خواهش می کنم.مرسی که پیگیر هستید، ایشالا حل بشه این مشکل..
هر وقت توو بتل طرفتو فیس توو فیس با 6 تا تیر تونستی بزنی و دمیج نشدی یا موقعی که طرف داره میدوعه تونستی همون موقع بزنیش اون وقت نت ردیف و اوکیه ! بعد از 40 روز همین امروز رفتم یه 10 دقیقه بازی کردم به جد و آباد خودم فحش دادم که چرا دوباره نتم رو تمدید کردم !خوش خبر هستم برای دوستان psn پارتی چت بعد دو ماه با تمام قوا برگشت و الان با هر کس صحبت کردم گفت درست شده ،،،،،یسری بازی ها هم مثل فیفا و بتل فیلد مشکل وصل شدن به سرور به کل حل شده،،،،چند ساعتی میشه درست شدن امیدوارم ادامه دار باشه،،،،بچه ها شما هم رو سرویس ها و بازی های رو پلتفرم های خودتون که تو این دوماهه خراب شده یه تست کنند احتمال داره اونا هم دست شده باشه،،،
من چند ساعتی بتل زدم نه بیرون افتاد و نه درجا زدن رخ داد کانکشن خیلی خوب بود و دوستان دیگه همزمان تو فیفا خیلی راضی بودند از سریع وصل شدن به سرور.
من امروز وضعم خیلی بهتره. یعنی از 29 اسفند نتونسته بودم به سرور های The Last of Us وصل بشم و الان مثل قبل عید 5 ثانیه ای وصل شد. چند دست هم بازی کردم بدون لگ. برای چند دقیقه اول باورم نمیشد خدایی :crying1: بازی کردن The Last of Us مثل خواب و رویا شده بود برام :d
تا پریز ها رو دوباره نکشیدن برم دل سیر بازی کنم.
اینم تست های من - های وب ارومیه
Battlefield.com
![]()
8.8.8.8
![]()