اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,087
****آقا یه چیزی شاید به دردتون بخوره!*****
من فکر کنم پریروز بود زنگ زدم به 195 سامانه ی سپاس که راه انداختن.یه بنده خدایی برداشت من بحث پورت های udp رو مطرح کردم گفت اگر بگم 2 3 روز دیگه درست میشه دروغ گفتم!شما تا آخر اردیبهشت تحمل بفرمایید این وضع رو اگر اول حرداد درست نشد بعد تماس بگیرید! :| باز دمش گرم دروغ نگفت قبول داشت! :|

فیلممون نکردی؟:|

عجیبه بنده هنوز به مشکل در مورد دیسکانکت و ارور هنوز برخورد نکردم.

اگه ممکنه کسانی که مشکل دارن از isp شون هست ولی سراسری نیست یا برای مخابرات اینطوری نیست. پینگ به اروپا 120-110 هست

دیروز با دوستی حرف میزدم که یه نمه وارد بود تو کار شبکه
بچه ها علاوه بر معضلاتی که نوشتید و همه هم میدونیم به من توصیه کرد یه مودم جدید بگیرم و قطعن تفاوت رو میشه تو کارایی حس کرد.
حالا نمیدونم تا حد درست میگفت ولی امتحانش ضرر نداره.
اگه از بچه ها کسی مودم رو تازه عوض کرده و مدل خوب و گرونی هم گرفته و تفاوتی رو حس کرده بگه ما هم بریم بگیریم.

بچه ها علاوه بر معضلاتی که نوشتید و همه هم میدونیم به من توصیه کرد یه مودم جدید بگیرم و قطعن تفاوت رو میشه تو کارایی حس کرد.
اگه از بچه ها کسی مودم رو تازه عوض کرده و مدل خوب و گرونی هم گرفته و تفاوتی رو حس کرده بگه ما هم بریم بگیریم.

اگه قراره با مودم وضع نت درست میشد مطمئن باش بچه های همین بازی سنتر الان بهترین مودم های دنیا رو داشتن
مشکل از طرف ما نیست که مشکل از طرف زیر ساخت هست
تو بتل هر 5 مین dc میشم

همین الان ترکید داخلی ها مشکل ندارن :((
85213463065092569503.png

تو مودمت رو عوض نکن من بنا به دلایلی باید مودمم رو عوض کنم همین فردا نتیجشو میگم ;)

دوستان 2 روز پیش بود که open udp از کار افتاد
از اون روز به بعد پینگ من بعضی اوقات میاد زیر 100!!!!!!!
1ES7iN.png

البته بیشتر اوقات تایم آوت هم میده
open udp هم که کانکت میشم الآن بعد چند دقیقه افتضاح میشه ولی جالبیش اینه که در عرض 3 ثانیه کانکت میشه و اوایلش سرعت بالایی داره

من قبل از تعویض مودم مشکل قطع و وصلی مکرر اینترنت داشتم (چراغ لینک می رفت) اما اصلا مشکل UDP رو نداشتم اما بعد تعویض مودم قطع و وصلی اینترنت اصلا ندارم اما دچار مشکل UDP شدم. :|

عجیبه بنده هنوز به مشکل در مورد دیسکانکت و ارور هنوز برخورد نکردم.

اگه ممکنه کسانی که مشکل دارن از isp شون هست ولی سراسری نیست یا برای مخابرات اینطوری نیست. پینگ به اروپا 120-110 هست
لطفا بگو چطور به نت وصل میشی حالت اتو ماتیک یا کانکشنی و یه چیز دیگه ایا dns خاصی ست کردی یا اتو ماتیک هست البته dns رو هم تو pc هم تو مودم قسمت dns چک کن و اعلام کن لطفا

والا خرابی اینترنت ربطی به مودم نداره من اصلا ای دی اس ال ندارم و از ارتباطات نقطه به نقطه ی وایرلس Air Max استفاده میکنم.به هر دو شرکتی که ازشون اینترنت دارم زنگ زدم ولی همون جوابی رو شنیدم که شما از آی اس پی های ای دی اس ال شنیدید.شرکت اولی که کلا گفت مشکل نداره اینترنت زد زیر همه چیز ولی شرکت دومی یارو سرش خلوت بود خوب براش توضیح دادم که جریان چیه لطف کرد لینک آنتن رو ریست کرد و گفت دوباره برو توو گیم بعد اگه قطع شدی زنگ بزن.منم دوباره چک کردم مثل قبل بعد دو دقیقه دیسکانکت شدم.بعد دوباره زنگ زدم میگه من به مسئول بخش شبکه این مشکل رو اعلام میکنم.ولی از طرف ما نیست از بکبون اینترنت کل کشوره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or