اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,087
خیلی نت مون عالی بود مخابرات sms داده بهم که...
با سلام به دلیل عملیات برگردان خارج از استان احتمالا سرویس adsl شما از ساعت 24 امشب تا 8 صبح دچار اختلال میگردد!!!با تشکر مخابرات قم:-&

من هم مخابرات شهید زارعی تهرانم، پینگش به شدت رفته بالا و از امروز هم کابل برگردان دارند.
کابل برگردان دقیقا چیه؟ تاثیر مثبت داره یا منفی؟

دوستان یه چیز میگم بهم نخندید ولی نت من کاملا درست شده عین 10 روز قبل فقط هنوز بازی آنلاین تست نکردم ببینم لگ داره هنوز یا نه سرعت دانلود هم برگشت
خیلی بیشتر از قبل هم شده:d
لگ های وحشناک بازی آنلاین همچنان باقی ایست:|

آخرین ویرایش:
دوستان یه چیز میگم بهم نخندید ولی نت من کاملا درست شده عین 10 روز قبل فقط هنوز بازی آنلاین تست نکردم ببینم لگ داره هنوز یا نه سرعت دانلود هم برگشت خیلی بیشتر از قبل هم شده:dلگ های وحشناک بازی آنلاین همچنان باقی ایست:|
نت منم صبح به مدت یکی دو ساعت OK بود. ولی متاسفانه مسیولین آگاه و خبره سریع فهمیدن و خرابش کردن که مبادا یه وقت از راه راست منحرف شم.

به کل دوباره ورق برگشت 3 ساعت سالم بود دوباره هم چیز افتضاح شد مجدد سرعت دانلود پایین،پینگ بالا،تایم اوت بی نهایت،مثل اینکه دوست دارن همین جوری وضع رو نگاه دارن از زجر دادن مردم لذت میبرن این مسئولین:-&

به کل دوباره ورق برگشت 3 ساعت سالم بود دوباره هم چیز افتضاح شد مجدد سرعت دانلود پایین،پینگ بالا،تایم اوت بی نهایت،مثل اینکه دوست دارن همین جوری وضع رو نگاه دارن از زجر دادن مردم لذت میبرن این مسئولین:-&

فکر کنم بدلیل کمبود پهنای بانده اخه یکی از دوستان چند بار میگفت که تو شهریور با کمبود پهنای باند مواجه میشیم...

برا من از 5 صبح تا 9 وضعیت عادی هست ولی بعدش سرعت به یک چهارم میرسه ...

مشکل جدیدی که هستش و امروز به وجود اومده بعد چند دقیقه مثلا 10 دقیقه اون ای پی سرور برات بلاک میشه و دیگه نمیتونی جوینش شی و 100% لاست باهات میده |:

16036366909775936366.png

:d:d

مشکل برگشته یا فقط منم که هر چند دقیقه دی سی میشم ؟ دو ساعتی هست که مثل دفعه قبل هر چند دقیقه از آی پی سرور دی سی میشه و تا IP من عوض نشه مرتب پکت لاس میده!

باز ری@دن تو گیم بازی کردن ما -_- Star conflict - Strife - Warface - Dragon nest - همشون بعد از 2 دقیقه دیسکانکت میشن و دیگه کانکت نمیشن -_- :-& سگ تو این اینترنت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or