kingmammad110
کاربر سایت
بعضي ها ميگن ما مخابراتيم مشكل شما رو نداريم مشكل بعضي مخابرات ها و ISP هست شايد شايد دارن اينترنت توسعه ميدن شايد واقعا اينترنت ملي داره ميشه مشكل چيه خوبه كه
شايد واقعا اينترنت ملي داره ميشه مشكل چيه خوبه كه
اینم یکی از راههای پیچوندن این آیاسپیهای حروم خور با پشتیبانیشون هست . یا میگه خطتون نویز داره . یا تنها کاربری که این مشکلو داره شما هستید بقیه هیچ مشکلی ندارن . مودمتون با ما سازگار نیست. از سیم کشی منزلتون هست. از کارت شبکتون هست. مشکل سراسری هست .نویز گیر وصل کنید .خط تلفن رو مستقیما به مودم وصل کنید.ما مسائل گیمینگ رو پشتیبانی نمیکنیم . تو باز کردن صفحه مشکل دارید ؟ پینگ و تایم اوت و پاکت لست با ما ربطی نداره . تو شبکه آنلاین موندین شمارو دیس میکنم انشاالله درست میشه. مودمتون رو ۵ دقیقه خامش کنید درست میشه !! به ما هم دارن همینو میدان دست ما نیست .۱کی ۲ روز صبر کنید ددرست میشه . ما بی هیچ وجه مشکلی نداریم نه تایم اوت و نه پینگ مشکل از خودتونه ( البته ۹۸% پشتیبانیشون ۴ پا هستن )الان بهترین راه پول زدن همین اینترنت هست یه شرکت راه میندازی خیلی راحت مثل آب خوردن ( هیچ شخص یا نهاد و سازمانی هم هیچ کاری نداره باهتون آزادید هر طور میتونید پول خوب به جیب بزنید. قیمت هم اول ارزون میدی بعد از ۶ ماه قیمت رو ۴۰% افزایش میدی ، پشتیبانی هم ۲ تا ۴ چهار پا میگیری میگی تلفون پشتیبانی رو به موبایلشون وصل کنن یکی از این مطالب بالا رو بگن . بهترین راه پول زدن البته برای کسانی که حلال و حروم رو نمیشناسنراست میگه
منم 7 روزه صبح ها زنگ میزنم مخابرات میگه کسی شکایت نکرده که زیاد بشه ما پیگیری کنیم
رسما خاک بر سرمون که هر چی بلا سرمون بیاد حقمونه
حاضرم قسم بخورم توی این 86 صفحه 10 نفر هم به ISp هاشون زنگ نزدن
یک درصد فکر کنید این مشکل درست بشه
به جان همین انجمن درست نمیشه
GL
من اصلا نمی افتم بیرون البته امروز درست شده
دوست عزیز میشه این کاری که میگم بکنی؟من اصلا نمی افتم بیرون البته امروز درست شده
tracert yahoo.com
حسین بروسلی پس از دست یافتن به اطلاعات محرمانه و فاش کردن آنها در این فروم توسط بچه های بالا مجروح و بر اثر خونریزی قلبی در بیمارستان درگذشت.آقا کسی از مش حسین بروسلی خبر نداره؟!:d
فارسی شو بگوبعضي ها ميگن ما مخابراتيم مشكل شما رو نداريم مشكل بعضي مخابرات ها و ISP هست شايد شايد دارن اينترنت توسعه ميدن شايد واقعا اينترنت ملي داره ميشه مشكل چيه خوبه كه