اخبار و شایعات پیرامون Xbox Series X | S

176699
thet_rib.jpg

176713
176727
176728
176729
176737
176730
176731
176732
176736
176733
176714
-The Medium ساخته استودیوی لهستانی Bloober در ژانر ترسناک روانشناختی که برای XSX|S و PC در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک بازی The Medium
-بازی Scorn که توسط Ebb Software برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Call of the sea که در سبک ماجراجویی توسط Out of the blue games برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد.
-بازی The Ascent که توسط Neon Giant و در سبک اکشن نقش آفرینی سایبرپانکی برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Second Extinction که توسط Systemic Reaction و در سبک شوتر اول شخص برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
-کمپین بازی Crossfire X که توسط رمدی برای PC و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
482d_tech.png

3me3_poweryourspecs.jpg

176712
-فناوری VRS که به توسعه دهندگان اجازه می‌دهد تا به شکل بهینه‌ای از تمام قدرت Xbox Series X/S استفاده کنند. بجای آن که تمام سیکل‌های گرافیک را برای تک تک پیکسل‌های روی نمایشگر به کار گیرند، آنها می‌توانند روی بخش‌های خاصی از شخصیت‌های بازی یا اشیاء مهم محیط اولویت بندی کنند. این تکنیک اجازه می‌دهد تا شاهد فریم ریتی پایدار و وضوحی بالاتر باشیم که البته روی کیفیت نهایی تصاویر نیز تاثیر گذار نخواهد بود
-شتاب دهنده سخت افزاری DirectX Ray Tracing که به معنی نورپردازی نزدیک به واقعیت و بازتاب‌های دقیق به صورت real time خواهد بود.
-استفاده از پورت HDMI 2.1 که باعث حالت Low Latency و Variable Refresh Rate در کنسول جدید میشود
-همکاری با کمپانی Seagate برای عرضه هاردهای 1 ترابایتی SSD مخصوص این کنسول که مشابه با کارتریج ویژه سریX|S طراحی میشوند. کنسول این هارد اضافی را نیز به عنوان حافظه ی اصلی شناسایی میکند. این هارد ها، همزمان با کنسول های نسل بعد به بازار عرضه میشوند.
176709
132210

• دارای D-Pad جدید و دکمه‌ی Share
  • استفاده از بلوتوث کم انرژی یا BTLE که در آن داده‌ها به صورت منقطع و محدود ارسال می‌شوند و در عوض مصرف کم انرژی از اولویت بالاتری برخوردار است
  • دارای کمترین Latency با استفاده از تکنولوژی DLI
  • قابلیت پشتیبانی از دستگاه های مختلفی مانند گوشی های هوشمند
  • قابلیت استفاده از پک های باطری قابل شارژ معرفی شده برای کنترلر های elite مایکرسافت
  • امکان به یادآوردم چند دستگاه مختلف (کنسول، کامپیوترهای خانگی یا گوشی های هوشمند) توسط کنترلر که میتولند باعث راحتی هرچه بیشتر جابجایی بدون نیاز به سیم بین آن ها شود.
  • وجود درگاه USB-C که به گیمر اجازه میدهد بدون نیاز به شارژ کنترلر و با اتصال آن به دستگاه، از آن استفاده کند.
  • اضافه کردن یک الگوی نقطه لمسی بر روی بامپر ها و تریگر ها که باعث بهبود احساس و عملکرد در هنگام بازی می شود
مقاله سایت بازی سنتر در مورد کنترلر Xbox Series X|S
176708
ویژگی های جدید

