اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,087
09223222447028887050.png

یا خدا :o اقا فاز اینا چیه :| تصویر همین الان با isp اسیاتک :|

وضعیت نت اصلا پایدار نیست و دائما در حال نوسانه و این بیشتر عذاب اوره!یعنی اگه نت یک بار وضعیتش معلوم شه که داغون هست و این جریان ادامه داره خیلی شرافتمندانه تر و قابل پیگیری تر هست تا اینکه ساعت به ساعت وضعیت در حال تغییر باشه!

وضعیت نت اصلا پایدار نیست و دائما در حال نوسانه و این بیشتر عذاب اوره!یعنی اگه نت یک بار وضعیتش معلوم شه که داغون هست و این جریان ادامه داره خیلی شرافتمندانه تر و قابل پیگیری تر هست تا اینکه ساعت به ساعت وضعیت در حال تغییر باشه!
9700502d8639408a85b0ddbb4f089de8.jpg

معلوم نیست آخر این پروژه ف هوشمندشون چی بشه فکر کنم دیگه اینترنتی نمونه که بشه باهاش یه سایت باز کرد چه برسه به گیم زدن آنلاین. :|

من وقتی وضع نت خوب و بد میشه ، حس میکنم یه نفر نشسته اونجا مثل شیر آب هی پیچ اینترنت رو شل و سفت میکنه ، شما هم همچین حسی دارید ؟! :d

فکر کنم پیچ اینترنت دو روز به خاطر امام زمان شل شده بود
الان دارن سفتش میکنن
یا احتمالا خرچنگ زده به کابل زخمی شده ! دارن خرچنگ درمان میکنن
شاید هم یکی اشتباهی یه موشک زده به کابل
بعید هم نیست کار داعش باشه
شاید هم کار اسرائیل باشه نفخ کرده برامون اینترنت همراه با باد معده میفرسته

پورت یو دی پی درست شد ، حالا تایم اوت جاشو گرفته
من فکر میکنم بازی آنلاین هم حرامه تو این مملکت ( به دلیل لذت زیاد گیمر در لحظه برد ) فقط روشون نمیشه بگن واسه همینم اینجوری میکنن :yes:

پورت یو دی پی درست شد ، حالا تایم اوت جاشو گرفته
من فکر میکنم بازی آنلاین هم حرامه تو این مملکت ( به دلیل لذت زیاد گیمر در لحظه برد ) فقط روشون نمیشه بگن واسه همینم اینجوری میکنن :yes:

نگران نباش اینا اینقدر پررو هستن که سنگ پا قزوین جلوشون لنگ میندازه ، فقط تو اینکه تا الان فتوا صادر نشده تعجب میکنم #:-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or