واقعا کار پسندیده ای انجام دادید. ازتون تشکر می کنم.
من کلا جز اون هفته اول و دوم فروردین بعدش اصلا مشکل UDP نداشتم ولی چیزی که آزار دهنده است اینه که الان تقریبا 10 روزی هست که از ساعت 1 ظهر به بعد اینترنت افزایش پینگ داره حدود 100-150 تا و کاهش پهنای باند با کشور های خارجی کاملا محسوس هست که نهایتا باعث لگ میشه. پینگ بین 260 تا 300 می چرخه از ساعت 1 ظهر تا حدود 2.40 دقیقه نیمه شب (بامداد) اینجوری باقی می مونه. ساعت 2.40 پینگ حدود 130 میشه و تا فردا ظهر ساعت 1 الی 2 اینجوری باقی می مونه و این چرخه حدود 10 روزه که همین طور داره تکرار میشه. من مخابرات تهران دارم ولی چند تن دیگه از دوستام هستن که با ISP های متفاوت هم این مشکل رو دارن. (این مشکل پهنای باند اگر یادم بیاد پارسال هم دقیقا به همین شکل وجود داشت)
این مشکل رو هم بزودی انتقال خواهم داد، به تازگی جای مشکل قبلی رو برای خیلی از دوستان گرفته انگار.
مهمترىنشون استىم هست که واقعا پى سى گىمر هاى اروىج باز رو خسته کرده اىنو حتما بگىن بشون هر بهانه اوردن چه مىدونم بگن متلا خروج ارز بگىن همىون لىنکى که باعت خروج عرضه رو فىلتر کنن نه کله استىم رو
Sent from my HTC One X+ using Tapatalk
سایت Steam رو هم اضافه می کنم به لیست.
دستت درد نکنه آقا فرشید ! حالا امکانش هست این اولویت قرار دادن درست کردن udp تا چد هفته دیگه مشکلو به طور کلی حل کنه ؟
یه سوال دیگه هم هست آیپی سرور رو بدم چه فایده ای میتونه داشته باشه ؟ آخه من با همه سرورا تو بازیا لگم فرقی نمی کنه کدوم سرور باشه فقط با سرور ایرانی بی مشکل هستم همه سرور های خارجی مشکل udp دارن سرویسمم شاتل تهران
فعلاْ بتل ۴ چند تا آیپی میدم تا بقیه بازی ها رم ببینم میتونم بیارمش
74.91.125.226:25200
94.250.197.152:25200
85.114.152.25:27100
94.250.199.195:25200
خیلی عجیبه ولی کریو که روشن می کنم درست میشه ! اما همیشه که نمیشه
الان خواستم جوین بشم نمی شد اینم اررور حالا د یگه کلاْ نمیتونه به سرورا کانکت شه !
![]()
شما اگه لگ داری که مشکل UDP نداری!
من خودم هم بتل 4 بازی می کنم و مطمئن هستم برای این بازی مشکل UDP برطرف شده، لگ هم که به عوامل دیگه ای مربوطه.
من مجبورم جزییات رو تفکیک کنم وتوضیح بدم که خیلی از دوستان منشا مشکل رو اشتباه نگیرن.