اخبار و شایعات پیرامون Xbox Series X | S

176699
thet_rib.jpg

176713
176727
176728
176729
176737
176730
176731
176732
176736
176733
176714
-The Medium ساخته استودیوی لهستانی Bloober در ژانر ترسناک روانشناختی که برای XSX|S و PC در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک بازی The Medium
-بازی Scorn که توسط Ebb Software برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Call of the sea که در سبک ماجراجویی توسط Out of the blue games برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد.
-بازی The Ascent که توسط Neon Giant و در سبک اکشن نقش آفرینی سایبرپانکی برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Second Extinction که توسط Systemic Reaction و در سبک شوتر اول شخص برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
-کمپین بازی Crossfire X که توسط رمدی برای PC و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
482d_tech.png

3me3_poweryourspecs.jpg

176712
-فناوری VRS که به توسعه دهندگان اجازه می‌دهد تا به شکل بهینه‌ای از تمام قدرت Xbox Series X/S استفاده کنند. بجای آن که تمام سیکل‌های گرافیک را برای تک تک پیکسل‌های روی نمایشگر به کار گیرند، آنها می‌توانند روی بخش‌های خاصی از شخصیت‌های بازی یا اشیاء مهم محیط اولویت بندی کنند. این تکنیک اجازه می‌دهد تا شاهد فریم ریتی پایدار و وضوحی بالاتر باشیم که البته روی کیفیت نهایی تصاویر نیز تاثیر گذار نخواهد بود
-شتاب دهنده سخت افزاری DirectX Ray Tracing که به معنی نورپردازی نزدیک به واقعیت و بازتاب‌های دقیق به صورت real time خواهد بود.
-استفاده از پورت HDMI 2.1 که باعث حالت Low Latency و Variable Refresh Rate در کنسول جدید میشود
-همکاری با کمپانی Seagate برای عرضه هاردهای 1 ترابایتی SSD مخصوص این کنسول که مشابه با کارتریج ویژه سریX|S طراحی میشوند. کنسول این هارد اضافی را نیز به عنوان حافظه ی اصلی شناسایی میکند. این هارد ها، همزمان با کنسول های نسل بعد به بازار عرضه میشوند.
176709
132210

• دارای D-Pad جدید و دکمه‌ی Share
  • استفاده از بلوتوث کم انرژی یا BTLE که در آن داده‌ها به صورت منقطع و محدود ارسال می‌شوند و در عوض مصرف کم انرژی از اولویت بالاتری برخوردار است
  • دارای کمترین Latency با استفاده از تکنولوژی DLI
  • قابلیت پشتیبانی از دستگاه های مختلفی مانند گوشی های هوشمند
  • قابلیت استفاده از پک های باطری قابل شارژ معرفی شده برای کنترلر های elite مایکرسافت
  • امکان به یادآوردم چند دستگاه مختلف (کنسول، کامپیوترهای خانگی یا گوشی های هوشمند) توسط کنترلر که میتولند باعث راحتی هرچه بیشتر جابجایی بدون نیاز به سیم بین آن ها شود.
  • وجود درگاه USB-C که به گیمر اجازه میدهد بدون نیاز به شارژ کنترلر و با اتصال آن به دستگاه، از آن استفاده کند.
  • اضافه کردن یک الگوی نقطه لمسی بر روی بامپر ها و تریگر ها که باعث بهبود احساس و عملکرد در هنگام بازی می شود
مقاله سایت بازی سنتر در مورد کنترلر Xbox Series X|S
176708
ویژگی های جدید

