقررات ارجاع داد.

مسله اصلی نبود اعتماده. میگن رفع خرابی گردید بعد میای میبینی همون آشه و همون کاسه.

موافقم باید بی رودروایسی یه لیست از isp هایی که بیشتر از بقیه کم فروشی می کنن تهیه کنیم و ارجاعش بدیم به بالاترین جای ممکن که حرفمونو گوش میدن. 195 فقط واسه یه نفر موقتی درست میکنن. باید درست تو گوش isp ها بزنیم.

از خودم شروع می کنم.

1 شرکت مخ*ابرات ا@ستان کرمانشاه. ضریب اشتراک 1 به 30 :| پینگ 400 با 8.8.8.8. با dl منیجر دانلودم 30KB/S هست با اینکه 1 مگ 1 به به اصطلاح 5 خریدم (خخخخخخخخخخخخ) (عکس و فیلم هم میگیرم از وضعیت.)
2 های وب. حجم دزدی کاملا محسوس.

دوستان همکاری کنید تا اونجایی که میشه مدرک به دست بیاریم تابتونیم یه کاری بکنیم واسه این کم فروشیا. . (همه ی موارد. ضریب اشتراک خیلی بالا. حجم دزدی. محدود کردن دانلود شبانه بعد 4-5 گیگ. و اینا با عکس و فیلم . و DIVERT TO LEFT :d)

بلند پروازانست ولی همون جوری که به لطف آقا فرشید و سایر دوستان تونستیم UDP رو فیکس کنیم اینم میشه یه کم بهترش کرد. (نمیگم با این وضعیت نت و پهنای باند و BLAH BLAH BLAH یهو نتمون فضایی شه.)

------------------------------------------

اینم بگم اینا برا یکی دو نفر کاری نمیکن ;):d:| (حداقل پایدار نیست)

کاش که فقط اینا بود که گفتید قند شکن ها، دانلود کردن، بازی کردن، همه به کلی مسدود شده بریم دیگه بمیریم دیگه سنگین تره از دست این مسئولین دلسوز!!!
از قرار معلوم رفتیم توی تحریم داخلی خودمون!!!:|

مسله اصلی نبود اعتماده. میگن رفع خرابی گردید بعد میای میبینی همون آشه و همون کاسه.

موافقم باید بی رودروایسی یه لیست از isp هایی که بیشتر از بقیه کم فروشی می کنن تهیه کنیم و ارجاعش بدیم به بالاترین جای ممکن که حرفمونو گوش میدن. 195 فقط واسه یه نفر موقتی درست میکنن. باید درست تو گوش isp ها بزنیم.

از خودم شروع می کنم.

1 شرکت مخ*ابرات ا@ستان کرمانشاه. ضریب اشتراک 1 به 30 :| پینگ 400 با 8.8.8.8. با dl منیجر دانلودم 30KB/S هست با اینکه 1 مگ 1 به به اصطلاح 5 خریدم (خخخخخخخخخخخخ) (عکس و فیلم هم میگیرم از وضعیت.)
2 های وب. حجم دزدی کاملا محسوس.

دوستان همکاری کنید تا اونجایی که میشه مدرک به دست بیاریم تابتونیم یه کاری بکنیم واسه این کم فروشیا. . (همه ی موارد. ضریب اشتراک خیلی بالا. حجم دزدی. محدود کردن دانلود شبانه بعد 4-5 گیگ. و اینا با عکس و فیلم . و DIVERT TO LEFT :d)

بلند پروازانست ولی همون جوری که به لطف آقا فرشید و سایر دوستان تونستیم UDP رو فیکس کنیم اینم میشه یه کم بهترش کرد. (نمیگم با این وضعیت نت و پهنای باند و BLAH BLAH BLAH یهو نتمون فضایی شه.)

------------------------------------------
اینم بگم اینا برا یکی دو نفر کاری نمیکن ;):d:| (حداقل پایدار نیست)

عزیز ، اشتراک همه ی شرکت ها طبق قانون مصوب سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی که پروانه کسب و مجوز ISP PAP به شرکت های اینترنتی میده ،باید 1 به 8 باشه ! ممکنه بعضی مراکز به دلیل کمبود پهنای باند یا نبود بودجه و افزایش شمار متقاضی به صورت موقت تا تامین زیرساخت بیشتر و بهتر ، اشتراک بالاتر بدن ولی نه دیگه 1 به 30 یا 1 به 50 !!! و این خلاف قانون اصلی ترین سازمان قانون گذار در این حوزه هست و قابل پیگرد قانونی است.

