اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,087

خب دوستان عزیز، برنامه ی ملاقات حضوری برای اول هفته ی آینده تنظیم شده که من و دو نفر از کاربران دیگر سایت که اعلام آمادگی و همراهی کردن به نمایندگی، قرار هست تمام آنچه رو که به عنوان مدارک و اسناد و مطالب مربوط به مشکلات هست گردآوری و ارائه کنیم و در مورد این مشکلات هم بحث و تبادل نظر داشته باشیم.

از دوستان استدعا دارم که در مهلت باقیمانده هر آنچه رو که به نظرشون قابل ارائه و مستدل باشه ( مخصوصا بصورت تصویری) در اختیار من قرار بدن که در صورت لزوم به رهگیری مشکلات کمک کنه.

دم شما گرم!

خب دوستان عزیز، برنامه ی ملاقات حضوری برای اول هفته ی آینده تنظیم شده که من و دو نفر از کاربران دیگر سایت که اعلام آمادگی و همراهی کردن به نمایندگی، قرار هست تمام آنچه رو که به عنوان مدارک و اسناد و مطالب مربوط به مشکلات هست گردآوری و ارائه کنیم و در مورد این مشکلات هم بحث و تبادل نظر داشته باشیم.

از دوستان استدعا دارم که در مهلت باقیمانده هر آنچه رو که به نظرشون قابل ارائه و مستدل باشه ( مخصوصا بصورت تصویری) در اختیار من قرار بدن که در صورت لزوم به رهگیری مشکلات کمک کنه.
ببین من کلا مشکلی نداشتم چه الان چه دفعه قبلی 2 ماه طول کشید ولی ارزوی موفقیت برای تو میکنم .. فقط وصیتت نوشتی دیگه :دی بگو اون کیست به من بدند قول میدم ملاقاتی زندان که اومدم کمپوت هلو برات بخرم :دی کارت گرافیک تنها هم من راضیم :whistling:

در مورد ***** شدن بعضی سایت ها هم صحبت کنید مثل Gamespot , ign نه تنها سایت بازی بلکه سایت های دیگه که بی خود بی جهت چیلتر شده

اول تشكر مي كنم از اقا فرشيد به خاطر پيگيري هاشون
و دوم اين كه واقعا" نگرفتم منظور از مدارك و مستندات چيه ؟! اخه بايد از لگ ها و تركيدن يهويي نت فيلم يا عكس بگيريم ؟! اين كه ديگه اظهر من الشمس ِ !
واقعيت ديگه اين كه چيزي هست ، هست مدرك چه مدلي بايد داد :|

ببین من کلا مشکلی نداشتم چه الان چه دفعه قبلی 2 ماه طول کشید ولی ارزوی موفقیت برای تو میکنم .. فقط وصیتت نوشتی دیگه :دی بگو اون کیست به من بدند قول میدم ملاقاتی زندان که اومدم کمپوت هلو برات بخرم :دی کارت گرافیک تنها هم من راضیم :whistling:

در مورد ***** شدن بعضی سایت ها هم صحبت کنید مثل Gamespot , ign نه تنها سایت بازی بلکه سایت های دیگه که بی خود بی جهت چیلتر شده
بخاطر پوشش توی برخی عکسا زدن ...8-|

استیم رو از قلم انداختی

اول تشكر مي كنم از اقا فرشيد به خاطر پيگيري هاشون
و دوم اين كه واقعا" نگرفتم منظور از مدارك و مستندات چيه ؟! اخه بايد از لگ ها و تركيدن يهويي نت فيلم يا عكس بگيريم ؟! اين كه ديگه اظهر من الشمس ِ !
واقعيت ديگه اين كه چيزي هست ، هست مدرك چه مدلي بايد داد :|

منظورم عکس یا اسکرین شات از هر اروری بود که توی بازی می گیرید و البته عنوان، مشخصات سرور و پورتهای مورد استفاده، دیگه این مشکلا اینترنت ایران اونقدر باید همه ی گیمرا رو به تکاپو انداخته باشه که در این بحث های فنی هم حرفه ای شده باشن!

اگر قرار بود با این کارهای اداری مشکلی ایجاد بشه و با وجود این همه سازمان و شرکتی که باهاشون سرکار داشتم باید 100 دفه حکم بهم میدادن حتما!!
کیس رو هم گفتم بزارن حراجی که خرج مراسم خاکسپاری بشه!