• قابلیت quick resume برای اولین بار برای کنسول های نسل هشت معرفی شد که اجازه میداد در حین انجام بازی به داشبورد کنسول خود رفته و در هر زمان دلخواه، بازی را به سرعت ادامه داد. حال با گسترش این ویژگی امکان استفاده همزمان آن برای چند بازی وجود دارد.
  • تاثیر پویا ورودی یا DLI که میتواند ورودی را بدون تاخیر با چیزی که نمایش داده می‌شود همگام سازی کند تا شاهد کنترلی دقیق‌تر و پاسخگوتر باشیم.
  • ویژگی Smart Delivery که اجازه می دهد تا با تهیه یک نسخه از بازی، به سایر نسخه های بازی نیز بدون پرداخت هزینه اضافی، دسترسی داشت. این قابلیت به خصوص در صورتی که شایعات مربوط معرفی کنسول دوم مایکروسافت حقیقت داشته باشد، می تواند بسیار جالب باشد. گفتنیست گرچه تمام بازی های ساخته شده توسط استودیو های داخلی مایکروسافت از این ویژگی استفاده خواهند کرد، اما استفاده از آن توسط سایر توسعه دهندگان به انتخاب خود آن ها بستگی دارد. با اینحال CD Project Red اولین شرکتی بود که حمایت خود از این ویژگی را اعلام کرد. بر این اساس با تهیه نسخه نسل حاضر بازی بسیار مورد انتظار Cyberpunk 2077 ،بدون پراخت هزینه اضافی به نسخه بهبودیافته نسل بعد این بازی نیز دسترسی خواهید داشت.
سرویس Backward Compatibility

• مایکروسافت پشتیبانی کنسول خود از سرویس بکوارد را تایید کرده است. برخلاف رقیب، سرویس بکوارد مایکروسافت، نه تنها شامل تمام بازی های نسل 8 میشود، بلکه در مجموع 616 بازی از نسل های شش و هفت نیز تحت این سرویس قرار میگیرند.
  • تکنیک بازسازی HDR سری اکس باعث میشود تا تمام بازی های اکس باکس اوریجینال و اکس باکس 360، به صورت اتوماتیک و بدون داشتن اثر منفی منفی روی پرفورمنس بازی، از این ویژگی بهره مند شوند.
  • بر اساس صحبت های جیسون رونالد، تیم بکوارد مایکروسافت، با اختراع تکنیک هایی جدید، امکان دوبرابر شدن نرخ فریم مجموعه مشخصی از بازی های بکوارد، روی XSX|S را فراهم کرده اند. به این صورت که برخی بازی های 30 فریم به 60، و برخی بازی های 60 به 120 فریم بر ثانیه ارتفا می یابند.
  • تایید شده است که قابلیت Quick Resume ، بر روی تمام عناوین نسل های گذشته اکس باکس هم قابل اجرا می باشد و منحصر به بازی های نسل آینده نمیشود.
176707
177104 177105 177106 177107 177108 177109 177110 177111 177112 177113 177114
177115

176706

nmas_poll.png

سلام دوستان،
من و برادرم قصد داریم دو تا کنسول ایکس باکس سری اس بخریم (در دو شهر متفاوت زندگی می‌کنیم) و گیم پس اولتیمیت رو به صورت اشتراکی خریداری کنیم. می‌خواستم بپرسم که آیا میتونیم با تنها خرید یک اکانت اولتیمیت و اشتراک اون، با همدیگه آنلاین بازی کنیم؟ مثا فیفا ۲۰ یا Gears 5.

بله ولی توضیحات بخون راحت تر تصمیم بگیری

چند تا کار مختلف میتونید انجام بدین

۱.اکانت گیم پس آلتیمیت از کانال ها و سایت ها بخرید و استفاده کنید

۲.روی اکانت خودتون گیم پس فعال کنید

فرقی هم خیلی نمیکنه و من پیشنهاد میکنم اکانت بخرید

حالا هر اکانت ۲ تا ظرفیت داره
هوم
غیر هوم

توی کانال ها میتونید یکی از ظرفیت هارو بگیرید یا اکانت کامل که شامل هر ۲ تا ظرفیت میشه رو بخرید

اگه شما میخواید روی ۲ تا کنسول بازی کنید اگه یدونه اکانت کامل بگیرید یکی باید هوم باشه یکی هم غیر هوم

کسی هم که اکانت غیر هوم روی کنسولش باشه هر وقت میخواد بازی کنه باید وارد اکانت بشه و چک بشه لایسنس بعد میتونه با اکانت خودش بازی کنه

اکانت غیر هوم بدون اینترنت نمیشه استفاده کرد و حتما باید آنلاین بشین

در نتیجه اگه آفلاین هم بازی میکنید بهترین کار اینه ۲ تا اکانت ظرفیت هوم بگیرید و قیمت هم خیلی با یه اکانت کامل فرقی نداره

