GameMasterr
کاربر سایت
سلام منم همین مشکلو دارم خیلی از بازی بتل 1 ,...مشکل عجیب چهارسال پیش من برگشته تو بازی ها لفت میخورم همه وایممیستند از بازی و استیم قطع میشم....
شاتل
دیشب هم یکی از دوستانم که شاتل داشت همزمان با من قطع میشد اون تهران بودسلام منم همین مشکلو دارم خیلی از بازی بتل 1 ,...
شاتل کرج
سلام دوستان
١ ماهي ميشه از سيستك اينترنت وايرلس گرفتم ولي لگ دارم شديد ، پينگ تايم اوكي هست تايم اوت ندارم ، ولي لگ دارم
تماس گرفتم راديو مودم رو قوي تر گذاشتن ولي باز هم لگ دارم
اي پي هم valid ازشون خريدم كه مناسب گيم باشه ولي حل نشد
بهشون ميگم جواب ميدن لينك شما خيلي عاليه
ولي تو بازي مثل اينكه كارت گرافيك كم بياره لگ دارم ، گاهي أوقات هم فرمان ها اجرا نميشه يا خيلي دير اجرا ميشه
گاهي هم از قسمت انلاين بازي كه خارج ميشم تازه اخباري كه قرار بود تو بازي به گوشم برسه ، تازه برام مياد
پورت هاي ١ تا ٦٠٠٠٠ هزار رو هم رو مودم اوپن كردن برام ولي هنوز لگ دارم ، كابل هم شيلد دار كشيدن كه نويز كمتري وارد بشه ، اما هنوز مشكل لگ پا بر جاست ، كسي از سيستك وايرلس سيستك اينجا استفاده مي كنه ؟ كدوم شركت كه خدمات وايرلس ميده خوبه ؟ كسي ميدونه ؟ يه كمكي به من بكنيد ممنون
مشکل عجیب چهارسال پیش من برگشته تو بازی ها لفت میخورم همه وایممیستند از بازی و استیم قطع میشم....
شاتل
سلام منم همین مشکلو دارم خیلی از بازی بتل 1 ,...
شاتل کرج
دیشب هم یکی از دوستانم که شاتل داشت همزمان با من قطع میشد اون تهران بود
خدا رحم کنه آخرین باری که این اتفاق افتاد چندین ماه طول کشید تا درست بشه
من هم این مشکل و دارم ولی وایرلسم یهو میبینی 10 دیقه درست بعد 3 تا تایم اوت پشت سر هم میدهدوستان من یه مشکل خیلی عجیبی بوجود اومده واسم، به این صورت که اینترنت هر چند وقت قطع می شه، و هر دفعه دقیقا همین اتفاق ها می افته:
یک ماهی می شه این وضع نت منه، مشکل از مودمه یا ISP؟ این منظم بودنش عجیبه واسم کمی
- دقیقا 3 تا تایم اوت PPPOE که بینشون 45 ثانیه فاصله هست(این 45 ثانیه که زمانیه که مودم تایین می کنه، ولی اون 3 تاش کمی عجیبه، هر دفعه همین 3 تاست.)
- 45 ثانیه بعد چراغ ADSL خاموش می شه و قسمت آمار کیفیت خط(SNR و ...) می شه N/A.
- 10-20 ثانیه بعد وصل می شه تا دفعه بعدی.