دوستان یکی اگه میتونه مشکل منو بهم بگه چیه چون دارم دیوانه میشم :

توی بازی بتل 4 نسخه وان بعد 20 دقیقه که قشنگ بازی میکنم شروع میکنه به عقب جلو شدن لگ خوردن و لرزش این در حالیه که سرویس من 1 مگ نامحدود مخابراته و ماله دوستم هم که خونشون پیش خونه ماست همینه و اصلا لگ ، لرزش اینا رو نداره حساب کنید جلوت 3 تا ادم میخوای سریع بزنی شروع میکنه به لرزیدن یا عقب جلو شدن اگه به پینگه همون موقع تست گرفتم 140 بود الان من نمیدونم مشکلم دقیقا چیه چون هر دو دوستم که همین سرویس گرفتن چنین مشکلی ندارن جز من بد بخت ! یک ویدو هم میزارم بیشتر همون اول ویدو مشخصه که عقب جلو میشه بعد یه مدت کل بازی به همین شکل میشه و اعصاب ادم رو خورد میکنه حالا کسی میتونه کمک کنه به من بگه مشکل بنده میتونه از چی باشه خیلی ممنون میشم
XboxClips | SOR3NA 061 playing Battlefield 4

سلام عمو سورنا :d دیدم کلیپ رو.جای تاسف داره.خیلی داغونه.حدسی میگم هر 5-6 تا پکت یکیش برمیگرده،پینگ هم دور و ور 350-400 . انقد با نت خراب بازی کردم همه چی رو تشخیص میدم.

- - -ویرایش - - -

منظورم عکس یا اسکرین شات از هر اروری بود که توی بازی می گیرید و البته عنوان، مشخصات سرور و پورتهای مورد استفاده، دیگه این مشکلا اینترنت ایران اونقدر باید همه ی گیمرا رو به تکاپو انداخته باشه که در این بحث های فنی هم حرفه ای شده باشن!

اگر قرار بود با این کارهای اداری مشکلی ایجاد بشه و با وجود این همه سازمان و شرکتی که باهاشون سرکار داشتم باید 100 دفه حکم بهم میدادن حتما!!
کیس رو هم گفتم بزارن حراجی که خرج مراسم خاکسپاری بشه!

آقا فرشید یه دنیا ممنون.همه چشمو امیدم تویی داداش.پینگ رو یادت نره که با 4.2.2.4 باید زیر 90 باشه و الان بالای 150 هستش.bf3 & bf4 هم چه رو کنسول چه رو pc یادت نره.پورتاش رو گذاشتم اگه لازم باشه تمام ip ها شم میزارم.

فك كنم دارن نتارو بهتر ميكنن امروز نتم صبح اصلا نميتونستم ساين اين شم بعد طرفاي ٢ ظهر سرعت عالي توي بازي هم مشكلي نداشتم البته فقط TLoU رو تست كردم

نمیدونم این نت آخر عاقبتش به کجا میخواد برسه از صبح تا حالا هر چی جون میکنم توی PSN آنلاین بشم نمیشه که نمیشه با PC هم سایتهای خارجی رو بدون چیزشکن نمیتونم باز کنم وقتی میخوام مثلا برم بتل لاگ مرورگر مینویسه که اینترنت قطع شده ولی واسه سایتهای داخلی مشکلی نداره,دانلود هم که میخوام بکنم فقط از سرورهای داخلی میتونم انجام بدم,لعنت به پدر و مادر باعث و بانی این قضیه,آقا اصلا ما نخوایم بریم بهشتی که این آقایون مد نظرشونه کی رو باید ببینیم:|

نمیدونم این نت آخر عاقبتش به کجا میخواد برسه از صبح تا حالا هر چی جون میکنم توی PSN آنلاین بشم نمیشه که نمیشه با PC هم سایتهای خارجی رو بدون چیزشکن نمیتونم باز کنم وقتی میخوام مثلا برم بتل لاگ مرورگر مینویسه که اینترنت قطع شده ولی واسه سایتهای داخلی مشکلی نداره,دانلود هم که میخوام بکنم فقط از سرورهای داخلی میتونم انجام بدم,لعنت به پدر و مادر باعث و بانی این قضیه,آقا اصلا ما نخوایم بریم بهشتی که این آقایون مد نظرشونه کی رو باید ببینیم:|

واسه من هم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or