• قابلیت quick resume برای اولین بار برای کنسول های نسل هشت معرفی شد که اجازه میداد در حین انجام بازی به داشبورد کنسول خود رفته و در هر زمان دلخواه، بازی را به سرعت ادامه داد. حال با گسترش این ویژگی امکان استفاده همزمان آن برای چند بازی وجود دارد.
  • تاثیر پویا ورودی یا DLI که میتواند ورودی را بدون تاخیر با چیزی که نمایش داده می‌شود همگام سازی کند تا شاهد کنترلی دقیق‌تر و پاسخگوتر باشیم.
  • ویژگی Smart Delivery که اجازه می دهد تا با تهیه یک نسخه از بازی، به سایر نسخه های بازی نیز بدون پرداخت هزینه اضافی، دسترسی داشت. این قابلیت به خصوص در صورتی که شایعات مربوط معرفی کنسول دوم مایکروسافت حقیقت داشته باشد، می تواند بسیار جالب باشد. گفتنیست گرچه تمام بازی های ساخته شده توسط استودیو های داخلی مایکروسافت از این ویژگی استفاده خواهند کرد، اما استفاده از آن توسط سایر توسعه دهندگان به انتخاب خود آن ها بستگی دارد. با اینحال CD Project Red اولین شرکتی بود که حمایت خود از این ویژگی را اعلام کرد. بر این اساس با تهیه نسخه نسل حاضر بازی بسیار مورد انتظار Cyberpunk 2077 ،بدون پراخت هزینه اضافی به نسخه بهبودیافته نسل بعد این بازی نیز دسترسی خواهید داشت.
سرویس Backward Compatibility

• مایکروسافت پشتیبانی کنسول خود از سرویس بکوارد را تایید کرده است. برخلاف رقیب، سرویس بکوارد مایکروسافت، نه تنها شامل تمام بازی های نسل 8 میشود، بلکه در مجموع 616 بازی از نسل های شش و هفت نیز تحت این سرویس قرار میگیرند.
  • تکنیک بازسازی HDR سری اکس باعث میشود تا تمام بازی های اکس باکس اوریجینال و اکس باکس 360، به صورت اتوماتیک و بدون داشتن اثر منفی منفی روی پرفورمنس بازی، از این ویژگی بهره مند شوند.
  • بر اساس صحبت های جیسون رونالد، تیم بکوارد مایکروسافت، با اختراع تکنیک هایی جدید، امکان دوبرابر شدن نرخ فریم مجموعه مشخصی از بازی های بکوارد، روی XSX|S را فراهم کرده اند. به این صورت که برخی بازی های 30 فریم به 60، و برخی بازی های 60 به 120 فریم بر ثانیه ارتفا می یابند.
  • تایید شده است که قابلیت Quick Resume ، بر روی تمام عناوین نسل های گذشته اکس باکس هم قابل اجرا می باشد و منحصر به بازی های نسل آینده نمیشود.
176707
177104 177105 177106 177107 177108 177109 177110 177111 177112 177113 177114
177115

176706

nmas_poll.png

من بعد از یه عمر بازی با ایکس باکس سر همین موضوع اعصاب برام نمونده چون این دی ان اسا قطع و وصل میشن دائم و تو بازیای شوتر انلاین حسابی اذیت میکنن پینگ بالا میره پکت لاس هم فراوون هیچ شانسی در مقابل خارجیا نیست با این وضع.ولی انگار رو پلی استیشن این مشکلا نیست چون تحریم نکرده هنوز. نمیدونم برا نسل جدید چه کار کنم
این دی ان اس و تست کن اگه جواب نداد بهم بگو یکی دیگه تست کنم

من بعد از یه عمر بازی با ایکس باکس سر همین موضوع اعصاب برام نمونده چون این دی ان اسا قطع و وصل میشن دائم و تو بازیای شوتر انلاین حسابی اذیت میکنن پینگ بالا میره پکت لاس هم فراوون هیچ شانسی در مقابل خارجیا نیست با این وضع.ولی انگار رو پلی استیشن این مشکلا نیست چون تحریم نکرده هنوز. نمیدونم برا نسل جدید چه کار کنم
درود
من رو شاتل دو روزه راحت لاگین میکنم رو ایکسباکس ویندوز ده! عزیزانی که شاتل و کنسول دارن یه تست بزنن!

