بر خلاف دیشب من الان آنلاین فیفا بازی کردم و بدون مشکل تا آخر مسابقه تونستم بازی کنم. انگار دارن نت رو درست میکنند.
با سلام.
تحلیل بنده از اخباری که این روز ها منتشر میشه در مورد اینترنت و بحث و پیگیری هایی که دوستان کردند ، این هست که به نظرم زیرساخت زنگ خطر رو چه از سمت دولت (عامل اصلی) و چه از سمت معترضین که ماها باشیم(عامل محرک دولتی ها ولی نه اصلی نسبت به زیرساخت) شنیده و دست به کار شده تا تکونی به خودش بده و وضعیت اینترنت کشور رو سر و سامان بده.
اگر تمام بی اعتمادی هارو کنار بزاریم یعنی من و همه ی شما به این وعده های اخیر که از طرف خود شرکت زیرساخت و همینطور دولت داده میشه اعتماد کنیم ، یعنی قبول کنیم که گام های عملی جدی ای برای بهبود اینترنت به زودی شروع میشه پیش بینی می کنم ظرف چند ماه آینده و تا پایان سال 93 مشکلات ابتدایی و مسخره ی اینترنت مثل پینگ و پکت لاست کاملا برطرف بشه. هنوز ما نمیدونیم آیا شرکت زیرساخت پهنای باند کمی تامین می کنه یا شرکت های ISP پهنای باند کمی می خرند و بین مشترکین زیادی Share می کنند تا هم سود زیادی بکنند هم خرج کم !!! بنابراین با ایجاد شفاف سازی در این زمینه مقصر اصلی پیدا میشه و کار راحت میشه.
بهتون قول می دم با همین وضعیت فیل ترینگ به راحتی میتونیم با بسیاری از سرور های اروپایی پینگ 80-90 میلی ثانیه ای داشته باشیم همونطوری که خیلی هاتون دیدید و بعضی ها با این پینگ ها هم اکنون دارند بازی می کنند ، فقط مشکلات تامین پهنای باند کافی باید برطرف بشه ، قیمت ها به مرور تعدیل بشه و در برنامه ای میان مدت توسط وزارت ارتباطات و شرکت زیرساخت با همکاری صادقانه ی ISP ها مشکلات پایه ای اینترنت حل بشه.
کمتر کسی الان هست که مشکل سرعت داشته باشه ، دیگه الان سرعت های 4 تا 10 مگابیت به راحتی در دسترس هست و این سرعت ها درسته از میانگین جهان پایینتر هست ولی سرعت های منطقی با شرایط فعلی محسوب میشه ولی باز احتمالا تا سال آینده ممکنه تا 16 یا 20 مگابیت بر ثانیه ارتقا سرعت داشته باشیم (البته خیلی از خطوط مسی این سرعت رو ساپورت نخواهند کرد).
این ها همه منوط به اون قسمت قرمز رنگی هست که گفتم در غیر این صورت روی تمام مطالب بالا و تحققشون در مدت یکی دو سال بشدت شبهه به وجود خواهد اومد.
از فرشید عزیز هم به خاطر پیگری ملاقات حضوری بسیار تشکر دارم و بشدت عذر می خوام چون در تهران نیستم و نمیتونم به سرعت خودم رو برسونم از حضور در این ملاقات باز می مونم وگرنه خیلی دوست داشتم باشم و کمکی بکنم.
امیدوارم دست به دست هم ماه های بهتری رو برای اینترنت کشور خودمون بسازیم و بدونیم که در حال حاضر اینترنت یک فاکتور موفقیت و مهره ی مهم در پیشرفت یک کشور محسوب می شود.
ببخشید شما بچه کجایی که دم از سرعت 4 تا 10 مگابایت میزنی؟ اونوقت کجای ایران ما الان این سرعت نت رو داریم؟ بی خیال بابا . از کدوم سرور داری حف میزنی داداش؟
تا مشکل اینترنت حل نشه فایده نداره . مشکل از اینه که با ملت رو راست نیستن . یکی بیاد یه کلمه بگه اگه سرعت رو درست نمیکنید لا اقل کیفیتو درست کنید . دیگه متنفرم از انلاین بازی کردن . رو اعصابمه . یارو میاد با اکانت گلد گیم رنجر از سوریه با اینترنت فوق پرسرعت اصلا مارو ادم حساب نمیکنه اونم کجا سوریه ...
سلام کتدوست عزيز اين فرما رو ازكجا گير اوردي بگو منم پر كنم بلكن يه فرجي بشه
دوست عزيز اين فرما رو ازكجا گير اوردي بگو منم پر كنم بلكن يه فرجي بشه
من نمیفهمم یعنی چی که باید ای پی بازی های مختلف رو ببریم تا بازش کنن؟؟!! خب مثلا 4 ماه دیگه که داره BF : HL میاد اون موقع دوباره باید ای پی بازی رو گیر بیاریم بدیم تا بازش کنن؟؟؟ این اختلال UDP باید به کل برطرف شه نه روی یک ای پی مشخص .
سلام کت
من دارم مشکل دوستان را پیگیری می کنم
اگر نام بازی و آدرس ip سایت را به من بدهید با دوستی که در شرکت زیرساخت دارم مشکل را حل می کنیم
- - -ویرایش - - -
سلام
من دارم مشکل دوستان را پیگیری می کنم
اگر نام بازی و آدرس ip سایت را به من بدهید با دوستی که در شرکت زیرساخت دارم مشکل را حل می کنیم
- - -ویرایش - - -
سلام
دوست عزیز فعلا بهترین راه این است که ip به ip بریم جلو
اگر راه بهتری داری پیشنهاد بده
دوست عزيز اين فرما رو ازكجا گير اوردي بگو منم پر كنم بلكن يه فرجي بشه
با سلام.
