nik 2011
کاربر سایت
این مشکل udp فک کنم برای همه درست شده دیگه؟![]()
udp که ظاهرا برگشته ولی تا وقتی پینگ بالا و PL زیاد و سرعت پایین و قیمت بالا هست هی بهتر که نباشه
این مشکل udp فک کنم برای همه درست شده دیگه؟![]()
این مشکل نیست نگو مشکله این کابوسه یه دفعه ای میاد همه چیزو خراب می کنه هیچ راهی هم برای جلوگیریش نیست ! دیوانه شدم دیگهاین مشکل udp فک کنم برای همه درست شده دیگه؟![]()
من از چنتا isp امتحان کردم درست شده ... یه چیزی هم که هست اینه که الان کیفیت یه سری از اینترنتا مشکل داره که از بازی میپری بیرون ربطی به udp نداره.نه آقا هنوز مشکل پابرجاست![]()
شما از کدوم ISP استفاده میکنی که هیچ مشکلی نداری؟من از چنتا isp امتحان کردم درست شده ... یه چیزی هم که هست اینه که الان کیفیت یه سری از اینترنتا مشکل داره که از بازی میپری بیرون ربطی به udp نداره.![]()
ping 1700msدوستان عزیز، لطف کنید همگی امروز اختصاصا وقت بزارید و وضعیت وجود یا عدم وجود مشکل رو روی سرویسها و بازی های آنلاینتون تست کنید!
از طرف شرکت زیرساخت و پشت تلفن از ما خواستن که امروز تمام دوستانی که مشکل داشتن دوباره امروز بررسی کنن، ممکنه تغییرات جدیدی صورت گرفته باشه.
دوستانی هم که مدارک و فهرست مشکلاتشون رو برای من پیام خصوصی کرده بودن حتما بررسی کنن که وقتی رفتیم مطمئنتر باشیم.
دوستانی هم که تایم آوت یا مشکل پینگ بالا دارن خواهشا مشکلشون رو اول با ISP حل کنن! هر چند که در مورد این مشکل که بخشی از اون که به زیرساخت برمی گرده هم صحبت خواهد شد.
پاک شودping 1700ms
upload speed: 10kb
zir sakht:markaz vahdat sanndaj kurdestan![]()
اقا این مسعله رو اعلام کنید منظورتو از مشکل پینگه؟ یا port و protocol هستش؟ چون پینگ تا یه حده زیادی مربوط به isp هست .دوستان عزیز، لطف کنید همگی امروز اختصاصا وقت بزارید و وضعیت وجود یا عدم وجود مشکل رو روی سرویسها و بازی های آنلاینتون تست کنید!
از طرف شرکت زیرساخت و پشت تلفن از ما خواستن که امروز تمام دوستانی که مشکل داشتن دوباره امروز بررسی کنن، ممکنه تغییرات جدیدی صورت گرفته باشه.
دوستانی هم که مدارک و فهرست مشکلاتشون رو برای من پیام خصوصی کرده بودن حتما بررسی کنن که وقتی رفتیم مطمئنتر باشیم.
دوستانی هم که تایم آوت یا مشکل پینگ بالا دارن خواهشا مشکلشون رو اول با ISP حل کنن! هر چند که در مورد این مشکل که بخشی از اون که به زیرساخت برمی گرده هم صحبت خواهد شد.
بنده دیروز و امروز در زمینه UDP اصلا مشکلی نداشتم.دوستان عزیز، لطف کنید همگی امروز اختصاصا وقت بزارید و وضعیت وجود یا عدم وجود مشکل رو روی سرویسها و بازی های آنلاینتون تست کنید!
فرق که کرد، خیلی هم فرق کرد. پنجشنبه وسط بازی بودم پورت ریست شد و اینترنت قطع! به isp زنگ زدم گفتن از طرف ما نیست، یعنی بی اطلاع بودن کلن. بعد دیدم سرعتم شده 9مگ دانلود یک مگ آپلود در صورتیکه با isp ست کرده بودیم روی 4مگ و 512 آپلود (سرویس 1مگ خریدم البته) بهرحال پینگ اومد رو 100-110 و dc رو از 5شنبه به اینور حداقل من یه نفر که نداشتم. حالا امشب رفتم خونه تست ها رو باز میفرستم برات.دوستان عزیز، لطف کنید همگی امروز اختصاصا وقت بزارید و وضعیت وجود یا عدم وجود مشکل رو روی سرویسها و بازی های آنلاینتون تست کنید!