برای دسته باید تغییرات درست و حسابی میداد
انقدر درگیر ترافلاپس شدن که یادشون رفت دسته ای م وجود داره:D
کنترلرهای ایکس باکس هیچ مشکلی ندارن. به جز نداشتن باتری داخلی که میتونه برای بعضی ها خوشایند نباشه.
این هایپ haptic feedback یک دهم هایپی که برای Sixaxis راه افتاده بود هم نیست. همونطور که قابلیت های Sixaxis خیلی سریع فید شد این هم میشه. کامنتمو بوکمارک کن
چیزی که این وسط برای گیمر مهمه (نه پلیر) کیفیت ساخت و ارگونومی کنترلرهاست که سونی هیچوقت تاکید میکنم هیچوقت هیچ حرفی تو این زمینه برای گفتن نداشته.
کنترلرهای ps3 و ps4 به شدت کیفیت ساخت پایینی داشتند. به نوعی که حتی بدون اینکه ازشون استفاده کنی هم خراب میشد!
خدا شاهده همین الان کنترلرهای ایکس باکس اورجینال من مثل ساعت سوییس کار میکنه.:D بدون کوچکترین مشکل. 360 و xbox one هم به همین شکل. من کماکان دارم از کنترلر xbox 360 استفاده میکنم. بیش از 12 سال...
کنترلرهای ps3 , ps4 منو بیچاره کردن. با اینکه یک صدم کنترلرهای ایکس باکس باهاشون بازی کردم، ولی هرکدوم چندین دفعه تعمیر شدن. بگذریم از ارگونومی و محل قرارگیری احمقانه ی آنالوگ ها و....

بله ولی توضیحات بخون راحت تر تصمیم بگیری

چند تا کار مختلف میتونید انجام بدین

۱.اکانت گیم پس آلتیمیت از کانال ها و سایت ها بخرید و استفاده کنید

۲.روی اکانت خودتون گیم پس فعال کنید

فرقی هم خیلی نمیکنه و من پیشنهاد میکنم اکانت بخرید

حالا هر اکانت ۲ تا ظرفیت داره
هوم
غیر هوم

توی کانال ها میتونید یکی از ظرفیت هارو بگیرید یا اکانت کامل که شامل هر ۲ تا ظرفیت میشه رو بخرید

اگه شما میخواید روی ۲ تا کنسول بازی کنید اگه یدونه اکانت کامل بگیرید یکی باید هوم باشه یکی هم غیر هوم

کسی هم که اکانت غیر هوم روی کنسولش باشه هر وقت میخواد بازی کنه باید وارد اکانت بشه و چک بشه لایسنس بعد میتونه با اکانت خودش بازی کنه

اکانت غیر هوم بدون اینترنت نمیشه استفاده کرد و حتما باید آنلاین بشین

در نتیجه اگه آفلاین هم بازی میکنید بهترین کار اینه ۲ تا اکانت ظرفیت هوم بگیرید و قیمت هم خیلی با یه اکانت کامل فرقی نداره
خیلی ممنون از پاسخ کامل شما.

• Like
Reactions: ravi
دسته رو به نظرم هیچ کاریش نکنن فقط باطری و حذف کنن . بقیش و اصلا نباید دست بزنن خیلی خوبه خودش و خوش دسته
نمیدونم چرا خیلی ها فکر میکنن دسته که باتری شارژی داشته باشه بهتره؟؟ :-??تو اون حالت شما فقط یه آپشن داری و وقتی باتری دسته تموم بشه یا باید بازی کردن رو ول کنی یا با سیم بازی کنی ولی اینجوری هم میتونی باتری قلمی قابل شارژ بزاری تو دسته هم باتری معمولی و هم باتری های قابل شارژ مخصوص دسته.

