اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,088
اقا فقط منم اختلال شدید دارم تو پینگ از پنجشنبه؟ بازی 1 2 ثانیه فیریز میشه پینگ شدید نوسان داره
زنگ زدم Isp گفتن مثل اینکه برا خیلی ها این مشکل پیش اومده. من فن آوا کسی دیگه مشکل نداره؟
خدا نکنه دوباره برگردیم به اون دوران اختلالات
من آسیاتک دارم 3روزه همینه دیوونه کنندس....
10تا ای اس پی عوض کردم تو این 3-4 سال اخیر دیگه نمیدونم چیکار کنم وقتی همه مشکلات آخرش به زیر ساخت****** میرسه

من آسیاتک دارم 3روزه همینه دیوونه کنندس....
10تا ای اس پی عوض کردم تو این 3-4 سال اخیر دیگه نمیدونم چیکار کنم وقتی همه مشکلات آخرش به زیر ساخت****** میرسه
منم آسیا تَکل دارم دو روزه کلا داغونه. تماس هم گرفتم میگن مشکل پهنای باند داریم... .

دوستان امکان در آینده پینگ با سرور های گیم اروپا و روسیه یک روزی بیاد زیر 100 و حدود 50-90 بشه؟؟
حتی سرویس های کاهش پینگ هم زیر 100 نمیدن
شاید محدودیت جغرافیایی هستش!(هرچند فکر نمیکنم)

دوستان امکان در آینده پینگ با سرور های گیم اروپا و روسیه یک روزی بیاد زیر 100 و حدود 50-90 بشه؟؟
حتی سرویس های کاهش پینگ هم زیر 100 نمیدن
شاید محدودیت جغرافیایی هستش!(هرچند فکر نمیکنم)
در ایران بخاطر یه مسایلی نه

امروز معلوم نیست چیکار کردن تا می رم توی سرور اینترنت واسه 10-20 دقیقه قطع می شه، ولی واسه وبگردی هیچ مشکلی نداره. CS GO می زنم.
دیروز و امروز واسه من isp بهم sms داد که اختلالات خارج از شبکه هست.مدت پایانشم زده نامعلوم ولی نگران نباش به زودی درست میشه ایشالا

یه چند روزی هست که توی بازی های همیشه آنلاین (Hitman,Division) مشکل دارم. هی قطع و وصل میشه. ولی پینگ ام بین 110 تا 150 هست و برای وبگردی اصلا مشکلی ندارم. برای همه همینطوره یا فقط من؟ نت هم از مخابرات اصفهان.

دوستان بیشتر مشکلات از زیرساخت هست، تا زیر ساخت منحل نشه و واردات پهنای باند آزاد نشه همینه.
میشه امید داشت که کلا از این حالت در بیاد ؟ چون چند سال قبل شنیدم که خیلی احتمالش کمه زیر ساختو منحل کنن و یه جورایی چون داره خوب میخورن از این راه خیلی بعیده بیان بیخیالش شن..
همین isp ها هم بی بخارن اخه..مثلا نمیتونن فشار بیارن تا این مسخره بازیا تموم شه ؟
هر زمان مشکل داره نت زنگ میزنی میگن زیر ساخت و کلی هم مینالن که ما خودمونم ناراحتیم و این جور حرفا...
خوب چرا یه کاری نمیکنن !!؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or