Devil_is_back
کاربر سایت
دوستان عزیز بجای اینکه انرژِی خودتون رو بذارید و اینجا توی سر هم بزنید برید توی سایت های دولتی و جاهای دیگه اعتراض کنید!
اینجا خونه ما گیمرهاست کسی بجز خودمون نمیاد که اینجا ! پس اینجا اعتراض نکنید!
اینجا فقط بیید و با هم مشورت کنید و اعتراضات رو بذارید بیرون که بقیه بشنون!
و اگه یه کاری میکنین با هم دیگه باشه مث همون رای دادن در شبکه منوتو برای پیگیری!
البته این پرتکل رو خود دولت و عوامل اونها بستن چیزی نیست که ندونن و خبر نداشته باشن!
خودشونو میزنن به اون راه مث وزیر و سرویس دهنده های مخابراتی!
اما بازم تلاش بکنید چون بهتر از یکجا نشستن و تو سر همدیگه وخودمون زدنه!
توی صفحه وزیر هم بحش فحش ندید!اگه تا اخر این ماه وضعش درست نشد به نظر من توی امتحانا هم هست دیگه اینترنت نگیرید و اعتصاب گروهی کنید که سر عقل بیان!
ما که نه میتونیم بازی کنیم نه دانلود نه هیچی *****ینگ یک طرفه تحریم یک طرف دیگه!خب اینترنت نمیگیریم تا درستش کنن!اونطوری ISP ها با کمبود شدید فروش مواجه میشن و مجبورن به بالاتری ها فشار بیارن!
و اقای
اما بازم اینکارت جای تشویق و تشکر داره.من قصد ندارم کار کسی رو بی ارزش جلوه بدم فقط میخوام کمک کنم بهتر بشه اعتراضات وکارای دوستان.
پس اینجا اعتراض نکنید اینجا فقط مشورت اعتراض مال بیرونه مسئولین نمیاد بازی سنتر که!یا سراغ ما که نمیان!ما باید بریم سراغشون!
اینجا خونه ما گیمرهاست کسی بجز خودمون نمیاد که اینجا ! پس اینجا اعتراض نکنید!
اینجا فقط بیید و با هم مشورت کنید و اعتراضات رو بذارید بیرون که بقیه بشنون!
و اگه یه کاری میکنین با هم دیگه باشه مث همون رای دادن در شبکه منوتو برای پیگیری!
البته این پرتکل رو خود دولت و عوامل اونها بستن چیزی نیست که ندونن و خبر نداشته باشن!
خودشونو میزنن به اون راه مث وزیر و سرویس دهنده های مخابراتی!
اما بازم تلاش بکنید چون بهتر از یکجا نشستن و تو سر همدیگه وخودمون زدنه!
توی صفحه وزیر هم بحش فحش ندید!اگه تا اخر این ماه وضعش درست نشد به نظر من توی امتحانا هم هست دیگه اینترنت نگیرید و اعتصاب گروهی کنید که سر عقل بیان!
ما که نه میتونیم بازی کنیم نه دانلود نه هیچی *****ینگ یک طرفه تحریم یک طرف دیگه!خب اینترنت نمیگیریم تا درستش کنن!اونطوری ISP ها با کمبود شدید فروش مواجه میشن و مجبورن به بالاتری ها فشار بیارن!
و اقای
Apocalyptose شما توی ویدیو یی که گرفتی کمی بیشتر حرف میزدی!
فقط بازی رو معرفی کردی!گیم اسپات که نیست!از مشکلات میگفتی نه اینکه این ویدیوها مال کالاف و بتله!وزیر که نمیخواد کنسول بخره!
اما بازم اینکارت جای تشویق و تشکر داره.من قصد ندارم کار کسی رو بی ارزش جلوه بدم فقط میخوام کمک کنم بهتر بشه اعتراضات وکارای دوستان.
پس اینجا اعتراض نکنید اینجا فقط مشورت اعتراض مال بیرونه مسئولین نمیاد بازی سنتر که!یا سراغ ما که نمیان!ما باید بریم سراغشون!