اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,087
2 روزه به سختی هر صفحه ای باز میشه . تو 48 ساعت چندین ساعت هم کلا چیزی باز نمیکرد .

بازی آنلاین و وصل شدن به EA سرور و استور و ... پیش کش :)

دستشون درد نکنه که اینقدر به جوونا اهمیت میدن

مخابرات اهواز نابود دیگه از این گذشته که بیام بگم چه اروری توی چه بازی میده به صورت کلی نابود نابود ....

منم مخابرات خوزستان دارم دیگه شکایت کردم 195 امروز هم زنگ زدن گفتن شکایتتون در دست پیگیریه تا بینم چی مشه مردم از بس زنگ بزنم پشتیبانی :(

سلام
من توي BF4 مشكل فريز لحظه اي داشتم الانم كه ماا سروراش واسه همه بستع شدن در حال تعمييرن ولي توي BF3 يه جورايي اصلا مشكل نداشتم !
الان يه چند ساعتي كلا نتم قطع شده بود بعد كه رفتم پينگم به طور قابل توجه اي پيشرفت داشته اونطوري كه نشون ميده البته، ولي ار قبل خيلي بدتر شده :|
شايدم به خاطر اين باشه كه توي ساعت مجاني هستم الان ايشالا فردا تست ميكنم به اميد اينكه درست شده باشن.
.
.
.
تو خواب ... :|

دمشون گرم ، به psn دیگه کلا وصل نمیشم !!!

کجای دنیا همچین اتفاق هایی میفته در آستانه پایان سال 2014 ؟ واقعا ایول داره ;;)

فک کنم ea باهات خصومت شخصی داره :دی خیلی وقته درگیرشی یه ticket بهشون بزن بگو من چیکارتون کردم مگه !

نه جدیدا کلا به پی اس ان به سختی وصل میشه ! مثلا خاموش میکنم کنسول رو دوباره روشن میکنم تا یکم راه بیفته .
امشب هم که کلا وصل نمیشه دیگه ! خیلی شیک میگه مشکل وجود داره برای ارتباط با psn .

گریه داره ، برای بازی کردن و استفاده از نت باید جلسه برگزار بشه و التماس مسئولین کنیم .!

نه جدیدا کلا به پی اس ان به سختی وصل میشه ! مثلا خاموش میکنم کنسول رو دوباره روشن میکنم تا یکم راه بیفته .
امشب هم که کلا وصل نمیشه دیگه ! خیلی شیک میگه مشکل وجود داره برای ارتباط با psn .

گریه داره ، برای بازی کردن و استفاده از نت باید جلسه برگزار بشه و التماس مسئولین کنیم .!

مثل قدیما یه چیزی هست به اسم هفت سنگ :دی هر موقع بری سر کوچه هست :دی ! می تونی بازی کنی !

آخه برا همه اینطوری نیست یه چک بکن مرکز مخابراتیت انقدر زنگ بزن یا اگر خصوصیه به شرکت انقدر زنگ بزن تا یه چاره ای بکنن ولی هر بار یه طوری دیگه بیان کن !

چرا، همین فردا صبح قراره سیستما رو وصل کنن به پریز برق و دیگه بعدش همه چی تمومه، همه چیز یهویی درست میشه!!

اینهمه رفتن و اومدن و برنامه گذاشتن و گزارش نوشتن واسه این بوده که شما و دوستان در جریان وضعیت باشید و از این سوالا نکنید، اصلا گزارش من رو خوندی شما؟!!

اي آقا چرا عصباني ميشيد :|
اتفاقا" خوندم و خيلي هم تشكر مي كنم بابت پيگيري
ولي منظورم اين بود كه نپرسيديد ازشون اين پروسه قراره چند ماهه باشه ؟! يك ماه دو ماه شش ماهه يا اصلا" مشخص نيست ؟!

نت من که این چند روز خیلی داغون بود.
همش دی سی، تایم اوت.
حالا بیشتر پیگیری می کنم ببینم مشکل از کدوم طرفه.
ولی جالبیش اینه که هم آی اس پی هام هم همین مشکل رو دارن هیچ، هم بازی هام هم همین مشکل رو دارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or