آقا من از دیشب انگار نه انگار یک سال تمام پینگم با آمریکا بالای 300 و خورده ای بوده الان دقیقا شده مثل قبل عید پارسال ، پینگ 200 با شرق آمریکا لگ هم ندارم قطع و وصلی هم نداشتم از دیشب
با سلام.
تاپیک رو تازه دیدم بعد از برگشت از دانشگاه.
کاری بسیار خوب هست و با اجازه ی نویسنده ، من هم در سایت خودم قرار دادم تا بلکه اطلاع رسانیه بهتری صورت بگیره سعی هم می کنم در فیس بوک و بقیه شبکه ها هم منتشر کنم.
امیدوارم رسیدگی صورت بگیره ولی قبلا هم در پستی گفته بودم ، مشکلی که ایجاد شده برای مسدود کردن فیل تر شکن های Kerio و نرم افزار های مشابه است و بعید میدونم به این راحتی ها طرف مقابل کوتاه بیاد.
بله ولی شما بعد از مدتی ارتباط با اون قطع می شید مشکل هم همین جاست و گر نه سرعتش و پینگش و ... تغییری نکرده.فکر نکنم
kerio مثل پلنگ کار میکنه
فرقی با قبل عید نکرده ، بهتر هم شده
13 فروردین انقدر خوب بود که 2 3 تا ویدئو از یوتوب رو با کیفیت 480 همزمان لود میکرد
با سلام.
تاپیک رو تازه دیدم بعد از برگشت از دانشگاه.
کاری بسیار خوب هست و با اجازه ی نویسنده ، من هم در سایت خودم قرار دادم تا بلکه اطلاع رسانیه بهتری صورت بگیره سعی هم می کنم در فیس بوک و بقیه شبکه ها هم منتشر کنم.
امیدوارم رسیدگی صورت بگیره ولی قبلا هم در پستی گفته بودم ، مشکلی که ایجاد شده برای مسدود کردن فیل تر شکن های Kerio و نرم افزار های مشابه است و بعید میدونم به این راحتی ها طرف مقابل کوتاه بیاد.
نه ربطی به این نداره....
بیا رسما داره میگه :d
((فغانی در خصوص اینکه افراد ایرانی مقیم خارج نیز میتوانند در سامانه رفاهی ثبتنام کنند اظهار داشت: تمامی v-p-nها بسته شده و فقط IP های داخلی میتوانند وارد سایت رفاهی شوند و اگر اطلاعات این افراد از طریق آشنایان آنها در داخل انجام شود، منعی وجود ندارد، در غیر این صورت اگر بخواهند از خارج از کشور ثبتنام کنند، نمیتوانند وارد سایت شوند.))
دارن میگن v-p-n ها رو بستیم رسما خوب توی این 15 روزه که موفق بودند و پدر مارو در اوردن 15 روز دیگه صبر میکنیم ببینیم چی میشه همه اینا سیاسی هست بستن پورت ها چیز تازه ای نیست مثل تعطیل کردن اینترنت دو ماه قبل از انتخابات و... فقط امیدوارم بعد این ... بازی ها دست از سر کچل ما بردارن !!!
دوستان این رو ببینید با بدبختی های چند وقت اخیر ما هم خوان هست
Modern_Warfare_2_Ending_Theme_(Piano_+_Violin).MP4