خوب دوستان بنده کنسول ایکس باکس سری ایکس رو گرفتم بالاخره. 19 تومن خریدم قیمتای 16 17 تومن هم بعضی دوستان تو تاپیک قیمتا گفتن من اصلا پیدا نکردم 20 جا هم قیمت گرفته بودم . دوستانی که کنسول دارن یعنی ایکس باکس وان یا PS4 دارن پیشنهاد میکنم صبر کنن تا قیمتا بیشتر پایین بیاد چون راحت تا 16 تومن هم جا داره بیاد . من چون جفت کنسول ها رو فروخته بودم بی کنسول بودم تصمیم گرفتم یکیش رو الان که قیمتش نسبتا مناسب تر شده رو بگیرم بعدی رو بعدا بگیرم. ( میخواستم اول PS5 رو بگیرم بعدش سری ایکس ولی با این قیمتای مضخرفی که برای PS5 زده بودن بیخیال شدم تا هر وقت قیمتش عادلانه شد بردارم. چون من همیشه هر دو کنسول رو میگیرم) فعلا هم بازی های گیرز 5 و فورزا هاریزون 4 و کوانتوم بریک رو امتحان کردم . کوانتوم هم اخرین اپدیتش رو نصب کردم همون اپدیتی که برای وان ایکس بهینه کرده بودن. اصلا یک چیز عجیب خوفی شده بود من وقتی وان ایکس داشتم کوانتوم رو بازی نکردم قبلا تو ایکس باکس وان فت بازی کرده بودم همونش هم گرافیک خیلی عالی ای داشت الان با اخرین اپدیت بازی کردم تو سری ایکس عجب کیفیت بصری.. چقدر فرق داشت نسبت به زمانی که تو وان فت بازی میکردم. با اینکه 5 سال از اومدن بازی میگذره هنوز گرافیکش از خیلی بازیهای 2020 بالاتره مخصوصا که رزولوشن بازی بالاتر رفته تصاویر شفاف ترو و واضح هستند رنگ بندی هم که فوق العاده هست. گیرز 5 و فورزا هاریزون 4 هم که پیشرفت خیلی خوبی داشتن هر دو بازی نسبت به نسخه وان ایکس جزییات بهتر شده بود( وان پایه که بماند) کیفیت تکسچرها بالاتر رفته بود و فریم هم بالاتر.کلا تفاوت هاشون نسبت به نسخه وان ایکس کاملا مشهوده و به چشم میاد. گیرز 5 و فورزا هاریزون 4 به معنای واقعی برای سری ایکس بهینه شده بودن. درباره دسته کنسول هم اینو بگم جمع و جورتر شده و سبک تر و خوش دست تر. کلا وقتی دستت میگیری تفاوتش رو نسبت به دسته وان حس میکنی. کنسول هم خدا رو شکر تو این 3 روزی که بازی کردم هیچ مشکلی نداشته خیلی خیلی کم صدا هست کنسول. بی صدا بهتره بگم. حتی دیسک هم میزاری همون اول که دیتاش رو میخواد نصب کنه صداش میاد بعد نصب دیتا دیگه صدایی شنیده نمیشه. حالا باید بازی نسل 9 واقعی بیاد تا بیشتر محک زدش ولی تا الان که راضیم

آخرین ویرایش:
بسی تحت تاثیر قرار گرفتم

ایکس باکس ۳۶۰ هم زندگی منو ۳۶۰ درجه تغییر داد
آره واقع منم اولین بازی که واقعا معنی تغییر نسل رو فهمیدم GEOW 1 و COD : MW بود .
------
پ.ن :
پس اصلا زندگیت تغیری نکرده :D 360 درجه زیاده .
فکر کنم منظورت 180 درجه است .

آره واقع منم اولین بازی که واقعا معنی تغییر نسل رو فهمیدم GEOW 1 و COD : MW بود .
------
پ.ن :
پس اصلا زندگیت تغیری نکرده :D 360 درجه زیاده .
فکر کنم منظورت 180 درجه است .
حالا همون :-)
منظور اینکه کلا بهم ریخت و روابط عوض شد

• Like
Reactions: RONIIN
خوب دوستان بنده کنسول ایکس باکس سری ایکس رو گرفتم بالاخره. 19 تومن خریدم قیمتای 16 17 تومن هم بعضی دوستان تو تاپیک قیمتا گفتن من اصلا پیدا نکردم 20 جا هم قیمت گرفته بودم . دوستانی که کنسول دارن یعنی ایکس باکس وان یا PS4 دارن پیشنهاد میکنم صبر کنن تا قیمتا بیشتر پایین بیاد چون راحت تا 16 تومن هم جا داره بیاد . من چون جفت کنسول ها رو فروخته بودم بی کنسول بودم تصمیم گرفتم یکیش رو الان که قیمتش نسبتا مناسب تر شده رو بگیرم بعدی رو بعدا بگیرم. ( میخواستم اول PS5 رو بگیرم بعدش سری ایکس ولی با این قیمتای مضخرفی که برای PS5 زده بودن بیخیال شدم تا هر وقت قیمتش عادلانه شد بردارم. چون من همیشه هر دو کنسول رو میگیرم) فعلا هم بازی های گیرز 5 و فورزا هاریزون 4 و کوانتوم بریک رو امتحان کردم . کوانتوم هم اخرین اپدیتش رو نصب کردم همون اپدیتی که برای وان ایکس بهینه کرده بودن. اصلا یک چیز عجیب خوفی شده بود من وقتی وان ایکس داشتم کوانتوم رو بازی نکردم قبلا تو ایکس باکس وان فت بازی کرده بودم همونش هم گرافیک خیلی عالی ای داشت الان با اخرین اپدیت بازی کردم تو سری ایکس عجب کیفیت بصری.. چقدر فرق داشت نسبت به زمانی که تو وان فت بازی میکردم. با اینکه 5 سال از اومدن بازی میگذره هنوز گرافیکش از خیلی بازیهای 2020 بالاتره مخصوصا که رزولوشن بازی بالاتر رفته تصاویر شفاف ترو و واضح هستند رنگ بندی هم که فوق العاده هست. گیرز 5 و فورزا هاریزون 4 هم که پیشرفت خیلی خوبی داشتن هر دو بازی نسبت به نسخه وان ایکس جزییات بهتر شده بود( وان پایه که بماند) کیفیت تکسچرها بالاتر رفته بود و فریم هم بالاتر.کلا تفاوت هاشون نسبت به نسخه وان ایکس کاملا مشهوده و به چشم میاد. گیرز 5 و فورزا هاریزون 4 به معنای واقعی برای سری ایکس بهینه شده بودن. درباره دسته کنسول هم اینو بگم جمع و جورتر شده و سبک تر و خوش دست تر. کلا وقتی دستت میگیری تفاوتش رو نسبت به دسته وان حس میکنی. کنسول هم خدا رو شکر تو این 3 روزی که بازی کردم هیچ مشکلی نداشته خیلی خیلی کم صدا هست کنسول. بی صدا بهتره بگم. حتی دیسک هم میزاری همون اول که دیتاش رو میخواد نصب کنه صداش میاد بعد نصب دیتا دیگه صدایی شنیده نمیشه. حالا باید بازی نسل 9 واقعی بیاد تا بیشتر محک زدش ولی تا الان که راضیم
یه سوال برادر
سرعت نصب بازی ها از روی دیسک بهتر شده؟

یه سوال برادر
سرعت نصب بازی ها از روی دیسک بهتر شده؟

والله من از روی دیسک تفاوت خاصی رو ندیدم. یک مقدار جزیی بهتر شده ولی مثل سابق همچنان زمان بر هست . ولی از نظر دیجیتالی بخوای سرعت دانلود دیتا در سری ایکس بالاتر از وان ایکس بوده برام. دیتای بازیها برای سری ایکس سریعتر از وان دانلود میشه از اینترنت ( تو یک سرویس نت مشابه).

سلام دوست خوبم، مبارکت باشه ? از تجربیاتت بعدا برامون بگو مثل quick resume و سرعت لود بازیها و...
در ضمن بازی control که الان روی game pass هست گویا یک پچ 273 مگی برای series X داره، ببین میتونی دانلودش کنی و تفاوت بدون پچ و با پچو برامون بگی؟ (مطمئن نیستم این پچ روی game passالان هست یا نه)

سلام دوست خوبم، مبارکت باشه ? از تجربیاتت بعدا برامون بگو مثل quick resume و سرعت لود بازیها و...
در ضمن بازی control که الان روی game pass هست گویا یک پچ 273 مگی برای series X داره، ببین میتونی دانلودش کنی و تفاوت بدون پچ و با پچو برامون بگی؟ (مطمئن نیستم این پچ روی game passالان هست یا نه)
آپدیت نسل بعدی کنترل فقط رو التیمیت ادیشنه، نه نسخه استاندارد که رو گیم پس اومده. باید جدا بخرید اونو :D تازه همون آپدیت هم هنوز نیومده. دو سه ماه دیگه میدن.
من دارم الان بازی میکنم. تنظیمات همون One Xـه.

آخرین ویرایش:

ممنون دوست عزیز. ان شاالله همه دوستان زود کنسول ها رو بگیرن و لذت ببرن. سرعت لود بازیها که واقعا خیلی سریع هست همین فورزا هاریزون 4 که اصلا نفهمیدم کی از منوی اول بازی وارد خود بازی شدم واقعا سرعت بارگذاری بازیها سریعتر شده . quick resume رو هنوز امتحان نکردم . برای بازی کنترول هم هنوز گیم پس تهیه نکردم تهیه کنم چشم حتما بهتون خبر میدم ولی از اونجایی که بخوام بازی رو دانلود کنم اتومات معمولا خودش رو آخرین پچ بازی رو دانلود میکنه برای همین شاید نشه فهمید چه فرقی هست بین قبل و بعد اون پچ. ولی کلا هر وقت دانلود کردم خبرتون میدم. فقط اینو میدونم که بازی کنترول برای اینکه تفاوت نسخه نسل نهمی با نسل هشتمی رو متوجه بشیم باید به نسخه التیمت بازی دسترسی داشته باشیم. اونی که تو گیم پس هست اشتباه نکنم نسخه استاندارد بازی هست .

ارادت

دوستان امروز یه یه مشکلی برخوردم !

آنالوک بالایی کنترلر یه صدای جیر جیر گرفته بود !
اشکالی پیش نیومده برای کارش ، ولی احساسم میگه یکم خشکه !
اعصابمو بهم ریخته بود ! تمیزش کردم درست شد نسبتا شکر خدا
مراقب باشید ، اینطور که بوش میاد یکم حساسه بچه :D

ارادت

دوستان امروز یه یه مشکلی برخوردم !

آنالوک بالایی کنترلر یه صدای جیر جیر گرفته بود !
اشکالی پیش نیومده برای کارش ، ولی احساسم میگه یکم خشکه !
اعصابمو بهم ریخته بود ! تمیزش کردم درست شد نسبتا شکر خدا
مراقب باشید ، اینطور که بوش میاد یکم حساسه بچه :D
سلام دوست عزیز، مقاومترین دسته بنظرم برای x360 بود، آخ نگفته تا الان که ازش بعضی موقع ها استفاده میکنم (فقط کمی انالوگ چپی خشک شده)، دسته x1هم خوبه فقط d pad ش از لحاظ مقاومتی کمی مشکل داره، روی بورد ورقه های نازک فنری هست که سر بازی mortal من زدم شیکوندمش?با اینکه رفتم قطعه رو خریدم و درستش کردم ولی ای کاش مثل x360 از لاستیک و ذغال برای dpadش استفاده میکردند که دیگه نقص نداشته باشه،
برای شما دوست عزیز هم فکر نکنم مشکلی باشه ولی اگه احساس کردی خیلی اذیتت میکنه و دست به آچارت خوبه با تهیه کردن پیچ گوشتی T9میتونی دسته رو باز کنی و خودت راحت تعمیرش کنی که ویدیو آموزش باز کردن دسته رو میتونی با یک سرچ پیدا کنی، ?

در ضمن خرید کنسول series S رو هم تبریک میگم?, اگه لطف کنی کمی عکس از کنسول و ران شدن بازیهایکه بصورت شبیه ساز انجام میدی قرار بدی ممنون میشم?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or