عیب نداره دوست عزیز بزارید هرکی مشکلش هرچند موقت هم حل شده اعلام کنه این ها همش سند هست برای برسی عمیق تر موضوع و درک گستردگی و کمیتی اختلال.دست بردارید جونه هرکی دوست دارین شایعه نکنید درست شده درست شده رفتن به این وزیر میگن ممنون درست شد کجا درست شده؟ این یه تایمی داره که دوباری همین اشو...
دست بردارید جونه هرکی دوست دارین شایعه نکنید درست شده درست شده رفتن به این وزیر میگن ممنون درست شد کجا درست شده؟ این یه تایمی داره که دوباری همین اشو...
تحلیلهای جالبی داشت.اگه کسی باهاش در ارتباطه بهش بگه بازم بیاد اینجا...حسین بروسلی پس از دست یافتن به اطلاعات محرمانه و فاش کردن آنها در این فروم توسط بچه های بالا مجروح و بر اثر خونریزی قلبی در بیمارستان درگذشت.
روحش شاد و یادش گرامی باد
مگه من گفتم درست شده یانوشتم دقت کن یکمآقا این کارا یعنی چی ؟؟؟؟ کی رفته تو صفحه وزیر گفته مشکل حل شده؟؟؟؟ واقعا دست ازین کارای بچه گانه وردارید الان طرف فکر میکنه یه مشکلی بوده که خودش درست شده کلا وجهه کار خراب میشه.درست هم که شد باید 1 هفته صبر کنید بعد بگید.من واقعا متاسفم برید این پست هارو پاک کنید تا کسی ندیده.
اگه منظور شما منم ،من اونجا کامنت نفرستادم فقط همینجا گفتم.آقا این کارا یعنی چی ؟؟؟؟ کی رفته تو صفحه وزیر گفته مشکل حل شده؟؟؟؟ واقعا دست ازین کارای بچه گانه وردارید الان طرف فکر میکنه یه مشکلی بوده که خودش درست شده کلا وجهه کار خراب میشه.درست هم که شد باید 1 هفته صبر کنید بعد بگید.من واقعا متاسفم برید این پست هارو پاک کنید تا کسی ندیده.