هر دفعه زنگ میزنم پشتیبانی میگه tct.ir رو پینگ کن که پینگش روی 15 تا 18 هست .
هنوز هیچی درست نشده شاتل تهران لگ شدید امروز با سرور اروپا داشتم
دوستان ملاقات حضوری انجام شد و بسیار مفید و سازنده بود و امیدوارم نتایجش هم برای همه ی ما همینگونه باشه
بعد از فراغت از کار روزانه از آنچه که گذشت مطلبی رو آماده می کنم و پاسخ گوی سوالات دوستان هم خواهم بود.
مطلبی رو که دوستم گفتن و باید بصورت ویژه یادآوری کنم درخواست از دوستان هست که بعد از این در صفحه ی رسمی وزیر مطالب و کامنت ها رو اسپم و تکراری قرار ندن و بدتر از اون چهارچوب اخلاق و ادب رو فراموش نکنن. هر چند که این مطلب رو بارها و بارها در همین تاپیک از دوستان خواهش کردم که انجام بدن.
برای اطلاع رسانی بهترین مجرا رو همین تاپیک بدونید و تمام مشکلات رو ابتدا در اینجا و به من اعلام کنید، با تدابیری که همکاران شرکت ارتباطات زیرساخت فرآهم کردن وضعیت رسیدگی و سرعت عمل بسیار بهتر خواهد شد. البته اگه در قبالش دوستان مطلب بالا رو عملی کنن و از زدن پست اسپم و خارج از احترام خودداری کنن!
جزییات مشکل رو اطلاع بدید
یکی از دوستان خبره تر هم لیستی از سایتهای با محتوای گیمینگ و تخصصی که فی -لتر شدن آماده کنه و اطلاع بده که اون رو هم برای رفعش قول همکاری دادن!
بازی دوتا ۲ با سرور های اروپا فعلاْ آیپی آدرسشو نمیدونم چجوری دربیارم ولی وقتی لگه همه سرور های اروپایی و روسی اینطوری میشه سرور مشصی نیستپس اگه تایم آوت ندارید مشکل خط و DSL نیست، از ISP هست، اگر عمل نکردن و بهبودی حاصل نشد با 195 تماس بگیرید و طرح شکایت کنید.
اگه می خواید مشکلتون ثبت و پیگیری بشه طبق الگوی خواسته شده در پست اول عمل کنید و:
نام بازی، IPسرورهای بازی و ترجیحا تصویر مشکل
اقا فرشيد چجوري از لگ توي بازي عكس بگيريم ؟ :d
بازی دوتا ۲ با سرور های اروپا فعلاْ آیپی آدرسشو نمیدونم چجوری دربیارم ولی وقتی لگه همه سرور های اروپایی و روسی اینطوری میشه سرور مشصی نیست
بازی بعدی بتل ۴ منو دیوانه کرده با لگش با همه سروراست و دیسکانکتی میده برای مثال 85.114.152.25:27100
این بازیا که گفتم صبحا یا ظهرا لگ میشه باز بعد از ظهر خوب میشه هی تغیر می کنه
چه کاریه اصلا؟ استیم مارو تح.ریم کرده. با IP ایران اصلا نمی تونی خرید کنی که خروج از ارزی انجام بشه. باید چیز پی ان استفاده کنی، یعنی ***** باشه و نباشه فرقی نمی کنهمهمترىنشون استىم هست که واقعا پى سى گىمر هاى اروىج باز رو خسته کرده اىنو حتما بگىن بشون هر بهانه اوردن چه مىدونم بگن متلا خروج ارز بگىن همىون لىنکى که باعت خروج عرضه رو فىلتر کنن نه کله استىم رو
Sent from my HTC One X+ using Tapatalk
چه کاریه اصلا؟ استیم مارو تح.ریم کرده. با IP ایران اصلا نمی تونی خرید کنی که خروج از ارزی انجام بشه. باید چیز پی ان استفاده کنی، یعنی ***** باشه و نباشه فرقی نمی کنه![]()