کنترلرهای ایکس باکس هیچ مشکلی ندارن. به جز نداشتن باتری داخلی که میتونه برای بعضی ها خوشایند نباشه.
این هایپ haptic feedback یک دهم هایپی که برای Sixaxis راه افتاده بود هم نیست. همونطور که قابلیت های Sixaxis خیلی سریع فید شد این هم میشه. کامنتمو بوکمارک کن
چیزی که این وسط برای گیمر مهمه (نه پلیر) کیفیت ساخت و ارگونومی کنترلرهاست که سونی هیچوقت تاکید میکنم هیچوقت هیچ حرفی تو این زمینه برای گفتن نداشته.
کنترلرهای ps3 و ps4 به شدت کیفیت ساخت پایینی داشتند. به نوعی که حتی بدون اینکه ازشون استفاده کنی هم خراب میشد!
خدا شاهده همین الان کنترلرهای ایکس باکس اورجینال من مثل ساعت سوییس کار میکنه.:D بدون کوچکترین مشکل. 360 و xbox one هم به همین شکل. من کماکان دارم از کنترلر xbox 360 استفاده میکنم. بیش از 12 سال...
کنترلرهای ps3 , ps4 منو بیچاره کردن. با اینکه یک صدم کنترلرهای ایکس باکس باهاشون بازی کردم، ولی هرکدوم چندین دفعه تعمیر شدن. بگذریم از ارگونومی و محل قرارگیری احمقانه ی آنالوگ ها و....

من Dualsence را تجربه نکردم و اتفاقا خیلی دوست دارم تجربه اش کنم و یکی از موارد هایپ برانگیز PS5 برای من همونه چون خیلی تعریف میکنن ازش و امیدوارم همون قابلیت ها را ماکرو هم بذاره تا همه گیر بشه استفادش ولی حرفت در مورد کیفیت ساخت و بدردنخور بودن قابلیت های DS4 را تایید میکنم.

من واقعا خیلی کم این نسل بازی کردم (جمعا 80 تا بازی که نصفشم حتی تموم نکردم) ولی این DS4 بدترین جنبه PS4 بود برام. دوبار تا حالا خراب شده نمیدونم دلیلش چیه.اصلا کیفیت ساخت مطلوبی نداره. قابلیتهاش هم که سرجمع روی سه چهارتا بازی دیدم استفاده بشه و خیلی چیزهاش حتی نکته منفی هم بود مثل اون LED ایش که باتری را خالی میکرد.

ماکرو به نظرم باید اولا باتری با کیفیت داخلی بذاره مثل باتری کنترلر PRO وی یو. یکی هم این قابلیت های دوال سنس را باید اضافه کنه، ولی ارگونومی و کیفیت دسته ها باید همین بمونه

من خودم از جمله کسایی م که کلی از ds4 زخم خوردم :D
دسته x one هم دارم و از لحاظ کیفیت متریال دسته ایکس باکس مشخصا بهتره .
ولی بازم دلیل نمیشه که از نوآوری و خلاقیت دست بکشی .یخورده مخملی کردن تریگر که نمیشه خلاقیت :D

با حرفات موافقم تا ds4، اما دوال سنس بنظرم از نظر خوش دست بودن خیلی بهتر شده نسبت به قبل انگار (دستم نگرفتم تاحالا اما همین که شدید فرمش شبیه دسته های ایکس باکس شده برا اولین بار برام جذاب شد)
هپتیک با اینکه ضروری نیست و در نهایت برا بازیا آنلاین همه غیر فعالش میکنن ولی بنظرم تجربه جالبی میده برا سینگلا، اول فک میکردم فقط واسه هایپ الکی ازش استفاده میکنن اما اینکه بازیای مولتی پلتفورمم دارن ازش استفاده میکنن یعنی قابلیت بدی نیست.

در مورد باتری قلمی هنوز موندم مشکل بعضیا چیه باهاش :-" جدی یکی که مشکل داره باهاش بیاد دلایلشو بگه چون تا الان هرچی در این مورد خوندم در این حد بوده که "باتری متاسفانه هنوز قلمی هست نکته منفی"

