اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,087
اقا جمع کنیم دیگه فرشید رفته جواب ها رو هم گرفتیم دیگه باسه چی پست بدیم
انشاالله دور بعد مجهز بر میگردیم خوش گذشت تاپیک قفل کنید :d

من xbox 360 دارم پدرم توى fifa 14 دراومده به xbox live راحت وصل ميشه ولى ٢-٣ بارى بايد از بازى بيام بيرون تا به EA SERVERS توى fifa 14 وصل بشه!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

من پینگم تقریبا 110 120 هست . امروز از صبح تا حلا نمی تونم جوین هیچ خدایی شم کسی میدونه علتش چیه ؟

مشکل شبکه ی داخلی، برخی اوقات اصلا یه بخش از شبکه ی بین المللی اصلا از روی نقشه حذف میشه، یعنی هیچ مسیریاب داخلی راهی بهش پیدا نمی کنه!
همین الان هم برای من سایت بازیسنتر رو هم باز نمی کرد، فقط با چلیلترشکن درست بود!

اقا جمع کنیم دیگه فرشید رفته جواب ها رو هم گرفتیم دیگه باسه چی پست بدیم
انشاالله دور بعد مجهز بر میگردیم خوش گذشت تاپیک قفل کنید :d

من جایی نمی رم، مگر اینکه نباشم که نیام!
اینجا قراره بچه ها گزارش وضعیت بزارن که بفهمیم توی کشور چه خبره که مسولین ببینن، که گزارش بدیم، که مشکلات کمتر بشه، که اعصاب خوردیا کمتر شه... وگرنه منم می تونستم به کارای دیگم بیشتر بپردازم و خودم رو از سر و کله زدن راحت کنم!

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

چرا خود شرکت زیر ساخت یه نرم افزار کاهش پینگ نمیزاره؟

به نظرت میتونن و نمیزارن؟

- - -ویرایش - - -

متن به ظاهر متن خفنیه اما در باطن مشکل داره
به همین بسنده کنم که ping ای که شما ازش به عنوان تست یاد می کنی روی icmp کار می کنه کلا ;)

با سلام خدمت شما دوست عزیز.....
من میخام از شکل وارد کردن این کدها : ip و udp باخبر شمl-)
یعنی نمیدونم چجوری باید ازشون استفاده کنم

مشکلی که طی سال ها روهم تلنبار شده یک شبه حل نمیشه دوستان،
هرچند تا الان زیاد صبر کردید شاید چند سال شده باشه ولی الان که شرایط و مسئولین و نظراتشون تغییر محسوسی کرده و حرکت خوبی هم انجام شده از طرف کاربران بهتره کمی صبر کنید و مشکلاتتون رو گزارش کنید تا بفهمیم آیا واقعا به وعده های بهبودشون عمل میکنند یا خیر.

November india kilo whats your status over.
نابود.

همچنان مشکل ارتباطی استان کرمانشاه هست که باعث شده پینگ اینجوری باشه از مسولی(کیبوردم حمزه نداره) که این تایپکو میبینه عاجزانه تقاضا دارم ارجاع بده. دیووانه شدیم بخدا.

لعنت بهشون با این نتی که به ما میدن!!
الان 2 هفته اس هرروز مشکل قطعی و پینگ تایم بالا بهمراه timeout دارم ! تو طول روز فقط فوقش 1 ساعت خوب باشه بقیش گند میزنه
چه وضعشه آخه!!!! برن جمع کنن این بساطو! حقیقت میخوام تخلیه کنم از این ISP hiweb مسخره که اصن جوابگو نیست
بنظرتون Asiatech خوبه؟

من که الان شاتلم هیچ کاری نمیتونم بکنم فعلا یک ماهه به طور منظم این مواقع میتونم بازی کنم هم شاتل مشهد واسم اینطوری بود هم شاتل تهران هردوش اینطورش شدن کلا من از ساعت 4 صبح. تا 12 ظهر میتونم بازی کنم و 8 شب تا 11 شب فقط این مواقع بی لگ و اررور هست و میتونم با اسودگی بازی کنم ! هم مشهد اینطوریه هم تهران هردوش یکیه متاسفانه .

Sent from my HTC One S using Tapatalk

من چند ساله نت از مخابرات دارم تا حالا نشده بوده چنین پینگ رو بهم بده
tracert گرفتم دیدم از ایران مستقیم وصل شد به 8.8.8.8 امریکا
چنین چیزی محال هست . یعنی از هیچ مسیری عبور نکرده :|
مثل این میمونه که بخوای مسافرت کنی امریکا ب جای این که اول از آسیا و اروپا و دریا رد شی و برسی امریکا ؛ یهو با تلپاتی بری امریکا (تو این چند سال که از خدا عمر گرفتم تا حالا چنین چیزی رو ندیدم)
خودتون یه نگاه بندازید . با What Is My IP Address? IP Address Tools and More خودتون ip رو در بیارید

Untitled__4_.png

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

به نظرت میتونن و نمیزارن؟

- - -ویرایش - - -

با سلام خدمت شما دوست عزیز.....
من میخام از شکل وارد کردن این کدها : ip و udp باخبر شمl-)
یعنی نمیدونم چجوری باید ازشون استفاده کنم

به انجمن ما خوش آمدید!

از اطلاعات پست اول استفاده کنید.

من چند ساله نت از مخابرات دارم تا حالا نشده بوده چنین پینگ رو بهم بده
tracert گرفتم دیدم از ایران مستقیم وصل شد به 8.8.8.8 امریکا
چنین چیزی محال هست . یعنی از هیچ مسیری عبور نکرده :|
مثل این میمونه که بخوای مسافرت کنی امریکا ب جای این که اول از آسیا و اروپا و دریا رد شی و برسی امریکا ؛ یهو با تلپاتی بری امریکا (تو این چند سال که از خدا عمر گرفتم تا حالا چنین چیزی رو ندیدم)
خودتون یه نگاه بندازید . با What Is My IP Address? IP Address Tools and More خودتون ip رو در بیارید

اگه از چیلترشکن استفاده کنی این اتفاق می افته دیگه!
مشخصه که برخی مسیرهای منتهی به سرویس شما آفلاین بودن که اینجوری به نظر میاد که مستقیم وصل شدید!

دیشب وضعیت نت من خیلی خراب بود اصلا نشد یه چند دقیقه gtav بازی کنم
حالا gtav هیچی تو پارتی هم مشکل داشتم
میخوام بدونم بچه های دیگه هم این مشکل رو داشتن

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

دیشب وضعیت نت من خیلی خراب بود اصلا نشد یه چند دقیقه gtav بازی کنم
حالا gtav هیچی تو پارتی هم مشکل داشتم
میخوام بدونم بچه های دیگه هم این مشکل رو داشتن

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
واسه منم اینطور بود . کلا الان یه 3 4 ماهی میشه نتم وحشتناک تایم اوت میزنه یا افت سرعت . کلا یه جورایی اینا با نت مشکل دارن میگن درستش میکنیم شدنی نیست فقط گفتنیه . هیچ وقت وضعیت نت ایران خوب نمیشه روز به روز هم بدو بدتر میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or