mohammad.mo
کاربر سایت
کسی مخابرات زنگ زده؟ من دو بارزنگ زدم الکی پشت خط نگه میدارن. دیگه شورشو در اوردن. یکی در میون تایم اوت. سایت به زور وا میکنم.
من زنگ زدم طبق معمول "ایراد از طرف شماست" ....کسی مخابرات زنگ زده؟ من دو بارزنگ زدم الکی پشت خط نگه میدارن. دیگه شورشو در اوردن. یکی در میون تایم اوت. سایت به زور وا میکنم.
من بازم زنگ زدم کسی جواب نداد. ممکنه شمارمو تو بلک لیست گذاشته باشن؟من زنگ زدم طبق معمول "ایراد از طرف شماست" ....ما اینهمه داریم پول میدیم بعد یه سری ادم بی سواد میان با ادعای فراوون گند میزنن به همه چی!یه ماه کانتر گو خریدم یه بارم نتونستم کانکت شم!پینگم تو gmod میره بالا میاد پایین دهنمو سرویس کرده!این پولی که میگیرن اصلا حلال نیست....
من زنگ زدم طبق معمول "ایراد از طرف شماست" ....ما اینهمه داریم پول میدیم بعد یه سری ادم بی سواد میان با ادعای فراوون گند میزنن به همه چی!یه ماه کانتر گو خریدم یه بارم نتونستم کانکت شم!پینگم تو gmod میره بالا میاد پایین دهنمو سرویس کرده!این پولی که میگیرن اصلا حلال نیست....
دقیقا همچین مشکلی رو من تو lol حتی تو لانچرش دارم.1-نام شهر : شهرکرد2-ارور مختل کننده ی بازی: http://cdn-frm-eu.wargaming.net/wot/eu/uploads/monthly_06_2014/post-383497-0-51300500-1403971415.jpg3- شرکت سرویس دهنده : نداگستر جهانبین (نمایندگی صبانت)4-سرویس کاهش پینگ : ندارم5- World of Tanksوقتی بازی میکنم مدام قطع و وصل میشه وقتی میام بیرون از بازی هیچ مشکلی با ندارم
hiweb قطعی زیاد داره! اما پینگش خدایی از 200 بالاتر نرفته واسه من.. همیشه 160 تا 180 متغیر.. با 8 8 8 8... اما بخاطره این ISP اکانت من تو آستانه ban for ever هست.. ریسکش بالاس
من خجالت می کشم بگم ایرانسل دارم. بسکه مضخرفهایرانسل هم بازی در اورده، مخصوصا از وقتی که قضیه 3d 4d رو افتتاح کرد!
الان وایمکسش افتضاح شده!!!!psn که کلا تعطیل..... به سختی بشه رفت توش، سرعت دانلودم(سرویس 2 مگ) 260 بود الان روزها از 50 کیلو تا 260 کیلو وحشتناک متغییره!!! نوسان وحشتناک!!( تازه فرکانس خلوتش)
ساعت دانلود شبانه رایگانش،سرعتو میارن رو 60 کیلو نهایت 100 بشه!!! در صورتی که قبلا اینطوری نمیشد!!
(بر اون.... شون لعنت )
بقیم چنین مشکلی با وایمکس ایرانسل دارن؟؟؟؟؟؟
تابستون هم داره تموم میشه اینا هنوز به موضوع *****ینگ سایت استیم رسیدگی نکردن از کی درخواست دادیم
اینترنت مشهد از 5 شنبه خراب شده ، پینگ بالای 300 ! زیره 300 من ندیدم این 3-4 روز ! قطعیم زیادهمخابرات مشهد ، پینگ زده بالا 380 شده 500 بار هم ریست کردم مودم رو 380 گیر کرده !![]()
2 روزه پینگم 8.8.8.8 از 250 که معمولا این بود رسیده به 350 تا 360 با تایم اوت بیشتر. دیگه حالو حوصله زنگ زدن به 20 20 رو هم ندارم اصابم خورده میزنم به فوحش میکشم همه رو بعد با بنز سیاه میان دنبالم.
من که یکی در میون یا 4-5 تا پشت سر هم تایم اوت دارم. نزدیک دو هفتس اینطوریه. اینقدر هم زنگ زدم دیگه کسی جواب نمیده به شمارم. آشغال تر از مخابرات خود مخابراته. یه زمانی بهترین پینگو داشت. الان پینگ به درک تایم اوت حدود 50 درصد.2 روزه پینگم 8.8.8.8 از 250 که معمولا این بود رسیده به 350 تا 360 با تایم اوت بیشتر. دیگه حالو حوصله زنگ زدن به 20 20 رو هم ندارم اصابم خورده میزنم به فوحش میکشم همه رو بعد با بنز سیاه میان دنبالم.
شرکت هیراد پینگش خیلی خوبه من که راضی ام2 روزه پینگم 8.8.8.8 از 250 که معمولا این بود رسیده به 350 تا 360 با تایم اوت بیشتر. دیگه حالو حوصله زنگ زدن به 20 20 رو هم ندارم اصابم خورده میزنم به فوحش میکشم همه رو بعد با بنز سیاه میان دنبالم.