والا من یه نفر با باتری قلمی راحت ترم
الآن باتری 2600 میلی مپر گرفتم جفتی 75 تومن از عمده فروش و شارژرش هم رو گرفتم 130 تومن
توی یک هفته با روزی 3 ساعت بازی فعلا که شارژ خالی نکرده
هر موقع هم خراب شد 150 تومن خرج دو جفت باتری دیگه ست
.....................................
در مورد دانلود هم سه شب پیش 95 گیگ دانلود کردم که به نظرم خوب بود ولی 40 گیگش رو توی یک ساعت اول که بیدار بودم دانلود کرد و زمانی که خوابیدم سرعت هم با من خوابیده بود و تا ساعت 9 حدود 55 گیگ دیگه دانلود کرده بود
پریشب 12 گیگ دانلود کردم که کلا شرمنده م کرد
دیشب هم هر کاری کردم سرعت دانلود روی 3 مگ و 2 مگ بود ولی تصمیم گرفتم که کلا با پی ان ان دانلود کنم که تا صبح 87 گیگ دانلود کرده بود

در مورد باتری قلمی هنوز موندم مشکل بعضیا چیه باهاش :-" جدی یکی که مشکل داره باهاش بیاد دلایلشو بگه چون تا الان هرچی در این مورد خوندم در این حد بوده که "باتری متاسفانه هنوز قلمی هست نکته منفی"
دقیقا منم هم نظرم با شما! من باتری قلمی رو نه تنها نقطه ضعف نمی دونم که به نظرم یه جورایی نقطه قوت می تونه باشه! مایکرو اومده باتری داخلی رو حذف کرده تا قیمت دسته بیاد پایین . حالا اگه باتری داخلی داشت من که خودم باتری شارژی و شارژش رو از قبل دارم برای چی باید بیام پول بیشتری برای باتری داخلی دسته بدم که به دردم نمی خوره ؟! البته مایکرو اومده کیت شارژی رو هم ارائه داده تا هرکی باتری شارژی و شارژرش رو نداشت و نمی خواست باتری قلمی بندازه بیاد اون رو انتخاب کنه ( و به طبع بهاش رو هم پرداخت کنه ) . این حق انتخاب هست که داره ارائه میشه! حالا باز یه عده میان میگن شما دارین سفسطه می کنین و باتری قلمی تو قرن 21؟؟ :|:D

دقیقا منم هم نظرم با شما! من باتری قلمی رو نه تنها نقطه ضعف نمی دونم که به نظرم یه جورایی نقطه قوت می تونه باشه! مایکرو اومده باتری داخلی رو حذف کرده تا قیمت دسته بیاد پایین . حالا اگه باتری داخلی داشت من که خودم باتری شارژی و شارژش رو از قبل دارم برای چی باید بیام پول بیشتری برای باتری داخلی دسته بدم که به دردم نمی خوره ؟! البته مایکرو اومده کیت شارژی رو هم ارائه داده تا هرکی باتری شارژی و شارژرش رو نداشت و نمی خواست باتری قلمی بندازه بیاد اون رو انتخاب کنه ( و به طبع بهاش رو هم پرداخت کنه ) . این حق انتخاب هست که داره ارائه میشه! حالا باز یه عده میان میگن شما دارین سفسطه می کنین و باتری قلمی تو قرن 21؟؟ :|:D
پس چرا تو کنترل الیت سری ۲ این حق انتخاب رو گرفتن و باطری داخلی گذاشتن؟

من نسل پیش سال ۲۰۱۵ باطری شارژی اورجینال خود ایکس باکس گرفتم،قشنگ سه چهار روز بدون نیاز به شارژ استفاده میکنم خیلی عالیه
یادش بخیر اونموقع خریدم ۱۵۰ تومن اینا

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

• Like
Reactions: powergaming
گیمر واقعی همیشه خشاب اضافه(باتری) باید داشته باشه :D

از نظرم منم باتری قلمی بهترین گزینه واسه دسته هستش چون همیشه ظرفیت باتری های داخلی خیلی کمتر از باتری قلمی شارژی هستش

وقتی هم تموم بشه مجبوری یا با سیم بازی کنی یا صبر کنی تا شارژ بشه

اگه باتری هم خراب یا ضعیف بشه کلا باید دسته رو باز کنی که داستانه

الان من ۲ جفت باتری ۲۷۰۰ کملیون اصلی خریدم با خیال راحت بازی میکنم هر وقت هم که دسته خاموش شد باتری هارو عوض میکنم و ادامه بازی

