اخبار و شایعات پیرامون Xbox Series X | S

176699
thet_rib.jpg

176713
176727
176728
176729
176737
176730
176731
176732
176736
176733
176714
-The Medium ساخته استودیوی لهستانی Bloober در ژانر ترسناک روانشناختی که برای XSX|S و PC در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک بازی The Medium
-بازی Scorn که توسط Ebb Software برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Call of the sea که در سبک ماجراجویی توسط Out of the blue games برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد.
-بازی The Ascent که توسط Neon Giant و در سبک اکشن نقش آفرینی سایبرپانکی برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Second Extinction که توسط Systemic Reaction و در سبک شوتر اول شخص برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
-کمپین بازی Crossfire X که توسط رمدی برای PC و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
482d_tech.png

3me3_poweryourspecs.jpg

176712
-فناوری VRS که به توسعه دهندگان اجازه می‌دهد تا به شکل بهینه‌ای از تمام قدرت Xbox Series X/S استفاده کنند. بجای آن که تمام سیکل‌های گرافیک را برای تک تک پیکسل‌های روی نمایشگر به کار گیرند، آنها می‌توانند روی بخش‌های خاصی از شخصیت‌های بازی یا اشیاء مهم محیط اولویت بندی کنند. این تکنیک اجازه می‌دهد تا شاهد فریم ریتی پایدار و وضوحی بالاتر باشیم که البته روی کیفیت نهایی تصاویر نیز تاثیر گذار نخواهد بود
-شتاب دهنده سخت افزاری DirectX Ray Tracing که به معنی نورپردازی نزدیک به واقعیت و بازتاب‌های دقیق به صورت real time خواهد بود.
-استفاده از پورت HDMI 2.1 که باعث حالت Low Latency و Variable Refresh Rate در کنسول جدید میشود
-همکاری با کمپانی Seagate برای عرضه هاردهای 1 ترابایتی SSD مخصوص این کنسول که مشابه با کارتریج ویژه سریX|S طراحی میشوند. کنسول این هارد اضافی را نیز به عنوان حافظه ی اصلی شناسایی میکند. این هارد ها، همزمان با کنسول های نسل بعد به بازار عرضه میشوند.
176709
132210

• دارای D-Pad جدید و دکمه‌ی Share
  • استفاده از بلوتوث کم انرژی یا BTLE که در آن داده‌ها به صورت منقطع و محدود ارسال می‌شوند و در عوض مصرف کم انرژی از اولویت بالاتری برخوردار است
  • دارای کمترین Latency با استفاده از تکنولوژی DLI
  • قابلیت پشتیبانی از دستگاه های مختلفی مانند گوشی های هوشمند
  • قابلیت استفاده از پک های باطری قابل شارژ معرفی شده برای کنترلر های elite مایکرسافت
  • امکان به یادآوردم چند دستگاه مختلف (کنسول، کامپیوترهای خانگی یا گوشی های هوشمند) توسط کنترلر که میتولند باعث راحتی هرچه بیشتر جابجایی بدون نیاز به سیم بین آن ها شود.
  • وجود درگاه USB-C که به گیمر اجازه میدهد بدون نیاز به شارژ کنترلر و با اتصال آن به دستگاه، از آن استفاده کند.
  • اضافه کردن یک الگوی نقطه لمسی بر روی بامپر ها و تریگر ها که باعث بهبود احساس و عملکرد در هنگام بازی می شود
مقاله سایت بازی سنتر در مورد کنترلر Xbox Series X|S
176708
ویژگی های جدید

• قابلیت quick resume برای اولین بار برای کنسول های نسل هشت معرفی شد که اجازه میداد در حین انجام بازی به داشبورد کنسول خود رفته و در هر زمان دلخواه، بازی را به سرعت ادامه داد. حال با گسترش این ویژگی امکان استفاده همزمان آن برای چند بازی وجود دارد.
  • تاثیر پویا ورودی یا DLI که میتواند ورودی را بدون تاخیر با چیزی که نمایش داده می‌شود همگام سازی کند تا شاهد کنترلی دقیق‌تر و پاسخگوتر باشیم.
  • ویژگی Smart Delivery که اجازه می دهد تا با تهیه یک نسخه از بازی، به سایر نسخه های بازی نیز بدون پرداخت هزینه اضافی، دسترسی داشت. این قابلیت به خصوص در صورتی که شایعات مربوط معرفی کنسول دوم مایکروسافت حقیقت داشته باشد، می تواند بسیار جالب باشد. گفتنیست گرچه تمام بازی های ساخته شده توسط استودیو های داخلی مایکروسافت از این ویژگی استفاده خواهند کرد، اما استفاده از آن توسط سایر توسعه دهندگان به انتخاب خود آن ها بستگی دارد. با اینحال CD Project Red اولین شرکتی بود که حمایت خود از این ویژگی را اعلام کرد. بر این اساس با تهیه نسخه نسل حاضر بازی بسیار مورد انتظار Cyberpunk 2077 ،بدون پراخت هزینه اضافی به نسخه بهبودیافته نسل بعد این بازی نیز دسترسی خواهید داشت.
سرویس Backward Compatibility

