اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,087
از ظهری ساعت 12 وضعیت من افتضاحه.همش تایم اوت میده و یا کلا قطع میشه.پینگ هم یا رفته آسمون یا اگر پایین باشه بسیار زیاد نوسان داره.دیروز من هیچ مشکلی نداشتم ولی الان فاجعست
دیشب پینگ من 900 بود با سرورای csgo
یه تیر میزدم یه خشاب خالی میشد.یه خورده w رو فشار میدادم 200 متر حرکت میکرد.
اعصابم خورد شده بود.امروز که دیگه اصلا امتحان نکردم.

پشتیبانی آنلاینشون امروز هستن؟
یه تیکتی چیزی بدیم.امروز از صبح تا الان اصلا بازی آنلاین نکردم :|
فکر میکنی الان زنگ بزنی جوابتو میدن؟هیچی حالیشون نیست فقط خودتو عصبانی میکنی،صبر کن درست میشه

سلام دوستان.بهترین سرویس دهنده اینترنت تو شیراز برای بازی انلاین ps4 چه شرکتیه?کمترین اختلال داشته باشه.سمت سرا دارلرحمه.

چند روزی هست که با اسیا تک بعنی 15 دقیقه نمیشه بازی کرد یکسره قطع میشه از طرف من همه چی اکی اما معلوم نیست چه گندی دارند میزنند جالب اینه که اگر زنگ بزنی بهشون اندازه یک خر حالیشون نیست همیشه میگن همه چی اکی هست من به دوستان پیشنهاد میکنم وقتی انطور مشکلات دارن که میدونند مشکل از خودشون نیست اصلا به ای اس پی تماس نگیرن فقط باعث میشه اعصابتون خورد بشه اینقدر که اینا بی اطلاع و پرت هستن

• Like
Reactions: soltanmasoud
امروز که نهایت قطعی رو داشت زنگ زدم خوشبختانه طرف حالیش شد ولی گفت چیزی گزارش نشده برای ما!
دوستان اگر قطعی اینترنت دارند گزارش بدن
قطعی باید به این شکل باشه که خط اینترنت روشنه ولی دسترسی به سایت های خارجی یا پینگ گرفتن از8.8.8.8یا4.2.2.4 قطع باشه
این مشکل ممکنه هر یک ربع یکبار هر ساعت یا هر دو ساعت یکبار رخ بده

• Like
Reactions: soltanmasoud
w9ut_photo_2017-07-10_12-56-32.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or