بعد 20 روز تجربه کار با سری ایکس ( ps5 رو هنوز تهیه نکردم ) یک سری نکات رو لازم شد بگم راجب کنسول xbox series x : کنسول به معنای واقعی قدرتمنده البته هنوز بازی واقعی نسل نهمی نیومده ولی با توجه به بازیهایی مثل گیرز و فورزا و کالاف و اسسین والهالا دارم میگم. چه کیفیتی دارن یعنی واقعا روی این کنسول از نظر بصری خیلی فرق دارن نسبت به کنسول وان ایکس(گیرز 5 و فورزا رو وان ایکس بازی کرده بودم). فرقش هم محسوس هست مخصوصا یک تیوی 4k خوب داشته باشی. کنسول بی صدای بی صدا . حتی رو این بازیها هم که فعلا گرافیکی ترین بازیهای برای ایکس باکس هستن اصلا صدای فن در نمیاد. راجب quick resume بگم من عاشق این قابلیت شدم همزمان بین 3 4 تا بازی اونم تو هر 10 15 ثانیه پشت هم quick resume میزدم که ببینم بالاخره هنگ میکنه یا ارور میده هنوز تا دیشب هیچ مشکلی به وجود نیومده هر وقت خواستم راحت اجرا شده این قابلیت. راجب کرش کردن و خاموش شدنا این چیزا هم بگم زمانی که کالاف کولد وار رو بازی میکردم قبل اپدیت چندبار کنسول کرش کرد و خود به خود خاموش کرد که اونم مربوط به ری تریسینگ خود بازی بود بعد اپدیت اصلا تا الان نه کرش کرده کنسول نه خاموش شده. قابلت auto hdr بگم برای بازیهایی که زمان خودشون اصلا ساپورت نمیکردن . من بازی های گیرز التیمت ادیشن و رایز و کرایسیس 3 (نسل هفتم) رو تست کردم از نظر بصری خیلی بهتر شدن نسبت به زمانی که رو کنسول وان پایه اجرا میشدن. مخصوصا کرایسیس 3 که نور پردازیش کلی بهتر شده بود . دسته هم که قبلا گفتم کوچیکتر شده و خوش دست تر و همینطور سبک تر/ lbو rb هم نرم تر شده. من هیچ وقت با ایکس باکس بازی فوتبالی انجام نمیدادم بخاطر بزرگ بودن دسته تسلط نداشتم ولی الان خیلی راحت میتونم رو دسته سری ایکس بازی کنم بدون اینکه اذیت بشم (استفاده از باطری بیرونی هنوز تو مخه به نظرم) . راجب گیم پس: یعنی باور کنید نمیدونید کدوم بازی رو اول دانلود کنید و بازی کنید انقدر تنوع بازیاش خوبه. باید به جای هارد یک ترا این کنسول هارد 2 ترا حداقل داشت تا بتونی حداقل چندتاش رو دانلود کنی. من اولین بارم بود این سرویس رو استفاده میکردم مثل کسایی بودم که گشنه سر یک میز پر غذا میشستن فقط چند دقیقه فکر میکردن از چی شروع کنن:D . واقعا نمیدونستم از کدوم بازی شروع کنم با توجه که تو نسل هشتم من خیلی از بازیها رو انجام نداده بودم. کلی بازی برای من بودش که انتخاب کنم. کلا گیم پس سرویس فوق العاده ای هست. امیدوارم این نسل مایکروسافت بازی های انحصاری بیشتری معرفی کنه تا استفاده حداکثری از این سرویس داشته باشیم. در کل تجربه من از این کنسول تا الان رضایت بخش بوده

دسته رو به نظرم هیچ کاریش نکنن فقط باطری و حذف کنن . بقیش و اصلا نباید دست بزنن خیلی خوبه خودش و خوش دسته
شاید من تنها کسی باشم که مخالف باتری داخلی باشم، سر dualshock 4 رسما بیچاره شدم، همیشه کنارم یک پاور بانک بود که به دسته وصل بود. بعد نیم ساعت بازی low battery می‌شد. به خاطر همین ترجیح مید‌هم ۲ دست باتری Energizer داشته باشم تا باتری داخلی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or