• مایکروسافت پشتیبانی کنسول خود از سرویس بکوارد را تایید کرده است. برخلاف رقیب، سرویس بکوارد مایکروسافت، نه تنها شامل تمام بازی های نسل 8 میشود، بلکه در مجموع 616 بازی از نسل های شش و هفت نیز تحت این سرویس قرار میگیرند.
  • تکنیک بازسازی HDR سری اکس باعث میشود تا تمام بازی های اکس باکس اوریجینال و اکس باکس 360، به صورت اتوماتیک و بدون داشتن اثر منفی منفی روی پرفورمنس بازی، از این ویژگی بهره مند شوند.
  • بر اساس صحبت های جیسون رونالد، تیم بکوارد مایکروسافت، با اختراع تکنیک هایی جدید، امکان دوبرابر شدن نرخ فریم مجموعه مشخصی از بازی های بکوارد، روی XSX|S را فراهم کرده اند. به این صورت که برخی بازی های 30 فریم به 60، و برخی بازی های 60 به 120 فریم بر ثانیه ارتفا می یابند.
  • تایید شده است که قابلیت Quick Resume ، بر روی تمام عناوین نسل های گذشته اکس باکس هم قابل اجرا می باشد و منحصر به بازی های نسل آینده نمیشود.
176707
177104 177105 177106 177107 177108 177109 177110 177111 177112 177113 177114
177115

176706

nmas_poll.png

در جشن 25 سالگی ایکس باکس، فستیوال طرفداران به همراه شوکیس 2026 در روز 26 همین ماه(اوت) در لوس آنجلس برگزار میشه و ایکس باکس گیمرها از خاطراتشون و لحظه های به یاد ماندنی با ایکس باکس میگن.

xb.jpg
xb2.jpg
View attachment XBOX Fanfest_ 25 Years of Memories_2.mp4

IMG_20260802_011819_468.jpg

جز کوردن: مایکروسافت شاید در آینده بازی‌های Xbox را از Steam خارج کند

جز کوردن، سردبیر Windows Central، مدعی شد مایکروسافت برنامه‌هایی برای آینده حضور بازی‌های خود روی PC دارد که ممکن است در نهایت به خروج بازی‌های Xbox از Steam منجر شود.

او تأکید کرد این موضوع هنوز در حد احتمال و بررسی است و در حال حاضر هیچ تصمیم رسمی در این‌باره اعلام نشده است.

همونجور قبلا گفتم اصلا حرفهاش قابل استناد نیست و دیروز اومده زده به دیوار حاشا و از بیخ تکذیب کرده حرفهاشو و گفته منظورم بد برداشت شده .مشخصه اصلا توی مایکروسافت هیچکسو نداره براش لیک کنه، فقط از روی هوا دری وری میگه .و اون احتمالشم در مورد ساختار هیلکس درست نیست تازمانیکه یا دو تا لیکر شناخته شده دوتا کنسول هیلکس و سیکس لیک کنن یا خود مایکروسافت رسما اعلام کنه .

View attachment 415873

جز کوردن: مایکروسافت شاید در آینده بازی‌های Xbox را از Steam خارج کند

جز کوردن، سردبیر Windows Central، مدعی شد مایکروسافت برنامه‌هایی برای آینده حضور بازی‌های خود روی PC دارد که ممکن است در نهایت به خروج بازی‌های Xbox از Steam منجر شود.

او تأکید کرد این موضوع هنوز در حد احتمال و بررسی است و در حال حاضر هیچ تصمیم رسمی در این‌باره اعلام نشده است.

همونجور قبلا گفتم اصلا حرفهاش قابل استناد نیست و دیروز اومده زده به دیوار حاشا و از بیخ تکذیب کرده حرفهاشو و گفته منظورم بد برداشت شده .مشخصه اصلا توی مایکروسافت هیچکسو نداره براش لیک کنه، فقط از روی هوا دری وری میگه .و اون احتمالشم در مورد ساختار هیلکس درست نیست تازمانیکه یا دو تا لیکر شناخته شده دوتا کنسول هیلکس و سیکس لیک کنن یا خود مایکروسافت رسما اعلام کنه .
چندین پست قبل‌تر گفتم. اگر قضیه ویندوزی برای گیمینگ روی کنسول واقعی باشه، احتمالش هست MS از طریقش بخواد درامدزایی کنه و استور قوی رو پیاده کنه.