یه نکته رو بگم ، اگر پینگ تایم شما بیش از حد بالاست مثلا 250-300 یا بالاتر یا پکت لاست غیر عادی و نامعقول دارید یا سرعت قرار دادی شما کمتر از حد اسمیه قرار داد است (ساعات پولی نه ساعات رایگان) و این مشکلات رو طی مدت طولانی دارید و تازگی براتون پیش نیومده ، بدونید مقصر اصلی ISP مورد نظر هست که داره به شما هم از نظر کیفیت و هم از نظر کمیت کم فروشی می کنه و شما حق پیگیری قانونی رو برای خودتون محفوظ نگهدارید.
بعضی وقت ها به دلیل مشکلات زیرساختی ، به طور موقت و سراسری مشکلاتی پیش میاد که به مرور زمان حل میشه ولی اگر مشکلاتی که گفتم مدت چندین ماه شمارو مشغول کرده ، بدونید ISP شما داره دزدی می کنه. !

نمونه ی مشکل موقت برای من ، بحث پکت لاست 20-30 درصدی این یکی دو هفته اخیر بود که از ساعات اولین ظهر تا اوایل شب کل اتصال نت من رو مختل کرده بود ولی از یکی دو روز پیش این مشکل نه کامل ولی تا حد بسیار زیادی بر طرف شده و وضعیت نسبتا عادی هست. خب این مشکل موقت هست و ممکنه به دلیل LOAD زیاد دیتا در شبکه یا کمبود موقت پهنای باند پیش بیاد و مرتفع میشه. پیشنهاد من در این جور مواقع داشتن وی پی ان گیمینگ معتبر و با کیفیت هست.

کاش که فقط اینا بود که گفتید قند شکن ها، دانلود کردن، بازی کردن، همه به کلی مسدود شده بریم دیگه بمیریم دیگه سنگین تره از دست این مسئولین دلسوز!!!
از قرار معلوم رفتیم توی تحریم داخلی خودمون!!!:|
بحث فیل تر شکن ها که کلا غیر قانونی است و هر مشکلی هم براش پیش بیاد هیچ حقی برای اعتراض قانونی در موردش نداریم. در مورد بازی هم باز همون صحبت های بالای من رو بخونید و پیگیری کنید باید یه جوابی حداقل بگیرید.

چرا همه چی رو ***** کردن؟ از سایتای ایرانی مثل divar.ir گرفته تا خارجی مثل lolmatches تا جایی که یادم میاد تو این سایت حتی عکس ساده مونث هم وجود نداشت چه برسه بی حجاب و ... . *****ینگه هوشمنده؟ دارم دیوونه میشم کمک!

چرا همه چی رو ***** کردن؟ از سایتای ایرانی مثل divar.ir گرفته تا خارجی مثل lolmatches تا جایی که یادم میاد تو این سایت حتی عکس ساده مونث هم وجود نداشت چه برسه بی حجاب و ... . *****ینگه هوشمنده؟ دارم دیوونه میشم کمک!
اره معلوم نیست باز دارن چیکار میکنن همین بازی سنتر واسه من *****ه:))

های وب (پیشنهاد می کنم زنگم به این شرکت نزنین که 100 نفر تو صفن بش می گم این چه وضعشه میگه از مودمت تایم اوتا ...!
:baby:

44294278687633671291.bmp

نت من که امروز از 5 صبح هی قطع میشد ... ولی موقع هایی که وصل بود سرعت دانلود و پینگ مثل همیشه عادی بود و سایت ها رو باز میکرد ...

مشکل دوستان هرچی که هست از زیرساخت نیست ...

نت من که امروز از 5 صبح هی قطع میشد ... ولی موقع هایی که وصل بود سرعت دانلود و پینگ مثل همیشه عادی بود و سایت ها رو باز میکرد ...

مشکل دوستان هرچی که هست از زیرساخت نیست ...
مگه زیرساخت مشکل داشته باشه تک تک کاربر های اینترنت باید مشکل پیدا کنن ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or