اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,087
اینجوری نمیشه که آخه . تا کی صبر و تحمل )x؟! داش فرشید چرا رصد کنا نمیان یه نگاه بندازن ولی یه چیزیم هست از بین حداقل 1000 نفر مثلا فقط 60 نفر مشکلو دارن :-&؟!!!!! اینجوری نمیشه یه جای کار می لنگه . بعضیا موردی ندارن بعضیا صبح زود مشکلی ندارن بعضیا شب مشکلی ندارن قضیه چیه ؟! :-/
ولی من دلم روشنه که اینجوری نمی مونه . o:-)

تا دیروز واسه من راحت به EA سرور وصل میشد و فیفا بازی میکردم , ولی امروز صبح روشن کردم دیدم مینویسه در حال حاضر نمیتوندی به سرور وصل بشید !

تهران .

سرویس از مخابرات .

ساری
پارس، مخابرات
DC
lol

من تنها امیدم اینکه :| این مشکلات ایجاد شده سر آماده سازی بستر واسه طرح ثبت نام هدفمندی باشه باید صبر کرد و دید:-s

1- تهران
2- اختلال پروتکل UDP در پورت های 3478 - 3479 - 5060 - 5061 - 5062 و همچنین رنج پورت های 12000 الی 17000 بر اساس پروتکل UDP
3- شاتل
4- بدون استفاده از سرویس های کاهش پینگ
5- بازی APB RELOADED سرورها واقع در آلمان

با تشکر

1-نام شهر:تهران
2-پیام خطا(Error) مختل کننده ی بازی( بعنوان مثال پورت 3659 UDP) :دیسکانکت شدن بدون دلیل تقریبا هر 10 دقیقه و عدم امکان کاننکت شدن دوباره بدون عوض کردن سرور کاهش پینگ
3- شرکت سرویس دهنده:آسیاتک
4-سرویس کاهش پینگ( احیانا سیستک):پینگ سرویس
5-عنوان سرویس یا بازی آنلاین تاثیر گرفته از این مشکل:League of legends

1-نام شهر : تهران
2-ارور مختل کننده ی بازی: dc شدن بین 10 تا 20 دقیقه بدون امکان ریکانکت! (مگر با تغییر آی پی)
3- شرکت سرویس دهنده : عصر تلکام (پارسیس نت) و وایمکس ایرانسل
4-سرویس کاهش پینگ : ندارم
5-بازی: League Of Legends

1.نام شهر: کرج
2.ارور مختل کننده ی بازی : تو بازی کانتر هر 5 دقیقه 10-15 ثانیه قطع و مجددا وصل میشه و Apb Reloaded هم دیسکانکت میشم برای چند دقیقه.
3.مخابرات
4.سرویس کاهش پینگ ندارم.
5.Apb Reloaded , Counter Strike

1-استان البرز
2-CONNECTION LOST
3- SHABDIZ.NET
4-استفاده نمیکنم و تاحالا هم نکردم
5-بازیه BF4 نسخه PS3
--
منی که میخوام کنسول نسل هشتم بخرم اینجوری با این وضعیت داغون نت باید برم به چه دلیلی این کنسولارو بخرم ؟ ( چون هدف اصلیم بازی آنلاینه )
به ادامه این متنم نرم افزار VIBER ( نسخه اندروید ) رو هم اضافه کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or