استیم و اپیک و هر استور دیگه‌ای از طریق خود استور XBOX نصب میشن و بابت فروش بازی باید به MS کمیسیون (محدودتر نسبت به XBOX) بدن، یا MS مسیر دیگه‌ای رو پیش می‌گیره. اجازه نصب میده، اجازه‌ی فروش بازی بهشون نمیده، برای افرادی که بازی خریدن و می‌خوان به ارشیو بازی‌هاشون دسترسی داشته باشن.

برای بازی‌های جدیدتر PC یه راه حلش، حذف بازی‌های مرتبط با MS و تمامی استدیو‌ها و ناشر‌های زیردستش از بقیه استور‌ها هست. اپیک که بعید می‌دونم مشکلی با کمیسیون دادن داشته باشه.
استیم‌ هم درنهایت مجبور هست که بپذیره. با گرون شدن سخت‌افزار، اگر امکان اجرای بازی‌های ویندوز روی هلیکس باشه، خیلیا میرن سمتش.

پ.ن: چنتا از دوستای من که کلا PC Gamer هستن، منتظرن ببینن این قضیه ویندوز داشتنش قطعی میشه یا نه. واقعا همه گیمرها توان خرید کیس چند هزار دلاری با حداقل امکانات رو ندارن. تو ایران که دیگه گفتن نداره. ۴۰-۵۰ روز پیش یه کیس گیمنیگ‌ با ۵۰۷۰ -۳۲ گیگ رم و core 7 واس کسی بستم، مین و پاور رو قویتر گرفتم که بتونه بعدا اپگرید ریزی بکنه. حوالی ۶۵۰-۷۰۰ تومن. به قول خود فقیرانه جمع شد که رم و پردازنده و گرافیک رو اپگرید کنه. 🤣🤣

IMG_20260805_212914_803.jpg

سیستم اچیومنت‌های XBOX امسال یک قابلیت مشابه تروفی پلاتینیوم دریافت می‌کند

• مایکروسافت تأیید کرد که در سال جاری میلادی، سیستم اچیومنت‌های Xbox به ویژگی جدیدی مشابه تروفی پلاتینیوم پلی‌استیشن مجهز خواهد شد.

• جزئیات کامل این قابلیت در آینده اعلام می‌شود.

View attachment 416420

سیستم اچیومنت‌های XBOX امسال یک قابلیت مشابه تروفی پلاتینیوم دریافت می‌کند

• مایکروسافت تأیید کرد که در سال جاری میلادی، سیستم اچیومنت‌های Xbox به ویژگی جدیدی مشابه تروفی پلاتینیوم پلی‌استیشن مجهز خواهد شد.

• جزئیات کامل این قابلیت در آینده اعلام می‌شود.
مدت‌هاست که منتظر این ویژگی روی اکس‌باکس هستم و به نظرم روند اچیومنت گرفتن رو خیلی لذت‌بخش‌تر می‌کنه. :دی
حتی برای من که شکارچی تروفی/اچیومنت نیستم، این ویژگی می‌تونه باعث بشه که بیشتر با بعضی از بازی‌ها وقت بگذرونم. بارها روی پلی‌استیشن پیش اومده که از اول قصد پلات کردن بازی رو نداشتم، ولی اواخرش دیدم که مثلاً فقط ۵ تا دونه تروفی مونده و گفتم حالا یه ذره بیشتر وقت بذارم تا پلات بشه و اون حس دریافت جام قهرمانی(!) انقدر دلچسبه که آدم تشویق می‌شه دنبالش بره!
ولی اکس‌باکس رو با اینکه خیلی باهاش بازی کردم و ده‌ها اثر ریز و درشت رو تموم کردم، فقط یکی دو تا بازی ۱۰۰٪ دارم که اون‌ها هم اتوماتیک بعد از تموم شدن اون‌طوری شدن و خودم نقشی توش نداشتم. :دی چون اون حس و حال پلاتینیوم رو نداره و نهایتش مثلاً به جای ۹۵۰ می‌نویسه ۱۰۰۰.

مدت‌هاست که منتظر این ویژگی روی اکس‌باکس هستم و به نظرم روند اچیومنت گرفتن رو خیلی لذت‌بخش‌تر می‌کنه. :دی
حتی برای من که شکارچی تروفی/اچیومنت نیستم، این ویژگی می‌تونه باعث بشه که بیشتر با بعضی از بازی‌ها وقت بگذرونم. بارها روی پلی‌استیشن پیش اومده که از اول قصد پلات کردن بازی رو نداشتم، ولی اواخرش دیدم که مثلاً فقط ۵ تا دونه تروفی مونده و گفتم حالا یه ذره بیشتر وقت بذارم تا پلات بشه و اون حس دریافت جام قهرمانی(!) انقدر دلچسبه که آدم تشویق می‌شه دنبالش بره!
ولی اکس‌باکس رو با اینکه خیلی باهاش بازی کردم و ده‌ها اثر ریز و درشت رو تموم کردم، فقط یکی دو تا بازی ۱۰۰٪ دارم که اون‌ها هم اتوماتیک بعد از تموم شدن اون‌طوری شدن و خودم نقشی توش نداشتم. :دی چون اون حس و حال پلاتینیوم رو نداره و نهایتش مثلاً به جای ۹۵۰ می‌نویسه ۱۰۰۰.
به نظر من تنها خوبی که داره اینه که برای بازی های DLC دار مجبور نباشی حتما DLC بخری تا به 100% برسی و همون اچیومنت به اصطلاح پلت کردن بازی اصلی کافیه :دی

نمیدونم بقیه هم همچین حسی دارن یا نه ولی کلا سیستم دریافت اچیومنت رو ایکس باکس نچسبه. حتی صدای پاپ شدن تروفی و خصوصا پلات رو پی اس لذت بخشه بعد اینکه هر چرتو پرتی رو ایکس باکس نیاز به اینترنت داره واقعا مزخرفه کافیه نت یا دی ان اس یکم ضعیف باشه اچیومنت پاپ نشه یا دیر پاپ بشه حالا نمیدونم باز میشه فقط پاپ اپش نمیاد یا نه ولی در لحظه نیومدنش واقعا چندشه به عنوان کسی که عاشق تروفی هانت کردنم و اصلا خیلی از بازیارو فقط بخاطر پلات میرم یکی دوبار رو ایکس باکس ۱۰۰٪ کردم دیگه بوسیدم گذاشتمش کنار بازیایی که پلات سخت دارن بزرگترین لذتشون اول در لحظه پاپ شدن یه تروفیه که ساعت ها براش وقت گذاشتی دوم گرفتن اخرین تروفی که بعدش پلاتو میگیری من اصلا اون حس لذت بخشو رو ایکس باکس نمیگیرم

نمیدونم بقیه هم همچین حسی دارن یا نه ولی کلا سیستم دریافت اچیومنت رو ایکس باکس نچسبه.
نه😁

حتی صدای پاپ شدن تروفی و خصوصا پلات رو پی اس لذت بخشه
الان صدای گرفتن یه دونه تروفی معمولی و پلات رو پشت سر هم رو ps5 رو شنیدم و واقعا نفهمیدم چیش برات جذابتره😅

View attachment 1000006377.mp4
حتی به نظرم صدا و انیمیشن گرفتن یه اچیومنت rare معمولی رو ایکس باکس جذابتره ، حالا که می خوان یه چیزی مثل پلات هم اضافه کنند هم بماند

View attachment 1000006382.mp4

نمیدونم بقیه هم همچین حسی دارن یا نه ولی کلا سیستم دریافت اچیومنت رو ایکس باکس نچسبه. حتی صدای پاپ شدن تروفی و خصوصا پلات رو پی اس لذت بخشه بعد اینکه هر چرتو پرتی رو ایکس باکس نیاز به اینترنت داره واقعا مزخرفه کافیه نت یا دی ان اس یکم ضعیف باشه اچیومنت پاپ نشه یا دیر پاپ بشه حالا نمیدونم باز میشه فقط پاپ اپش نمیاد یا نه ولی در لحظه نیومدنش واقعا چندشه به عنوان کسی که عاشق تروفی هانت کردنم و اصلا خیلی از بازیارو فقط بخاطر پلات میرم یکی دوبار رو ایکس باکس ۱۰۰٪ کردم دیگه بوسیدم گذاشتمش کنار بازیایی که پلات سخت دارن بزرگترین لذتشون اول در لحظه پاپ شدن یه تروفیه که ساعت ها براش وقت گذاشتی دوم گرفتن اخرین تروفی که بعدش پلاتو میگیری من اصلا اون حس لذت بخشو رو ایکس باکس نمیگیرم
نه واقعا نه.این رو نیستم :D
اتفاقا سیستم تروفی خیلی بی روحه، ولی مال ایکس باکس مخصوصا الماسی هاش یک حس ارضای روحی خوبی بهت میده
گیم اسکور رو هم به جام هایی که توی تروفی هاست بیشتر ترجیح میدم . ولی جای یک چیزی مثل پلاتینیوم واقعا خالی بود . این که وابسته به اینترنت هم هست واقعا نقطه ضعف بزرگیه و این که dlc ها رو هم جدا نمیکنه هم رو اعصابه.