تحلیل بنده از اخباری که این روز ها منتشر میشه در مورد اینترنت و بحث و پیگیری هایی که دوستان کردند ، این هست که به نظرم زیرساخت زنگ خطر رو چه از سمت دولت (عامل اصلی) و چه از سمت معترضین که ماها باشیم(عامل محرک دولتی ها ولی نه اصلی نسبت به زیرساخت) شنیده و دست به کار شده تا تکونی به خودش بده و وضعیت اینترنت کشور رو سر و سامان بده.
اگر تمام بی اعتمادی هارو کنار بزاریم یعنی من و همه ی شما به این وعده های اخیر که از طرف خود شرکت زیرساخت و همینطور دولت داده میشه اعتماد کنیم ، یعنی قبول کنیم که گام های عملی جدی ای برای بهبود اینترنت به زودی شروع میشه پیش بینی می کنم ظرف چند ماه آینده و تا پایان سال 93 مشکلات ابتدایی و مسخره ی اینترنت مثل پینگ و پکت لاست کاملا برطرف بشه. هنوز ما نمیدونیم آیا شرکت زیرساخت پهنای باند کمی تامین می کنه یا شرکت های ISP پهنای باند کمی می خرند و بین مشترکین زیادی Share می کنند تا هم سود زیادی بکنند هم خرج کم !!! بنابراین با ایجاد شفاف سازی در این زمینه مقصر اصلی پیدا میشه و کار راحت میشه.
بهتون قول می دم با همین وضعیت فیل ترینگ به راحتی میتونیم با بسیاری از سرور های اروپایی پینگ 80-90 میلی ثانیه ای داشته باشیم همونطوری که خیلی هاتون دیدید و بعضی ها با این پینگ ها هم اکنون دارند بازی می کنند ، فقط مشکلات تامین پهنای باند کافی باید برطرف بشه ، قیمت ها به مرور تعدیل بشه و در برنامه ای میان مدت توسط وزارت ارتباطات و شرکت زیرساخت با همکاری صادقانه ی ISP ها مشکلات پایه ای اینترنت حل بشه.
کمتر کسی الان هست که مشکل سرعت داشته باشه ، دیگه الان سرعت های 4 تا 10 مگابیت به راحتی در دسترس هست و این سرعت ها درسته از میانگین جهان پایینتر هست ولی سرعت های منطقی با شرایط فعلی محسوب میشه ولی باز احتمالا تا سال آینده ممکنه تا 16 یا 20 مگابیت بر ثانیه ارتقا سرعت داشته باشیم (البته خیلی از خطوط مسی این سرعت رو ساپورت نخواهند کرد).
این ها همه منوط به اون قسمت قرمز رنگی هست که گفتم در غیر این صورت روی تمام مطالب بالا و تحققشون در مدت یکی دو سال بشدت شبهه به وجود خواهد اومد.
از فرشید عزیز هم به خاطر پیگری ملاقات حضوری بسیار تشکر دارم و بشدت عذر می خوام چون در تهران نیستم و نمیتونم به سرعت خودم رو برسونم از حضور در این ملاقات باز می مونم وگرنه خیلی دوست داشتم باشم و کمکی بکنم.
امیدوارم دست به دست هم ماه های بهتری رو برای اینترنت کشور خودمون بسازیم و بدونیم که در حال حاضر اینترنت یک فاکتور موفقیت و مهره ی مهم در پیشرفت یک کشور محسوب می شود.
ببه حق با شماست و حرفتون درست است.
باید اعتماد کنیم چون در تماسی که داشتم گفتن که تا پایان سال 93 پهنای باند رو به استاندارد جهانی میرسونیم و با این خبری که دیروز منتشر کردند مبنی بر اینکه مهلت 45 روزه دولت به زیرساخت برای حل مشکلات اخیر
فکر کنم اگر صبر کنیم و اعتماد کنیم انشا الله مشکلات حل خواهد شد و گفته اند که طرح های زیادی دارند و در فواصل مختلف اجرا خواهند کرد.
قیمت!!!!!!:wallbash::wallbash::wallbash::wallbash:این وضعی که من دیدم همیشه در حال قول دادن هستند ولی کو عمل؟حالا امروز وضع نت خیلی بهتر شده
اگه این طور بمونه که عالی میشه
![]()
دقیقا اولین وعده ی وزیر ارتباطات در دولت یازدهم وعده کاهش 20 درصدی پهنای باند بود که عملی هم شد و قیمت هر STM1 155Mb/s که تا 38 میلیون تومان فروخته می شد به 24-25 میلیون تومان کاهش یافت و برای کاربران عادی هم قیمت ترافیک از هر گیگ 5000 تومان به هر گیگ 3900 تومان رسید. حالا درسته بعضی شرکت ها با افزودن ترافیک به سروریس های قبلی و یا تغییر مزایا قیمت هارو یا تغییر ندادن و حتی گرونتر کردند (البته گرونتر کردن رو من سراغ ندارم) ولی لااقل وعده ی دولت به تنهایی اجرا شد.قیمت!!!!!!:wallbash::wallbash::wallbash::wallbash: