اخبار و شایعات پیرامون Xbox Series X | S

176699
thet_rib.jpg

176713
176727
176728
176729
176737
176730
176731
176732
176736
176733
176714
-The Medium ساخته استودیوی لهستانی Bloober در ژانر ترسناک روانشناختی که برای XSX|S و PC در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک بازی The Medium
-بازی Scorn که توسط Ebb Software برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Call of the sea که در سبک ماجراجویی توسط Out of the blue games برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد.
-بازی The Ascent که توسط Neon Giant و در سبک اکشن نقش آفرینی سایبرپانکی برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Second Extinction که توسط Systemic Reaction و در سبک شوتر اول شخص برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
-کمپین بازی Crossfire X که توسط رمدی برای PC و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
482d_tech.png

3me3_poweryourspecs.jpg

176712
-فناوری VRS که به توسعه دهندگان اجازه می‌دهد تا به شکل بهینه‌ای از تمام قدرت Xbox Series X/S استفاده کنند. بجای آن که تمام سیکل‌های گرافیک را برای تک تک پیکسل‌های روی نمایشگر به کار گیرند، آنها می‌توانند روی بخش‌های خاصی از شخصیت‌های بازی یا اشیاء مهم محیط اولویت بندی کنند. این تکنیک اجازه می‌دهد تا شاهد فریم ریتی پایدار و وضوحی بالاتر باشیم که البته روی کیفیت نهایی تصاویر نیز تاثیر گذار نخواهد بود
-شتاب دهنده سخت افزاری DirectX Ray Tracing که به معنی نورپردازی نزدیک به واقعیت و بازتاب‌های دقیق به صورت real time خواهد بود.
-استفاده از پورت HDMI 2.1 که باعث حالت Low Latency و Variable Refresh Rate در کنسول جدید میشود
-همکاری با کمپانی Seagate برای عرضه هاردهای 1 ترابایتی SSD مخصوص این کنسول که مشابه با کارتریج ویژه سریX|S طراحی میشوند. کنسول این هارد اضافی را نیز به عنوان حافظه ی اصلی شناسایی میکند. این هارد ها، همزمان با کنسول های نسل بعد به بازار عرضه میشوند.
176709
132210

• دارای D-Pad جدید و دکمه‌ی Share
  • استفاده از بلوتوث کم انرژی یا BTLE که در آن داده‌ها به صورت منقطع و محدود ارسال می‌شوند و در عوض مصرف کم انرژی از اولویت بالاتری برخوردار است
  • دارای کمترین Latency با استفاده از تکنولوژی DLI
  • قابلیت پشتیبانی از دستگاه های مختلفی مانند گوشی های هوشمند
  • قابلیت استفاده از پک های باطری قابل شارژ معرفی شده برای کنترلر های elite مایکرسافت
  • امکان به یادآوردم چند دستگاه مختلف (کنسول، کامپیوترهای خانگی یا گوشی های هوشمند) توسط کنترلر که میتولند باعث راحتی هرچه بیشتر جابجایی بدون نیاز به سیم بین آن ها شود.
  • وجود درگاه USB-C که به گیمر اجازه میدهد بدون نیاز به شارژ کنترلر و با اتصال آن به دستگاه، از آن استفاده کند.
  • اضافه کردن یک الگوی نقطه لمسی بر روی بامپر ها و تریگر ها که باعث بهبود احساس و عملکرد در هنگام بازی می شود
مقاله سایت بازی سنتر در مورد کنترلر Xbox Series X|S
176708
ویژگی های جدید

• قابلیت quick resume برای اولین بار برای کنسول های نسل هشت معرفی شد که اجازه میداد در حین انجام بازی به داشبورد کنسول خود رفته و در هر زمان دلخواه، بازی را به سرعت ادامه داد. حال با گسترش این ویژگی امکان استفاده همزمان آن برای چند بازی وجود دارد.
  • تاثیر پویا ورودی یا DLI که میتواند ورودی را بدون تاخیر با چیزی که نمایش داده می‌شود همگام سازی کند تا شاهد کنترلی دقیق‌تر و پاسخگوتر باشیم.
  • ویژگی Smart Delivery که اجازه می دهد تا با تهیه یک نسخه از بازی، به سایر نسخه های بازی نیز بدون پرداخت هزینه اضافی، دسترسی داشت. این قابلیت به خصوص در صورتی که شایعات مربوط معرفی کنسول دوم مایکروسافت حقیقت داشته باشد، می تواند بسیار جالب باشد. گفتنیست گرچه تمام بازی های ساخته شده توسط استودیو های داخلی مایکروسافت از این ویژگی استفاده خواهند کرد، اما استفاده از آن توسط سایر توسعه دهندگان به انتخاب خود آن ها بستگی دارد. با اینحال CD Project Red اولین شرکتی بود که حمایت خود از این ویژگی را اعلام کرد. بر این اساس با تهیه نسخه نسل حاضر بازی بسیار مورد انتظار Cyberpunk 2077 ،بدون پراخت هزینه اضافی به نسخه بهبودیافته نسل بعد این بازی نیز دسترسی خواهید داشت.
سرویس Backward Compatibility

• مایکروسافت پشتیبانی کنسول خود از سرویس بکوارد را تایید کرده است. برخلاف رقیب، سرویس بکوارد مایکروسافت، نه تنها شامل تمام بازی های نسل 8 میشود، بلکه در مجموع 616 بازی از نسل های شش و هفت نیز تحت این سرویس قرار میگیرند.
  • تکنیک بازسازی HDR سری اکس باعث میشود تا تمام بازی های اکس باکس اوریجینال و اکس باکس 360، به صورت اتوماتیک و بدون داشتن اثر منفی منفی روی پرفورمنس بازی، از این ویژگی بهره مند شوند.
  • بر اساس صحبت های جیسون رونالد، تیم بکوارد مایکروسافت، با اختراع تکنیک هایی جدید، امکان دوبرابر شدن نرخ فریم مجموعه مشخصی از بازی های بکوارد، روی XSX|S را فراهم کرده اند. به این صورت که برخی بازی های 30 فریم به 60، و برخی بازی های 60 به 120 فریم بر ثانیه ارتفا می یابند.
  • تایید شده است که قابلیت Quick Resume ، بر روی تمام عناوین نسل های گذشته اکس باکس هم قابل اجرا می باشد و منحصر به بازی های نسل آینده نمیشود.
176707
177104 177105 177106 177107 177108 177109 177110 177111 177112 177113 177114
177115

176706

nmas_poll.png

بعد 20 روز تجربه کار با سری ایکس ( ps5 رو هنوز تهیه نکردم ) یک سری نکات رو لازم شد بگم راجب کنسول xbox series x : کنسول به معنای واقعی قدرتمنده البته هنوز بازی واقعی نسل نهمی نیومده ولی با توجه به بازیهایی مثل گیرز و فورزا و کالاف و اسسین والهالا دارم میگم. چه کیفیتی دارن یعنی واقعا روی این کنسول از نظر بصری خیلی فرق دارن نسبت به کنسول وان ایکس(گیرز 5 و فورزا رو وان ایکس بازی کرده بودم). فرقش هم محسوس هست مخصوصا یک تیوی 4k خوب داشته باشی. کنسول بی صدای بی صدا . حتی رو این بازیها هم که فعلا گرافیکی ترین بازیهای برای ایکس باکس هستن اصلا صدای فن در نمیاد. راجب quick resume بگم من عاشق این قابلیت شدم همزمان بین 3 4 تا بازی اونم تو هر 10 15 ثانیه پشت هم quick resume میزدم که ببینم بالاخره هنگ میکنه یا ارور میده هنوز تا دیشب هیچ مشکلی به وجود نیومده هر وقت خواستم راحت اجرا شده این قابلیت. راجب کرش کردن و خاموش شدنا این چیزا هم بگم زمانی که کالاف کولد وار رو بازی میکردم قبل اپدیت چندبار کنسول کرش کرد و خود به خود خاموش کرد که اونم مربوط به ری تریسینگ خود بازی بود بعد اپدیت اصلا تا الان نه کرش کرده کنسول نه خاموش شده. قابلت auto hdr بگم برای بازیهایی که زمان خودشون اصلا ساپورت نمیکردن . من بازی های گیرز التیمت ادیشن و رایز و کرایسیس 3 (نسل هفتم) رو تست کردم از نظر بصری خیلی بهتر شدن نسبت به زمانی که رو کنسول وان پایه اجرا میشدن. مخصوصا کرایسیس 3 که نور پردازیش کلی بهتر شده بود . دسته هم که قبلا گفتم کوچیکتر شده و خوش دست تر و همینطور سبک تر/ lbو rb هم نرم تر شده. من هیچ وقت با ایکس باکس بازی فوتبالی انجام نمیدادم بخاطر بزرگ بودن دسته تسلط نداشتم ولی الان خیلی راحت میتونم رو دسته سری ایکس بازی کنم بدون اینکه اذیت بشم (استفاده از باطری بیرونی هنوز تو مخه به نظرم) . راجب گیم پس: یعنی باور کنید نمیدونید کدوم بازی رو اول دانلود کنید و بازی کنید انقدر تنوع بازیاش خوبه. باید به جای هارد یک ترا این کنسول هارد 2 ترا حداقل داشت تا بتونی حداقل چندتاش رو دانلود کنی. من اولین بارم بود این سرویس رو استفاده میکردم مثل کسایی بودم که گشنه سر یک میز پر غذا میشستن فقط چند دقیقه فکر میکردن از چی شروع کنن:D . واقعا نمیدونستم از کدوم بازی شروع کنم با توجه که تو نسل هشتم من خیلی از بازیها رو انجام نداده بودم. کلی بازی برای من بودش که انتخاب کنم. کلا گیم پس سرویس فوق العاده ای هست. امیدوارم این نسل مایکروسافت بازی های انحصاری بیشتری معرفی کنه تا استفاده حداکثری از این سرویس داشته باشیم. در کل تجربه من از این کنسول تا الان رضایت بخش بوده
گرافیک عالیه والهالا
EqblsHmXIAEx4WB.jpeg Eqa_OMEXMAIezME.jpeg
EqaulCXW4AIfou1.jpeg EqaupWwW4AA3uIw.jpeg

امروز اومدم تنها بدی که از کنسول تا الان دیدم بگم
البته بدی هم نیست برای من یکم اذیت کننده است
کنترلر چون جمع و جور تر شده یکم دستای بزرگ منو تو شوتر اذیت می‌کنه البته از اونور باعث میشه سریعتر باشی

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
بازی هک اند اسلش یا فایتینگ رو با کنترل xbox تجربه کردی؟ فکر کنم این کوچیکتر شدنه خیلی روی تجربه این بازیها تاثیر بذاره.

ایکس باکس سری ایکس من هم دیروز بعد از هفته ها تاخیر بدست ام رسید?
برای این قضیه قرنطینه و محدودیت های کرونا بارم از ماه قبل تو بوشهر گیر کرده بود نمیتونست حرکت کنه
کنسول خوبیه
من فعلا فقط بازی Ori رو چک کردم
کیفیت دسته و همچنین طول عمر باتری عالی
من یک پک باتری شارژی سونی خریدم عالیه
و نکته ی دیگه کیفیت صدا هدست رو که به دسته ایکس باکس وصل کردم از کیفیت صدای هدست متصل به دسته PlayStation خیلی بهتره
فکر نمیکردم اتصال سیمی هدست به دسته کیفیت خوبی داشته باشه و با این وضیعت نیازی به خرید هدست بی سیم مخصوص ایکس باکس هم نیست

اقا این خبر تو خواب و رویا هم قفله بی خیال خدایی:D
نه اونطوری هم نیست. یه گوگل کنید متوجه میشید ده ها سایت اومدن به نوعی این خبر رو تکذیب کردن. قاعدتن خیلی ها باور کردن که اینها درصدد تکذیب کردنش بودن.
این مساله چند جنبه مختلف داره. من نمیخام (مثل بعضی ها) طوری حرف بزنم که مثلن شما فکر کنید مشاور و وکیل اقتصادی شرکت های جاینت بودم و یا کف "سیلیکون ولی" معامله جوش میدادم.
اینکه مایکروسافت، سونی رو بخره شدنیه. مایکروسافت با توجه به دارایی هاش امکان خرید سونی رو داره. کسی هم که بگه شرکت x قصد فروش نداره، صرفن داره نشون میده که حتی اطلاعات سطحی هم از بیزینس و اقتصاد نداره. هرچیزی رو که بشه قیمت گذاری کرد، قابل خرید هم هست. ولی خب مسلمن خرید یک کمپانی در سطح سونی یک شبه اتفاق نمیوفته و با توجه به مسایل قانونی و مذاکره سر قیمت و...، نهایی شدنش میتونه تا چندین سال هم طول بکشه.
ولی آیا مایکروسافت میخاد اینکارو بکنه؟ آیا اینکار به نفعش تموم میشه؟ چقدر احتمال داره با این خرید به صنعت گیم (و در نتیجه خود مایکروسافت) ضربه بخوره؟ مدیریت این کمپانی به خصوص بخشهایی که مایکروسافت تجربه ای در اونها نداره، بعد از خرید به شکل خاهد بود؟ چه سیاستی باید در نظر گرفت تا اعتماد اینستالد بیس برند سونی رو بعد از تصاحب جلب کرد؟ آیا این سرمایه گذاری توجیه اقتصادی داره؟و....
اینها مسایلی هستند که احتمال خرید رو به 0.0000001% کاهش میدن. ولی اگر بتونن برای همه این مسایل راه حل و برنامه داشته باشن، بله. این اتفاق شدنیه.

نه اونطوری هم نیست. یه گوگل کنید متوجه میشید ده ها سایت اومدن به نوعی این خبر رو تکذیب کردن. قاعدتن خیلی ها باور کردن که اینها درصدد تکذیب کردنش بودن.
این مساله چند جنبه مختلف داره. من نمیخام (مثل بعضی ها) طوری حرف بزنم که مثلن شما فکر کنید مشاور و وکیل اقتصادی شرکت های جاینت بودم و یا کف "سیلیکون ولی" معامله جوش میدادم.
اینکه مایکروسافت، سونی رو بخره شدنیه. مایکروسافت با توجه به دارایی هاش امکان خرید سونی رو داره. کسی هم که بگه شرکت x قصد فروش نداره، صرفن داره نشون میده که حتی اطلاعات سطحی هم از بیزینس و اقتصاد نداره. هرچیزی رو که بشه قیمت گذاری کرد، قابل خرید هم هست. ولی خب مسلمن خرید یک کمپانی در سطح سونی یک شبه اتفاق نمیوفته و با توجه به مسایل قانونی و مذاکره سر قیمت و...، نهایی شدنش میتونه تا چندین سال هم طول بکشه.
ولی آیا مایکروسافت میخاد اینکارو بکنه؟ آیا اینکار به نفعش تموم میشه؟ چقدر احتمال داره با این خرید به صنعت گیم (و در نتیجه خود مایکروسافت) ضربه بخوره؟ مدیریت این کمپانی به خصوص بخشهایی که مایکروسافت تجربه ای در اونها نداره، بعد از خرید به شکل خاهد بود؟ چه سیاستی باید در نظر گرفت تا اعتماد اینستالد بیس برند سونی رو بعد از تصاحب جلب کرد؟ آیا این سرمایه گذاری توجیه اقتصادی داره؟و....
اینها مسایلی هستند که احتمال خرید رو به 0.0000001% کاهش میدن. ولی اگر بتونن برای همه این مسایل راه حل و برنامه داشته باشن، بله. این اتفاق شدنیه.
از این ها هم بگذریم خرید سونی توسط مایکروسافت به دلیل شرایط رقابتی بازار ممکنه اصلا تأیید نشه.
اولا سونی خیلی بخش ها داره یه کار مایکروسافت نمیاد دوما فرضا هم بتونه بخرش بخش گیمش رو اگه در نظر بگیریم چون خریدش باعث تک قطبی شدن بازار و حذف رقابت میشه جلوش رو میگیرن

یه خورده قضیه مشکوکه. از اون طرف میگن این گزارش رو یه وبسایت اسپانیایی تو روز "دروغ اسپانیایی زبانها" (همون اپریل فول) منتشر کرده. از اینطرف هم اینا هی آدمو سیخ میکنن. ولی فکر کن 0.000001% واقعی باشه.:D
سونی فن ها دچار بحران هویت میشن.:D
تاپیک vs چی میشه؟:))
مسخره ترین اتفاق گیمینگ برای هرکسی میتون باش که رشد گیم و رقابت براش مهمه.
از طرفیم یه نگاهی به قد و قامت ماکرو تو صنعت گیم بکنیم هیچ رقمه سونی نزدیک ماکرو نمیتونه باش(البته جز چندتا ip اورجینال و قوی) که بشخصه بخاطر همینا دو نسل ps داشتم
اما سونی اصلا خرید خوبی نیست برای ماکروسافت
ماکروسافت ip ها و بازی هایی رو بطور کل تا پایان نسل نهم بهمون میده تو خواب هم نمیدیدیم :D
یکم زمانبره امااز سرویس ها و بازی های معرفی شده و استدیوهای تحت مالکیت بسادگی میشه حدس زدکه منتظرچی باید باشیم=P~

خب انگار قضیه داره جدی میشه کم کم?

View attachment 188859
بنظرم اگه این عملی بشه بعید نیست مایکروسافت گلد رو هم کلا حذف کنه
اونقدری آپشن به گیم پس آلتیمیت اضافه میکنن که اگه یه روزی مولتی پلیر هم free شد بازم مخاطب بره سراغ همون اشتراک آلتیمیت نه عادی

بنظرم اگه این عملی بشه بعید نیست مایکروسافت گلد رو هم کلا حذف کنه
اونقدری آپشن به گیم پس آلتیمیت اضافه میکنن که اگه یه روزی مولتی پلیر هم free شد بازم مخاطب بره سراغ همون اشتراک آلتیمیت نه عادی
امیدوارم شایعات درست باشه و گیم پس آلتیمیت هر روز پیشرفت کنه.
اگر قیمت اکانت هوم گیم پس آلتیمیت رو با قیمت اکانت هوم بازی هاش مقایسه کنید، به ارزشش پی می برید.
به نظرتون الآن، خرید بازی های یوبی‌سافت (فور آنر) واسه ایکس باکس، کار درستیه؟

• Like
Reactions: omid0
بازی هک اند اسلش یا فایتینگ رو با کنترل xbox تجربه کردی؟ فکر کنم این کوچیکتر شدنه خیلی روی تجربه این بازیها تاثیر بذاره.
چرا تاثیر داره درکل دسته خوش دست تر شده برای شوتر هم عالیه

Sent from my moto g(9) plus using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or