saeidrezay
کاربر سایت
هفتاد هزار تومن بابا خیلی ظلم من دارم یک مگ رو با سرعت ثابت 220 ماهی 18 تومن میدم
چطور میشه؟
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
بابا این سروراش داغونه، منم باهاش 140 میگیرم![]()
پینگم در استیم با سرور های آلمان 130-140 هست معمولا ، اما بعضی مواقع بطرز فاجعه باری تا 400 هم بالا میره که واقعا نمیشه بازی کرد. هیچ راه حلی برای Jetter موجود نیست ؟![]()
عزیز یه سوال. شما تا حالا شده نتت خوب باشه؟این وضعیت الان من در بازی هست
وقتی پینگ میگیرم وضعیت ام بین 110 تا 140 هست مثل پست قبلی من
ولی وقتی وارد بازی میشم کلا همه چی تغییر میکنه
پینگ بالای 280 لگ هم شدید در حدی بود که یه w میزدم بعد چند لحظه در یه جای دیگه با یک وضعیت دیگه بودم![]()
ویرایش:
پینگ من با سرور های بازی World Of Tanks و وضعیت ارتباط من با isp
![]()
عزیز یه سوال. شما تا حالا شده نتت خوب باشه؟
این مشکل شما دقیقا مشکلی هست که کم و بیش برای من پیش اومده توی این هفته ی اخیر ! یعنی همه چیز عالیه ولی وقتی وارد گیم میشه بعد چند دقیقه شروع می کنه به ریپ زدن و پینگ یک دفعه میره رو 400-600 و پکت لاست بالای 40-50 درصد بعد دوباره برمی گرده و دوباره شروع می کنه ریپ زدن ، به نظر میاد این مشکل اخیرا جای مشکل قطع و وصلی UDP رو گرفته فقط به جای قطع و وصل شدن ، کیفیت اتصال یکدفعه بسیار افت می کنه و تا مرز قطع شدن میره. حتی شده پینگ اینترنت در این شرایط کلا یکدفعه برام بالا رفته و با ایران پینگ 400-500 داشتم ولی خیلی این مورد کم پیش اومده.این وضعیت الان من در بازی هست
وقتی پینگ میگیرم وضعیت ام بین 110 تا 140 هست مثل پست قبلی من
ولی وقتی وارد بازی میشم کلا همه چی تغییر میکنه
پینگ بالای 280 لگ هم شدید در حدی بود که یه w میزدم بعد چند لحظه در یه جای دیگه با یک وضعیت دیگه بودم
ویرایش:
پینگ من با سرور های بازی World Of Tanks و وضعیت ارتباط من با isp