منم از شاتل استفاده میکنم چند روزه وضیعتش خرابه امروز سه بار چراغ ADSL پرید ! پینگ تایم هم که بالاست
سلام
بنده از سرویس شاتل استفاده میکنم,وقتی کانکشنم رو تست میکنم داخل psn سرعت دانلودم 7.8 هست در حالیکه اخیرا سرعت اپلودم شده 430kb/s که همین وضعیت رو خیلی خراب کرده..البته همین سرعت اپلود هم نوسان داره چون بالاتر که نمیره هیچ,افت هم پیدا میکنه!
زنگ زدم طبق معمول همیشه گفتند که همه چیز شما اوکی هست و احتمالا مشکل از سرور psn یا سرور گیم شما هست! این جمله به حدی توسط اینها تکرار شده که ادم فکر میکنه هنگام استخدام اولین چیزی که به اینها اموزش میدن همین جلمه هست!
این سرعت دانلود مثلا 7.8 به هیچ درد من تو بازی انلاین نمیخوره!چون اگه دانلودم 5 باشه ولی سرعت اپلودم حدود 600 باشه کاملا تغییر رو تو روند بازی و تستی که تو بازی میگیرم مشاهده میکنم..اپلود بسیار مهم هست.
تو این تاپیک جاش نیستدوستان کسی از 2 مگ ویژه گیمینگ پارس انلاین استفاده کرده ؟؟
دوست عزیز پینگت چنده؟ با سرورهای گوگل و یاهو
من سرعت آپلودم تو PSN میزنه 300کیلوبایت و مشکلی هم ندارم توی بازی آنلاین
البته چند روزی هست 10 12 تا تایم اوت میده و نت قطع میشه، روزی 2 3 بار زنگ میزنم پشتیبانی، اول میگه همه چی درسته بعد میگم اینطوریه میگه آره مشکل سراسریه
دیروز به حدی اعصابم بهم ریخت که میخاستم فقط فحش بدم بهشون که وقتی زنگ زدم، صدا گزاشته بودن که مشکل خارج از شاتل هست
130ms !
دوست عزیز بنده فقط مولتی پلیر bf4 رو بازی میکنم و از بازیهای دیگه اطلاعی ندارم..
وقتی سرعت اپلودم 600 بود با الان که حدودا 380 ــه تفاوت برای من کاملا اشکار هست.
مشکل زیرساخت اخیر برای بعضی ها پیش اومده.گفتن به زودی حل میشهمن از نظر پینگ مشکلی ندارم ولی مخابرات یه مدته همش دیسکانکت و تایم اوت میشه و نمیزاره مثل ادم بازی کنیم
به همین خاطر مجبورم گوشیمو بزنم به سیستم با همراه اول بازی کنم
امروز دهن من یکی صاف شد با قططی و دیسکانکتی انگار قطع نشده ولی اینترنت قطع !من از نظر پینگ مشکلی ندارم ولی مخابرات یه مدته همش دیسکانکت و تایم اوت میشه و نمیزاره مثل ادم بازی کنیم
به همین خاطر مجبورم گوشیمو بزنم به سیستم با همراه اول بازی کنم
من هم دقیقا از دیشب ساعت 10 این مشکلو دارم.وسط بازی دیسکانکت میده درحالی که روی مودم میبینم بدون مشکل وصلهامروز دهن من یکی صاف شد با قططی و دیسکانکتی انگار قطع نشده ولی اینترنت قطع !
شاتلمن هم دقیقا از دیشب ساعت 10 این مشکلو دارم.وسط بازی دیسکانکت میده درحالی که روی مودم میبینم بدون مشکل وصله
Ispتون چیه؟
منم رو شاتل هستم و همین مشکل رو دارم.شاتل