دوستان کسی مشکل dc شدن تو بازی تو این 2روزه داشته؟
دوست عزیز ادم پینگش بالا باشه ولی اینقد dc و قطعی نداشته باشه بخدا دهنم سرویس شد از بس که هر چند مین قطع میشهانقدر که pl و پینگ بالاهه که نمیشه وصل شد. بازی کردن که بماند
کمیته ی فیل-ترینگ بیشتر از 50 روزه که رفته گل بچینه!
، درخواست رسمی هم از خود زیرساخت بهشون ارسال شده ، درخواست شخصی من نبوده که بگم توجه نکردن، کار رسمی و اداری بوده که تا الان بی پاسخ مونده، امیدوارم دیگه چیزی از عمر این کمیته ها باقی نمونده باشه.
این همون مشکلی هست که من هم وقتی رسانه داشتم بهش بر میخوردم....یعنی موندم چی بگم ...
ping توی Cmd با 8.8.8.8 بین 110-150 ـه ولی توی بازی یهو میره روی 2-3 هزار، هم بازی دیسکانکت میشه هم دیگه نمیشه web page باز کرد با این که پینگ 8.8.8.8 ثابته، یعنی به قدری کند میشه که نابود میشه خود به خود
1000 بار زنگ زدم isp هیچ فرقی نکرد. الان هم همین مشکل هست و از امروز پینگ 8.8.8.8 هم بعضی وقتا میره تو کاره نوسان و حسابی یه حالی میده به ما
جالب اینه که صبح ها به نسبت بهتره ولی از ظهر تا شب به صورت صعودی خراب میشه !!!
isp : شبکه رسانه تهران
وضعیت همین الان :
![]()
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
وقتی درسته : ساعت 7-11 صبح
![]()
وقتی خرابه : ساعت 12ظهر تا 7 صبح فردا
![]()
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
الان 2هفته هست که این مشکل به وجود اومده، هربارم که زنگ میزنم میگن اینجا مشکلی نمیبینیم .
من که دیگه امیدی به درست شدن اینترنت ندارم ...
وقتی رسانه که مثلا یکی از بهترین های تهرانه وضعش اینه، خدا میدونه مخابرات و .... چه وضعی دارن.
![]()
این همون مشکلی هست که من هم وقتی رسانه داشتم بهش بر میخوردم....
ببین اینا دکل ها شون مشکل داره....زیر بار هم نمیرن...
جالبه اوایل می گفت رادیو من مشکل داره گفتم رادیو خودتو بیار اگه اوکی بود حرف شما درست...آورد تست کرد بازم مشکل داشت برگشت گفت مشکل از سمت شرکت ..شما برو از جای دیگه بگیر....با اینکه سیگنال قوی داشتم....
برای یسری مثل من خیلی پیش میومد برای شما بعد 5 سال...:dمن 5ساله که دارم از رسانه اینترنت میگیرم، 2هفتس این مشکل پیش اومده. بعیده از دکل اونا باشه.
برای یسری مثل من خیلی پیش میومد برای شما بعد 5 سال...:d
من حتی بعد از اینکه بار اول جمع کردم سرویسم رو باز بعد از 1 سال طمع کردم دوباره درخواست سرویس دادم...بعد دو ماه اینجوری میشد...یعنی نه اون پینگ 100 میده نه به اون 1000 2000 که میده....یادمه از 12 ظهر به بعد که بار شبکه میرفت بالا منم نوسانام شروع میشد...شبا خوب میشد...این عدد های خیلی بالا هم فقط و فقط ایراد از شبکه داخلی isp هست. یا دکل هاشون که یچیزی کم میاره....نمیتونه از زیر ساخت باشه..
ایشالا زودتر اوکی بشه برات...سیریش شو بهشون....ip خود isp رو بگیر اونو پینگ کن اگه باز بالا بود یعنی مشکل از ارتباط تو با اوناست