اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,087
پهنای باند اینترنت امسال ۳برابر می‌شود

پهنای باند اینترنت امسال ۳برابر می‌شود

خب بدبخت شدیم. اون موقع که 20% افزایش پیدا کرد پینگ من رفت 180
بعد گفتن دو برابر میشه و به وزیر کارت رنگی دادن، من تو دلم به خاطر مقاومت وزیر در برابر تندروها هورا کشیدم، ولی همه چی بدتر شد و *****ینگ هوشمند هم اضافه شد!
این دفعه رو خدا به خیر کنه. من دیگه از بعد عید فکر آنلاین و مولتی رو از سرم بیرون کردم.

بیچاره راست میگه ! مسخرش نکنید گناه داره !
سیصد برابر هم که بشه این پهنای باند نهایت برای باز کردن سایت پیوندها استفاده میشه که با سرعت بیشتری باز بشه

یعنی واقعا درست شد؟:|
من که فعلا مشکل دارم با استیم اما PSN و لایو درست شدن+مشکلات دیگه البته به سرعت ***** کردن سایت ها دارن می افزایند
چون دیروز اگه 20 تا صفحه که باز کردم فلتر بود الان شده 28 خیلی ناجور داره میشه
البته پینگ هم ناجور بد هست

شاعر اینجاس که میگه : بخند تا دنیا به روت بخنده

19199143313811342260_timedout.jpg

اینجا تهران ISP های وب ای لاو یو بروچه های زحمتکش فیلتزینگ هوشمند:bighug:

با سرویس کاهش پینگ ، پینگ شما شده 58 ؟ یا مال خود ISP؟

سلام.پینگم خیلی بهتر شده و اینکه psn هم کاملا سریع و روان شده اما هنوز متاسفانه از توی سرورهای بتلفیلد هاردلاین شوت میشم بیرون.امیدوارم پیگیری هاتون ادامه دار و موثر بشه.

PSN واقعا سریع شده مثل قبل. مشکل پارتی چت هم نداریم الان. منتهی به صورت عجیبی request time out جایگزینش شده و با بتلفیلد مشکل پیدا کردم :))

با team viewer رفتم تو سیستم رفیقم که ژاپن ساکن هست ! سرعت و کیفیت اینترنت اونجا رو چک کردم یه دفعه هنگ کردم
چند تا فحش به خودم نثار کردم و 100000 نفرین به باعث و بانی این وضعیت مزخرف
هیچی دیگه اعصاب برام نمونده

سلام
میگم من مشکل در اتصال و بازی کردن با xbox one دارم بازی fifa 15 و mortal kombat x ، به هیچ وجه نمیشه online بازی کرد فیفا که ارور NAT میده در صورتی که NAT Type من بازه و مورتال هم که اصلا نمیشه بازی کرد میشه بگین چجوری report بگیرم اینجا بزارم شاید شاید فرجی بشه
مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or