اون وابستگی اچیومنت به اینترنت رو موافقم. برای ماها که خیلی وقت‌ها مصیبت داریم، ممکنه مشکل‌ساز بشه و کاش راحت‌تر کار می‌کرد.
ولی صداش رو دوست دارم و برام حس و حال جالب‌تری نسبت به تروفی داره و مدل‌های نادرش هم که کلا صدای خاص خودشون رو دارن و حس خوبی داره وقتی باز می‌شن. :دی

اون وابستگی اچیومنت به اینترنت رو موافقم. برای ماها که خیلی وقت‌ها مصیبت داریم، ممکنه مشکل‌ساز بشه و کاش راحت‌تر کار می‌کرد.
ولی صداش رو دوست دارم و برام حس و حال جالب‌تری نسبت به تروفی داره و مدل‌های نادرش هم که کلا صدای خاص خودشون رو دارن و حس خوبی داره وقتی باز می‌شن. :دی
حالا صدا سلیقه ای هست ولی کلا من مشکل دارم با همه چیزش خصوصا همون نیاز به اینترنت و داشتن دی ال سی ها برا ۱۰۰ شدن درکل دلچسب نبود برام
یه مشکل دیگشم اینه که بصورت خیلی گنده پایین صفحه باز میشه برای یکی مثل من که خیلی وقتا با صدای کم و زیرنویس بازیارو میره وسط کات سین باز شدن اچیومنت خیلی رو مخه
کلا نمیدونم کدوم دانشمندی این او اس رو طراحی کرده که همه چیزش نیاز به اینترنت و اتصال به سرور داره تا درست کار کنه

سیستم اچیومنت به نظر من دو مشکل اساسی داره یکی اینکه نیاز به اینترنت داره، جالبه برای عناوین ایکس باکس ۳۶۰ نمی‌خواد ولی برای نسل ۸ به بعد میخواد خیلی بی معنی هست
دوم اینکه اومدن dlc و بازی اصلی رو با هم ترکیب کردن
همین دو مورد رو حل کنن دیگه نقطه ضعفی نداره نیاز هم نیست مثل پلی استیشن تروفی پلات اضافه کنند بدی تروفی پلاتینیوم اینه که خود این تروفی به تنهایی بی ارزش هست فقط زمانی به دستش میاری که مابقی تروفی ها رو گرفته باشی که به نظر بی مفهوم و بی معنی است یک جورایی کارو ناقص نشون میده
دوم همین که dlc رو از بازی اصلی جدا کنه کافیه

• Like
Reactions: Love Console
اریا من حقیقتا از سال اخر که فور پرو داشتم و بعدشم فایو خریدم زیاد دیگه توی نخ پلاتینیوم نبودم اصولا پلاترها افلاین بازن من از همون اول انلاین باز بودم و همیشه هم التیمیت میزدم از اول سر همین تونستم اعتیاد به التیمیت رو کم و تمومش کنم
اینجا اومدم یک سری بازیهایی خیلی حال میکردم رو ۱۰۰۰ اچیومنت میزدم حتی بازی سختی مثل مافیا یک ریمیک رو اولش نمیخواستم ۱۰۰۰ کنم بعد دیدم چالش برای خودم بتراشم فانه دیگه گذاشتم روی درجه اخر و ۱۰۰۰ ش کردم. البته قبول دارم توی فایو و فور یک حس دیگه داره البته توی ۸۸ روزی ما نتمون قطع بود یه اپدیت هایلایت کننده اچیومنت های ۱۰۰۰ رو داد
View attachment inline_52d181b5a6.webp

در کل اینکه یه چیزی مثل پلاتینیوم بیاد عالیه ولی خب اینجا گیم پس هست از پلاس هم ارزونتره هم بهتر اکانت های ظرفیتیش هم از فایو ارزونتره من ترجیه میدم جایی بازی کنم بازیهاش ارزونتر و بیشتر باشن تا اینکه بخاطر گرونی چند ماهی یک بار بازیهای مورد علاقه مو بازی کنم ولی با پلات و تروفی همراه باشه 😆

• Like
Reactions: Love Console

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or